• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۰۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
اصفهان » اجتماعی
روند افزایشی مبتلایان به کرونا در اصفهان

آسترازانکا از سبد ترزیق واکسن خارج شد

اسپایکوژن، پاستاکووک، سینوفارم، برکت، نورا و فخرا از واکسن‌های موجود برای تزریق در موج هفتم کرونا است.

آسترازانکا از سبد ترزیق واکسن خارج شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه هم اکنون ۴۰ میلیون واکسن آماده برای تزریق در کشور وجود داردگفت: واکسن آسترازنکا که یک واکسن وارداتی بود دیگر به کشور وارد نمی‌شود و از سبد واکسن خارج و هم اکنون واکسن‌های اسپایکوژن، پاستاکووک، سینوفارم، برکت، نورا و فخرا در دسترس است.
پژمان عقدک با بیان اینکه میزان واکسیناسیون کرونا در اردیبهشت امسال به ۴۰ هزار و در خرداد به ۲۰ هزار نفر رسید، افزود: از تیر امسال میزان مراجعه‌کنندگان دریافت واکسن افزایش و به ۸۰ هزار نفر رسید و نسبت به یک ماه گذشته آن چهار برابر شد.
وی همچنین درباره واکسیناسیون کرونا نیز ادامه داد: سال گذشته بالاترین میزان واکسیناسیون در استان، مربوط به ماه مهر با یک میلیون و ۹۳۰ هزار نفر مراجعه‌کننده بود که پس از آن روند کاهشی به خود گرفت و در فروردین امسال به ۸۰ هزار نفر در ماه رسید.
سخنگوی دانشگاه با اشاره به اینکه در زمان حاضر مشکلی در بیمارستان‌ها برای پذیرش بیماران کرونایی نداریم، گفت: هنوز مرکزی به عنوان بیمارستان جامع کرونا در استان در نظر گرفته نشده و این موضوع بستگی به روند بیماری دارد.
وی ادامه داد: تعداد بیمارانِ بدحالِ کرونایی و بستری در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بیمارستان‌های استان روند افزایشی داشته و به ۶۵ نفر رسیده است.
پژمان عقدک با بیان‌اینکه هم اکنون ۵۱۸ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند، گفت: این آمار در اوائل تیر امسال حدود ۶۰ نفر بود، اما اکنون با شتاب گرفتن موج هفتم کرونا، چند برابر شده است.
سخنگوی دانشگاه با اعلام هشت فوتی قطعی کرونا در استان در هفته تاکید کرد: این تعداد نسبت به اوائل تیر که میزان مرگ و میر تقریبا صفر بود، تغییر زیادی کرده است.
وی همچنین با اشاره به آخرین رنگ‌بندی همه‌گیری بیماری کووید۱۹ در استان اصفهان افزود: این هفته سه شهرستان استان شامل سمیرم، شهرضا و نطنز در وضعیت بسیار پُرخطر و قرمز قرار گرفتند در حالی که هفته پیش ۲ شهرستان در این وضعیت قرار داشتند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: شهر‌های نارنجی و پُرخطر نیز نسبت به هفته قبل ۲ برابر شد و به هشت شهر رسیده است.
ویروس کرونا از اسفند سال ۹۸ در کشور شیوع یافت و تاکنون حدود ۴۹۷ هزار نفر در استان اصفهان بطور قطعی به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده و ۱۱ هزار و ۷۳۱ نفر بر اثر آن جان باخته‌اند.
تاکنون حدود ۸۶ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال استان اصفهان نوبت اول و ۷۷ درصد نوبت دوم و ۳۸.۳ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)