• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۶۱۲۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

اسلامی مطرح کرد: دست پُر ایران در مذاکرات وین

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: بررسی روند مذاکرات در ماه‌های اخیر نشان داد که دست ایران به اصطلاح پُر است و با توجه به پُر بودن دستانمان و با تأسی به خداوند، در مسیر درست حرکت کردیم.

بزرگداشت شهدای هسته‌ای هم راستا با جهاد تبیینبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مهندس محمد اسلامی در آیین اختتامیه جشنواره همکار آسمانی اظهار کرد: یکی از موضوعات جهاد تبیین؛ مرور بر وضعیت اقدامات دشمن است. در ذیل این سرفصل، موضوع شهدای هسته‌ای قرار دارد که ما در این مسیر، تفکری که دشمن، ترور دانشمندان ایرانی را در دستور کار خود قرار داده، با اقدامات فرهنگی روشنگری می‌کنیم.
وی افزود: علاوه بر این معرفی شخصیت شهداء و راهی که این عزیزان طی می‌کردند را در دستور کار سازمان قرار داده ایم.
رییس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: برای نخستین بار است که جشنواره همکار آسمانی به صورت درون سازمانی برگزار شد و قصد داریم از سال‌های بعد این جشنواره را به صورت ملی برگزار کنیم.
مهندس اسلامی بیان کرد: خوشبختانه در این زمینه شاهد مشارکت بسیار خوب همکاران بودیم؛ مطالب دریافت شده از سوی همکاران شاغل در صنعت هسته‌ای مورد ارزیابی قرار گرفت و طرح‌های برتر انتخاب شد.
وی تاکید کرد: موضوع حائز اهمیت این است که بتوانیم اهداف عالی انقلاب اسلامی را که در مسیر عزت ملی و پیشرفت کشور قرار دارد و نقشی را که فناوری هسته‌ای به عنوان یکی از عوامل موثر در توسعه ملی مطرح است را بسیار خوب تبیین کنیم. امید است بتوانیم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا؛ ارزش‌های مورد نظر را به نسل حاضر منتقل کنیم و از این طریق یاد و خاطره این عزیزان را در جامعه گرامی بداریم.
وی عنوان کرد: همچنین از سوی دیگر باید شرایطی فراهم کنیم تا جریان روایت گری و القایی را که از سوی دشمن علیه فناوری هسته‌ای در دستور کار قرار دارد، بیش از گذشته برای مردم روشن کنیم تا شاهد تنویر افکار عمومی در جامعه باشیم و به یاری خداوند متعال بتوانیم با قدرت بیشتر و همچنین سرعت بالاتری، پیشرفت و توسعه کشور را تسهیل کنیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران درباره همکاری با سایر سازمان‌ها در زمینه گرامیداشت یاد و خاطره شهداء گفت: به طور طبیعی سال آینده که این جشنواره به صورت ملی برگزار می‌شود، گستره بزرگ تری را در نظر خواهیم گرفت.
مهندس اسلامی خاطرنشان کرد: مسئله مهم روشن گری در زمینه قصد، نیت و اراده‌ای است که خداوند در وجود شهدای والامقام به امانت نهاده و این ویژگی‌ها سبب جاودانگی این عزیزان شده است، زیرا شهدای عرصه‌های مختلف در کشور برای حفظ عزت و شرف ملت و حفاظت از دین و آیین، با خلوص نیت وارد این راه شده اند و به همین دلیل، یاد و خاطره آن‌ها جاوید خواهد ماند.
رییس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کرد: در سازمان انرژی اتمی ایران سعی کردیم جشنواره همکار آسمانی را فراتر از الگو‌های یادواره‌های شهداء مد نظر قرار دهیم، زیرا ما تکلیف بزرگتری درون سازمان بر عهده داریم؛ بنابراین در فرایند جهاد تبیین سعی کردیم به نحو شایسته به بزرگداشت این عزیزان بپردازیم.
وی عنوان کرد: برگزاری جشنواره همکار آسمانی، فرصت مغتنمی بود تا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای در جهت جهاد تبیین حرکت کنیم و با خنثی سازی تلاش‌های دشمنان و با تنویر افکار عمومی داخلی و بین المللی، حقایق را برای هموطنان و جهانیان آشکار سازیم.
مهندس اسلامی توضیح داد: دشمنان همواره سعی کرده اند با عنوان طرح اسرار، مزاحمت‌هایی را برای برنامه هسته‌ای ایران ایجاد کنند که خوشبختانه در ماه‌های اخیر حقایق فراوانی نمایان و مشخص شد که قصد دشمنان ممانعت از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به پیشرفت است؛ البته آن‌ها به این نتیجه رسیده اند که اگر ایران مولفه‌های اقتدار آفرین را در اختیار داشته باشد به راحتی نمی‌توانند با ما مذاکره کنند. بررسی روند مذاکرات در ماه‌های اخیر نشان داد که دست ایران به اصطلاح پر است و با توجه به پر بدون دستانمان و با تأسی به فرمان خداوند مبنی بر اینکه در مقابل دشمنان خود باید قوی باشیم، در مسیر درست حرکت کردیم. وی خاطرنشان کرد: علم سلطان است و خداوند تاکیدات فراوان داشته اند که برای دستیابی به پیشرفت باید به قدرت پیشرفت علمی نائل شد.
معاون رییس جمهور اظهار کرد: در سال‌های اخیر دشمنان سعی کردند با تهدید، تطمیع و ترور؛ مانع پیشرفت ایران در زمینه هسته‌ای شوند و حتی برای برخی از شهدای صنعت هسته‌ای از هر سه روش استفاده کردند؛ اهداف و برنامه‌ای که دشمن دنبال می‌کند یک اتفاق نیست بلکه جریانی است که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دنبال شده و می‌شود.
وی تاکید کرد: امید است بتوانیم یاد و خاطره شهدای گرانقدر صنعت هسته‌ای و سایر حوزه‌ها را به عنوان فرهنگی فراگیر در کشور نهادینه کنیم و با ذکر یاد و خاطره از شهداء و اقدامات آن‌ها، نسل جوان را با نقش آفرینی این عزیزان در زمینه دستیابی به پیشرفت کشور آشنا سازیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)