• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۴۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
قم » سیاسی

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم امروز با برگزاری تجمع، اهانت به مقدسات اسلامی و اغتشاشات اخیر را محکوم کردند.

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، تجمع اعتراضی طلاب و روحانیون در محکومیت اهانت به مقدسات اسلامی و اغتشاشات اخیر در مدرسه فیضیه برگزار شد.

شرکت کنندگان در این تجمع با شعار مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر منافق، مرگ بر فتنه گر آشوبگر، برخورد قاطع با عوامل اغتشاشات اخیر را خواستار شدند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در این اجتماع با اشاره به حوادث اخیر در کشور گفت: اولین بار نیست که دشمنان انقلاب اسلامی توطئه‌ای را رقم میزنند این تقابل همواره در طول تاریخ بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری افزود : اگر چه حوادث چند روز اخیر رنگ و سبقه متفاوتی داشت، اما از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ماهیتش با حوادث دیگر یکسان است.

وی با اشاره به اینکه دشمنان با پوشش جدید و پنهان کردن چهره کریه خود به دنبال اهداف شومشمان هستند افزود: متاسفانه با برتری رسانه‌ای دشمن در عرصه‌های مجازی و سایبری با شعار‌های فریبنده و القائات باطل، ساده اندیشان را تحت تاثیر قرار می‌گیرند و از آن‌ها در مقطع کوتاهی یارگیری می‌کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگرچه برخی در این دام فریبنده دشمن گرفتار می‌شوند، اما بعد از خوابیدن گرد و غبار فتنه، دوباره به صف مردم برمی گردند.

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه در حادثه اخیر، عده‌ای فوت یک دختر ایرانی را دستمایه و بهانه ایجاد آشوب و برهم زدن امنیت مردم می‌کنند تصریح کرد: در شرایطی که رئیس جمهور انقلابی ایران / عکس سردار شهید سلیمانی را در سازمان ملل نشان می‌دهد و در شرایطی که دشمنان سعی می‌کنند شرایط جمهوری اسلامی را در مذاکرات نپذیرند و کلاهی بزرگتر از برجام بر سر این ملت بگذارند و در شرایطی که دیپلمات‌های ما نیاز به پشتیبانی مردم دارند این تحرکات برای تضعیف مواضع ما در صحنه بین الملل است.

وی افزود: سلبریتی‌هایی که از کیسه این مردم و آنتن صدا وسیما مشهور شده اند این کف روی آب را به پایه فتنه گران می‌ریزند.

حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری گفت: در کنار نقش آفرینی برخی ستارگان معروف سینما و ورزش، نغمه‌هایی از برخی اشخاص حوزوی شنیده می‌شود که به بهانه تسلیت، نهاد‌های امنیتی و قانونی این کشور را تضعیف می‌کنند.

نماینده مردم قم در مجلس گفت: برخی از این اشخاص گفته اند، کار نیروی انتظامی خلاف است، چون قرآن می‌گوید لا اکراه فی الدین در حالی که کسی که مبانی حوزه را بشناسد از این آیه اینگونه برداشت نمی‌کند.

وی افزود: آیه لا اکراه فی الدین برای ورود به دین اسلام است نه زیرپا گذاشتن احکام دینی.

حجت الاسلام و المسلمین ذوالنوری گفت: رعایت احکام الهی و شعائر اسلامی که جنبه اجتماعی دارد شرعا واجب است و در نظام اسلامی قانون شده است.

وی افزود: این شخص روحانی که این پیام را داده در زمان آقای کروبی نایب رئیس مجلس بود و در زمان حضور او در مجلس، قانون نیروی انتظامی تصویب شد و عدم رعایت حجاب جرم تلقی شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس برخورد قاطع با عوامل اغتشاشات اخیر از قبیل سلبریتی‌ها را خواستار شد و گفت: باید خسارت تخریب اموال عمومی از این افراد گرفته شود.

حجت الاسلام و المسلمین ذوالنوری گفت: عمامه به سر‌هایی که در این حوادث مردم را تحریک کردند باید توسط دادگاه ویژه روحانیت مواخذه شوند.

وی گفت: افرادی هستند که هنگام ورود به دانشگاه از روی پرچم آمریکا عبور نکردند، اما امروز در قبال بی حرمتی به پرچم ایران سکوت کرده اند.

نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به پیام تسلیت سران قوا در پی درگذشت خانم مهسا امینی بر پیگیری دقیق علت این حادثه تاکید کرد.

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

تجمع اعتراضی حوزویان قم در محکومیت اغتشاشات اخیر

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی جدید خراسان‌شمالی را فرا می‌گیرد
برنامه هفته هشتم لیگ برتر هندبال بانوان
بیش از ۴۵ میلیون مترمکعب آب شرب تولیدی در خراسان شمالی مصرف شد
ایروانی: با وجود آتش بس، غزه همچنان ویران و در محاصره است
سفر وزیر میراث فرهنگی به خوزستان
دستور رئیس‌جمهور برای بررسی افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پدیده کولاک و مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
۲۶ طرح بهزیستی استان زنجان دهه فجر، آماده بهره برداری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ بهمن
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
سقوط هواپیما در کلمبیا ۱۵ کشته داشت
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
بارش برف در محور‌های چهارمحال و بختیاری
درخشش شاعران چهارمحال و بختیاری در جشنواره‌های ملی
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)