• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۷۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۳
خوزستان » سیاسی

خطیب جمعه اهواز: خیران به مواکب اربعین کمک کنند

نماینده ولی فقیه در خوزستان : خیران و مردم به موکب‌های اربعین کمک کنند تا خدمات بهتر و شایسته تری به زائران اربعین حسینی ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، امام جمعه اهواز گفت:توافق هسته‌ای (برجام) باید ناظر بر انتفاع اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و متضمن رفع کامل تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی شود.

خطیب جمعه اهواز: خیران به مواکب اربعین کمک کنند

 حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدنبی موسوی فرد در خطبه‌های نماز جمعه اهواز در مصلای مهدیه امام خمینی (ره) این شهر، مذاکرات هسته‌ای را نبرد اراده‌ها توصیف کرد و افزود:جمهوری اسلامی ایران باید اطمینان حاصل کند که همه تحریم‌های اقتصادی برداشه شود، آمریکا تضمین کتبی بدهد که از برجام خارج نشود و بعد ازتوافق ادعا‌های خصمانه و تهمت‌های بی پایه واساس سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران نداشته باشد.

وی گفت:این امریکا بود که از برجام خارج شد و نه تنها از تعهدات خود شانه خالی کرد بلکه به فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد، ولی با این حال ایران زیرتعهدات خود نزد و در برجام ماند.

امام جمعه اهواز با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران حق دارد به امریکا و غربی‌ها بی‌اعتماد باشد از تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران که از خطوط قرمز عبور نکرد و از حقوق حقه ملت ایران دفاع کرد قدردانی نمود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با بیان اینکه در اربعین امسال پیش بینی شده حدود پنج میلیون زائر به کربلا عزیمت کنند بر برگزاری هرچه باشکوه ترمراسم اربعین حسینی تاکید کرد.

وی از خیران و عموم مردم خواست به موکب‌های اربعین کمک کنند تا خدمات بهتر و شایسته تری به زائران اربعین حسینی ارائه کنند.

خطیب جمعه اهواز در ادامه با بیان اینکه در ۲ سال اخیر توفیق حضور در مراسم اربعین در کربلا را نداشتیم افزود: امسال شور و شوق زیادی برای شرکت در کنگره بین المللی اربعین بین هموطنان دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت (ع) وجود دارد.

امام جمعه اهواز با اشاره به اینکه نظام خانواده در غرب از هم پاشیده شده گفت:افزایش طلاق، ازدواج سفید و همجنس گرایی از آثار مخرب ازهم پاشیدگی نظام خانواده در غرب است.

وی با بیان اینکه نظام سرمایه داری و غرب تلاش می‌کند با هجمه به خانواده و سوء استفاده از زن، ارزش‌های متعالی خانواده از جمله تربیت فرزند و فرزندآوری را لگدکوب کند افزود:زن در غرب مورد سوء استفاده واقع شده و از آن استفاده ابزاری می‌شود.

نماینده، ولی فقیه درخوزستان با رد ارزش‌های مادی حاکم بر غرب اظهار داشت:خانواده کانون اصلی تربیت انسان است به همین دلیل مورد تاخت و تاز تبلیغاتی و هجمه فرهنگی قرار گرفته است.

وی گفت: نظام لیبرال دمکرات غرب تلاش می‌کند ارزش‌های متعالی را از بین ببرد و زن خانه دار را بی ارزش جلوه دهد در حالی که اسلام به نظام خانواده و روابط زناشویی احترام ویژه قائل است.

امام جمعه اهواز در خطبه نخست نماز جمعه با تسلیت ۲۵محرم سالروز شهادت امام سجاد (ع) و نقش آن حضرت در تبیین نهضت عاشورا اظهار داشت: آن حضرت نقش زیادی در تبیین حقایق کربلا و رسوا کردن یزید و دشمنان اهل بیت عصمت وطهارت (ع) داشت.

امام جمعه اهواز با تبیین فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان هدف اصلی قیام امام حسین (ع) گفت:امربه معروف و نهی از منکر از نشانه‌های مومن است و امام سجاد (ع) نیز در سخنان خود در مسیر اسارت، امر به معروف و نهی از منکر می‌کرد تا چهره پلید بنی امیه نمایان شود.

وی با گرامیداشت هفته مساجد و ورود سرافرازانه آزادگان به میهن اسلامی، به در پیش بودن هفته دولت اشاره و ابراز امیدواری کرد کار‌ها و اقدام‌های دولت در این هفته به خوبی منعکس شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)