• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۴۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

شلیک چندین گلوله جان مردی ۳۵ ساله را گرفت

رئیس اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی البرز در خصوص جزئیات یک فقره قتل در این استان، توضیحاتی داد.

شلیک چندین گلوله جان مردی ۳۵ ساله را گرفتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ مهدی حاج‌حمدی بیان کرد: موضوع قتل پرونده‌ای در تاریخ ۱۰ مرداد سال جاری مصادف با دهه اول محرم در محله‌ای در استان البرز اتفاق افتاد که مردی ۳۵ ساله حوالی ساعت ۲۲ در خودروی پرشیای خود مورد اصابت چندین گلوله قرار گرفت و به قتل رسید.

متهم پرونده گفت: این ماجرا از جایی شروع شد که من به همراه مادرم صحنه‌ای را دیدم که یک آقا (مقتول) تا کمر در ماشین یک خانم (همسر سابقش) بود. مادرم از قبل با مادر این خانم رفت‌و‌آمد داشت و آشنا بودیم. ما ماشین را نگه داشتیم، آن مرد فرار کرد و در نهایت این خانم را به خانه‌اش رساندیم. در آنجا متوجه شدیم این خانم از آن مرد ماشینی خریده و آن آقا هم در آن ماشین شنود و Gps گذاشته بود.

این متهم ادامه داد: وقتی این خانم شکایت کرد، آن مرد به زور صیغه‌نامه‌ای را از این خانم به امضا گرفته است. ما هم در دادگاه شاهد این پرونده شدیم.

متهم درباره ماجرای بعد از شهادتش توضیح داد: مقتول یکبار به تنهایی مرا تهدید کرد که شهادتم را پس بگیرم که من اینکار را انجام ندادم. بار دیگر وقتی رای دادگاه صادر شد، او و چند نفر دیگر جلوی مرا گرفتند و تهدید کردند. فیلم هم گرفتند تا درباره خواهر و مادرم کلمات نامربوط بزنم. بعد از اینکه از من فیلم گرفتند، پیش قاضی پرونده رفتم تا شهادتم را پس بگیرم و دفتردار گفت که این‌کار بین 6 ماه تا یکسال حبس دارد که نتوانستم شهادتم را پس بگیرم.

وی به شکایت دیگری که مقتول از او کرده بود، اشاره کرد و گفت: یکبار هم مرحوم از من به اتهام رابطه نامشروع شکایت کرده بود که در دادگاه حاضر شدم و قاضی بعد از شنیدن صحبت‌هایم تبرئه‌ام کرد. حتی بعد از اینکه تبرئه شدم، آن فرد اسم شاهد‌های پرونده را آورد و گفت که با آن‌ها هم رابطه نامشروع دارم. قاضی پرونده هم فریاد زد که مگر هرکسی شاهد دارد، باید رابطه نامشروع داشته باشد و از اتاق بیرونش کرد.

این متهم درباره تهدید‌هایی که از سوی مقتول و همراهانش شده بود، توضیح داد: بعد از اینکه آن‌ها از من فیلم گرفتند، تهدیدم کردند که فیلم را پخش می‌کنند. من هم نتوانستم با این موضوع کنار بیایم و گفتم که باید کارش را تلافی کنم که در نهایت آن اتفاق افتاد.

سرهنگ حاج‌حمدی در ادامه با اشاره به اتفاقات روز‌های قبل از وقوع قتل خطاب به متهم، گفت: شما حدود ۱۰ روز قبل در منطقه کوهسار به سمت منزل شریک مقتول تیراندازی کرده بودید که گلوله اصابت نکرده بود. نقش ایشان چه بود؟ متهم در پاسخ گفت که شریکش هم جزو آن چهار نفر بود.

متهم درباره روند وقوع قتل گفت: روز وقوع قتل مقابل نمایشگاه ماشین ایستادم و زمانی که از نمایشگاه خارج شد، همراه با اسلحه پشت سرش حرکت کردم. ماشینش را پارک کرد، من هم از ماشین پیاده شدم و آن اتفاق افتاد. ابتدا به سمت شیشه ماشین تیراندازی کردم و بعد درب ماشین را باز کردم و سه تیر به خودش زدم. بعد از وقوع قتل اسلحه را در محله قلعه آذری پنهان کردم.

او توضیح داد: فردای روز قتل به محل کارم رفتم تا اینکه همسر سابق مقتول به خواهرم تماس گرفت و گفت که دخترم را بگیر، چون باید به اداره آگاهی بروم.

رئیس اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی البرز درباره نقش همسر سابق مقتول در وقوع قتل گفت: همسر سابق مقتول به اتهام همکاری در قتل از همان روز اول بازداشت شدند. این خانم و چند نفر دیگر سفارش این قتل را کرده بودند. ما اعتقاد داریم که همسر سابق مقتول نقشه قتل را کشیده بود. ایشان همچنان در بازداشت به سر می‌برند.

بعد از اینکه متهم اصلی پرونده متوجه بازداشت همسر سابق مقتول شد، به رشت رفت و حدود ۲۰ روزی را در خانه زنی گذراند که قبلاً قول و قرار‌های ازدواج به او داده بود. سپس متهم به همراه این خانم راهی کیش شد و به گفته سرهنگ حاج‌حمدی قصد رفتن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس را داشتند.

رئیس اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی البرز اظهار کرد: همسفر این متهم در کیش اقدام به تهیه مدارک جعلی کرده تا آن‌ها از کشور خارج شوند. همچنین، با مدارک جعلی صیغه‌نامه‌ای را برای خود تهیه کرده بودند. از طرفی، این خانم به تنهایی در کیش و شهر‌های اطراف جرائم و سرقت‌های متعددی انجام داده بود.

سرهنگ حاج‌حمدی درباره زوایای دیگر این پرونده توضیح داد: اصل موضوع که کشف قاتل بوده، انجام شده و سلاح ضبط شده است. این پرونده حواشی مختلفی دارد که در حال بررسی هستیم و به زودی روشن خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)