• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۴۱۲۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال

درخواست ماجدی از رسانه‌ها و پلیس فتا برای ایجاد همدلی در راه جام جهانی

سرپرست فدراسیون فوتبال گفت: هم اکنون حلقه گمشده ما حمایت معنوی از تیم ملی است و از همه رسانه‌ها و پلیس فتا می‌خواهیم در این راه کنار ما باشند.

حمایت معنوی، حلقه گم شده تیم ملی / درخواست همراهی رسانه‌ها و پلیس فتابه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما، میرشاد ماجدی در نشست هماهنگی بازی‌های جام‌جهانی قطر که با حضور وزیران امور خارجه، وزارت ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی‌المپیک برگزار شد، تاکید کرد: در ابتدا باید از رئیس جمهوری و معاون اول برای حمایت‌هایی که داشته‌اند تشکر کنم. پس از نشست اول ما با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، تمام سفرا با ما تماس گرفتند و اشتیاق خود را برای همکاری اعلام کردند که این جای قدردانی و تشکر دارد.

وی ادامه داد: اینکه مسئولان کشور پای کار آمدند و تیم ملی را تنها نگذاشتند بسیار مهم است. در جام جهانی قطر در گروهی قرار داریم که همه ما مسئول هستیم و باید به گونه‌ای برای این بازی‌ها آماده شویم تا شرمنده شهدا و خانواده شهدا نشویم.

سرپرست فدراسیون فوتبال گفت: امروز حلقه گمشده فعلی در شرایط کنونی حمایت معنوی است. اتحاد و یکدلی باید از همین امروز بین همه ارکان ایجاد شود و جا دارد دستوری داده شود تا همه رسانه‌ها، فضای مجازی و پلیس فتا به کمک آمده تا شاهد افزایش این همدلی باشیم.

ماجدی افزود: در بعد فنی تیم بسیار خوبی داریم، فوتبال یک پدیده اجتماعی است و تلاش همه ما بر این است تا برای آینده، شادی را برای ملت ایران هدیه بدهیم. شرایط به گونه‌ای است که نمی‌توانیم دلمان را به هیچ کس خوش کنیم. کار‌های فنی با فدراسیون فوتبال است و تمام سعی خودمان را می‌کنیم تا بهترین‌ها رقم بخورد، اما دستمان در بیرون از فوتبال بسته بوده و این نیازمند حمایت سایر بخش‌های دیگر است.

وی یادآور شد: برای عقد قرارداد با هر تیمی که وارد مذاکره می‌شویم به سد می‌خوریم و آن‌ها کنار می‌کشند، نمی‌توانیم جوابگوی مردم و انتظارات جامعه فوتبال باشیم چرا که آن‌ها فکر می‌کنند کم کاری صورت گرفته، اما همه می‌دانیم که در تنگنا‌های تحریم گرفتار شده‌ایم و اجازه نمی‌دهند از حق خودمان استفاده کنیم.

او تصریح کرد: فدراسیون ضعیفی نبودیم و سرمایه لازم را در اختیار داریم، اما به خاطر تحریم‌های ناجوانمردانه، اجازه کار نمی‌دهند و در گوشه رینگ قرار گرفته‌ایم. باید یک فرمانده برای این عرصه مشخص شود تا به کمک فوتبال بیاید و این وضعیت را به گونه‌ای مدیریت کند. در مباحث مالی و کاری باید از رئیس جمهوری و معاون اول وی که یکی از دغدغه‌های آنان فوتبال ملی است، تشکر کنم و این را بار‌ها ثابت کرده‌اند و در این نشست هم درخواست داریم تا حمایت‌های مالی و معنوی از فدراسیون فوتبال همچنان با قوت ادامه یابد.

سرپرست فدراسیون فوتبال در خصوص بلیت فروشی رقابت‌های جام جهانی هم افزود: برای دور اول ۸ درصد استادیوم‌هایی که در آن‌ها بازی داریم به فروش رفته است، ۱۰ هزار بلیت دیگر در اختیار فدراسیون است که باید به شخص فروخته شود و با توجه به اینکه در دفعات قبلی دلال‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده بودند این بلیت‌ها با پاسپورت و آی‌دی به صورت فردی خریداری شود تا دست دلال‌ها کوتاه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)