• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۷۲۱۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۹
اقتصادی » صنعت

نظام مدیران کنترل کیفی را شکل می‌دهیم

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: نظام استانداردسازی و تایید صلاحیت و انطباق سازمان که طیف وسیعی از مسئولیت‌هاست باید به سبکی نو به چشم اندازی امیدبخش تغییر کند.

نظام مدیران کنترل کیفی را شکل می‌دهیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای مهدی اسلام‌پناه، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در همایش روز ملی کیفیت که صبح امروز با حضور محرابیان وزیر نیرو، طاهری رئیس و معصومه پاشایی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی برگزار شد گفت: نظام استانداردسازی و تایید صلاحیت و انطباق سازمان که طیف وسیعی از مسئولیت‌هاست باید به سبکی نو به چشم اندازی امیدبخش تغییر کند. در نتیجه در محیط رقابتی امروز مدیریت کیفیت امروز و تضمین کیفیت ابزاری لازم برای سازمان‌های مختلف است.

وی تصریح کرد: بقای سازمان در فضای رقابتی الزاماتی دارد و مدیریت سیستمی است که افزایش کیفیت با نوآوری را مدنظر دارد. افزایش نوآوری و خلاقیت تاب آوری امیدبخش ما را ارتقا خواهد داد. این امر در کشور‌های توسعه یافته نیز مشهود است و به بهبود تولید کالا و خدمات منجر شده است. موضوع مغفول مانده خدمات در سازمان ملی استاندارد بسیار مورد توجه است و زیبنده کشور است که برای توانایی رقابت در اقتصاد جهانی این برخورداری نوین را برای خود داشته باشد. صنایع و خدمات در دنیای امروز با چالش‌های متعددی رو به رو است و ظرفیت انطباق‌پذیری یکی از ظرفیت‌ها برای غلبه بر این چالش است.

اسلام‌پناه خاطر نشان کرد: مهمترین ملاک نوآوری داشتن ظرفیت انطباق‌پذیری با شرایط موجود و بحران‌ها است. سازمان ملی استاندارد ایران ظرفیتی است که می‌تواند سایر دستگاه‌ها را از بحران‌ها عبور دهد. برای مثال بحران آب که با همکاری بین دستگاهی شکل گرفت و انتظار می‌رود سازمان‌ها با انطباق مناسبت‌تر توانمندی‌های خود در عرصه رقابت را بهبود بخشند.

رئیس سازمان ملی استاندارد اضافه کرد: رتبه ایران در نوآوری در گزارش سازمان‌های جهانی با ۷ پله صعود به رتبه ششم در منطقه رسیده است. عناصری که موجب بالا بودن این کشور‌ها از ایران رخ داده بود عمدتا در کشور‌های اطراف خودمان و به واسطه ایرانیانی بود که به آنجا مهاجرت کرده بودند. در دنیا نیز ما در این امر رتبه ۵۳ را داریم. رتبه اول ایران در صدور گواهی‌ها و نشان‌ها (به معنی ثبت بیشتر) از دیگر جایگاه‌های مورد توجه است. تمام این‌ها در ارتباط تنگاتنگ و رقابتی با یکدیگر است.

اسلام‌پناه تصریح کرد: در سال ۲۰۲۲ هشت استاندارد رقابتی را به دنیا تقدیم و ترویج کردیم که در دنیا قابل پیاده‌سازی خواهد بود. انتظار می‌رود مدیریت کیفیت در این عرصه به بهبود زیست ما کمک کند. در این میان کمبود منابع از چالش‌های جدی است، مسائل زیست محیطی و انرژی سبب شده که مسئله کیفیت تحت عوامل متعددی قرار بگیرد.

وی افزود: چالش‌ها ما را به سمت تحقیق بیشتر سوق می‌دهد و ما با تکیه به افسران کیفی برای ارتقای کیفیت در جنگ ظالمانه سلطه فنی پیروز خواهیم شد. امروز استثمار فنی نیز وجود دارد که نوعی از استثمار نوین است. در حوزه استاندارد نویسی تلاش می‌کنند دیواری کوتاه در نظر بگیرند تا صادرات‌شان قوت بگیرد، اما در شرایط بالعکس بسیار سختگیرانه عمل می‌کنند تا ما مجبور به خام فروشی شویم.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران تاکید کرد: درخواست می‌کنم در کمیته‌های بین‌المللی نگاه ناظر به گره‌گشایی از مسائل باشد و مجامع علمی با محول‌سازی پیش برویم و نگاه صادرات محور عمل کنیم. در سال قبل ما بعضی استانداردهایمان را به دنیا فروخته‌ایم که این امر بسیار مهمی است.

وی در خصوص امر تضمین کیفیت نیز گفت: نگاه ما به کیفیت صرفا نباید بازرسی و قرارگرفتن در زنجیره وایانی تولید باشد و تضمین کیفیت باید رفتاری جاری و ساری باشد. رسوب کالای ساخته‌شده در حلقه پایانی تولید نقدینگی را منقبض می‌کند و اجازه چرخش نمی‌دهد؛ که این‌ها همه ناشی از تضمین کیفیت است. امیدواریم به زودی نظام مدیران کنترل کیفی را شکل دهیم تا با استقلال‌شان به رشد و توسعه اقتصادی کمک کنند.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران در پایان سخنانش گفت: کیفیت را یک شایستگی مطلوب می‌دانم که حق مصرف‌کننده ایرانی است. سازمان استاندارد ثابت کرده در جهت حمایت از حقوق مردم در حوزه کیفیت زندگی هیچ‌گونه تساهل و تسامحی با هیچ متخلفی ندارد و این اصل اساسی ما است. در راستای این نگاه نیاز به اصلاح و دگرگونی نیز اگر باشد به وقوع خواهد پیوست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)