• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۱۹۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱
علمی و فرهنگی » معارف

شرکت ۲۰ هزار فعال مسجدی در مهرواره بانور

­دبیر ستاد مرکزی مهرواره «بانور» با اعلام شرکت ۲۰ هزار بانوی فعال مسجدی در این مهرواره گفت: طبق آخرین بررسی‌ها بیشترین تمایل بانوان کنشگر مسجدی به حل مسائل مربوط به حوزه ازدواج و تشکیل خانواده و پس از آن سبک زندگی است.

زادقاسمیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «مهرواره بانور» (مهرواره تخصصی بانوان برای حل مسائل خانواده و جمعیت با محوریت مسجد) با اهدافی همچون تقویت بنیان خانواده، امیدآفرینی در سطح محله، فعال کردن ظرفیت‌های عظیم بانوان در سطح محله و استفاده از ظرفیت همسران امامان محله با عنوان شریکة‌الامام در حال اجراست.

ازدواج و تشکیل خانواده، روابط زوجین، فرزندآوری، فرزندپروری، سبک زندگی، اقتصاد در خانواده و سلامت در خانواده ازجمله محور‌های اصلی این مهرواره است که بانوان مسجدی در دو بخش حل مسئله و خاطره‌نویسی می‌توانند در آن‌ها شرکت کنند.

مریم زادقاسمی درباره میزان استقبال از مهرواره «بانور»، گفت: تا کنون ۲۰ هزار ثبت نام از سوی بانوان مسجدی در این مهرواره انجام شده است و وارد مرحله حل مسئله و گزارش‌ها شده ایم.

دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور ادامه داد: تیم‌های استانی اکنون در حال ارتباط با مخاطبان و کمک به آن‌ها در فرآیند حل مسئله هستند. تا ۲۲ مهر فرآیند دریافت گزارش‌ها ادامه و امکان ثبت نام نیز در هر دو بخش حل مسئله و خاطره‌نویسی وجود دارد و کسانی در مهرواره شرکت داده می‌شوند که گزارش عملکرد آن‌ها تا ۲۲ مهر به دبیرخانه رسیده باشد.

وی تصریح کرد: از ۲۲ مهرداوری‌ها در مرحله شهرستانی آغاز و ابتدا راستی‌آزمایی و بررسی در سطح شهرستان انجام می‌شود، پس از آن برگزیدگان به داوری مرحله استانی که در آبان انجام می‌شود، راه می‌یابند تا از میان آن‌ها راه‌یافتگان به مرحله ملی انتخاب و نهایتاً برترین‌های مهرواره «بانور» ۹ آذر همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) معرفی و تقدیر می‌شوند.

زادقاسمی درباره میزان مشارکت بانوان مسجدی در حل مسائل مختلف، افزود: طبق آخرین بررسی‌ها بیشترین تمایل بانوان کنشگر مسجدی به حل مسائل مربوط به حوزه ازدواج و تشکیل خانواده و پس از آن سبک زندگی است.

وی درباره میزان استقبال بانوان مسجدی از این مهرواره، گفت: خوشبختانه، میزان استقبال مطلوب است. یکی از مشکلات ما دسترسی به این حجم از مخاطب آنهم با پراکندگی جغرافیایی است که شاید سرعت و کیفیت کمک به حل مسئله را کمی با مشکل مواجه کند، لذا اگر دسترسی به مخاطب در حوزه حمایت آسان باشد، اتفاقات خوبی رقم می‌خورد.

زادقاسمی با بیان اینکه ستاد‌های استانی مهرواره بانور با مشارکت مجموعه‌ای از نهاد‌های فعال در حوزه خانواده تشکیل و فعال شده اند، گفت: هر میزان که این ستاد در استانی کار را بیشتر جدی گرفته، دسترسی به مخاطب هم آسان‌تر شده است؛ برای مثال در استان قزوین برنامه آموزشی و توجیهی برای همه هزار شرکت کننده در مهرواره تدارک دیده شده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف مهرواره «بانور» شناسایی شبکه بانوان قدرتمند مساجد و محلات که گره گشای مشکلات مردم هستند، است تا نهاد‌های ذیربط برای حمایت از این حرکات مردمی به میدان بیایند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)