• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۷۴۹۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۸
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
کاظم نظری:

آیین‌های مردمی حماسه عاشورا را زنده نگه‌ داشته‌اند

مدیرکل هنرهای نمایشی: هنرمندان سراسر کشور با برنامه‌های زیبا؛ تجلی‌گر و بیان‌گر مسائل و مصائب قیام سیدالشهدا هستند.

آیین‌های مردمی حماسه عاشورا را زنده نگه‌ داشته‌اندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، از اداره کل هنر‌های نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ نشست رونمایی از پوستر و هماهنگی ستاد جاماندگان اربعین حسینی با همکاری اداره کل هنر‌های نمایشی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.

کاظم نظری، مدیرکل هنر‌های نمایشی در ابتدای این مراسم گفت: همکاران ما زحمت بسیار زیادی برای کنار هم قرار دادن ۱۵۰ هنرمند به‌منظور برگزاری رویداد بزرگ «آیینه داران آفتاب» در مراسم راهپیمایی اربعین انجام داده‌اند.

او ادامه داد: این آیین‌ها و مناسک مردمی است که حماسه عاشورا و امام حسین (ع) را زنده نگه داشته است. هنرمندان نازنینی که در سراسر کشور زندگی می‌کنند با برنامه‌های زیبا تجلی‌گر و بیان‌گر مسائل و مصائب قیام سیدالشهدا هستند.

مدیرکل هنر‌های نمایشی گفت: خوشحالیم که در اربعین امسال هنرمندان بزرگ کشور ما از شهر‌ها و نواحی مختلف، آیین‌نمایی می‌کنند و آیین‌ها و مناسک خود را در معرض دید همگان قرار می‌دهند و امیدوارم این برنامه‌ها تداوم پیدا کند.

در ادامه مراسم، علیرضا فاطمیان‌پور، معاون سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: راهپیمایی جاماندگان اربعین در تهران از ۹ سال پیش با جمعیتی ۵۰۰ نفره آغاز شد و اکنون به حدود ۳ میلیون نفر رسیده است. حس و حال دو مراسم راهپیمایی جاماندگان و عزاداران کربلا مثل هم است. تقریباً به همان اندازه که زوار به عراق می‌روند، جاماندگان نیز مسیر ۱۴ کیلومتری میدان امام حسین (ع) تا حرم عبدالعظیم حسنی (ع) را می‌پیمایند.

او افزود: شاخصه اول این مراسم پذیرایی است. امروز از زمانی که حداکثر ۱۰۰ موکب در مسیر حضور داشت، به حدود ۱۷۰۰ موکب پذیرایی رسیده‌ایم.

فاطمیان‌پور ادامه داد: این مراسم چیزی کم داشت و آن هم همین آثار فاخر هنری بود. آثاری که اتفاقاً هنری متعالی برای مردم است. هنر یک قالب است و زمانی که مفهوم به آن عمق می‌دهد، جاویدان می‌شود.

او ادامه داد: ما در برنامه‌های فرهنگی، هنری دچار معضل هستیم که کمتر دیده می‌شود، اما وقتی آثار میدانی شود و بسط پیدا کند، مردم با آن ارتباط برقرار می‌کنند. وقتی تئاتر، مردمی و با محتوایی که مردم دوست دارند، ارائه شود قطعاً تأثیر شگرفی ایجاد می‌کند که مایه افتخار و قوام هنر هم هست.

فاطمیان‌پور در پایان گفت: حلقه گمشده افتتاح راهپیمایی اربعین حسینی همین رویداد «آیینه‌داران آفتاب» است و امیدواریم این کار ویژه مؤثر باشد و مردم از آن استقبال کنند.

در پایان این نشست، پوستر رویداد «آیینه‌داران آفتاب» با همراهی مدیرکل هنر‌های نمایشی، معاون سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، اسرافیل فرج‌اللهی مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی و علی عطایی، مدیر هنر‌های نمایشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری رونمایی شد.

آیین‌های مردمی حماسه عاشورا را زنده نگه‌ داشته‌اند

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)