• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۶۴۷۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وزیر بهداشت در نشست سازمان‌های بین المللی مقیم ایران:

تحریم بیماران در تاریخ بی سابقه است

وزیر بهداشت گفت: ایران از دیرباز به داشتن نوابغ معروف بوده و تحریم‌ها نباید مانعی برای ارتباط دانشمندان و جوانان ایرانی با دنیا شود زیرا دنیا به سمت برداشتن مرز‌های دانش حرکت می‌کند.

تحریم بیماران در تاریخ بی سابقه است/ سازمان های بین المللی در مقابله با تحریم اعتمادسازی کنندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر  عین اللهی در نشست سازمان‌های بین المللی مقیم ایران افزود: اعمال تحریم‌های غیر قانونی، مربوط به قرون وسطی و عقب گرد به آن دوران است که سازمان‌های بین المللی باید در جهت رفع محدودیت‌های اعمال شده از سوی نظام سلطه به کشور‌های مستقل کمک کنند. 
 
وی با بیان این که اعمال تحریم‌ها دیگر جواب نمی‌دهد، گفت: مردم ایران در صورتی به سازمان‌های بین المللی اعتماد بیشتری خواهند کرد که کارکرد و خروجی داشته باشند؛ به خصوص که وجود تحریم‌ها باعث می‌شود این سازمان‌ها نتوانند به وظایف اصلی خود عمل کنند. البته تحریم‌ها دوام نخواهد داشت و تنها سوابق و‌مواضع سازمان‌های بین المللی درباره این محدودیت هاست که در تاریخ و اذهان عمومی باقی می‌ماند.
 
وزیر بهداشت تاکید کرد: در طول تاریخ سابقه نداشته که بیماران را تحریم کرده باشند که این کار درباره بیماران ایرانی انجام شد؛ کاری ناجوانمردانه که در هیچ فرهنگ و دین و آیینی مرسوم نبوده است و ما انتظار داریم که سازمان‌های بین المللی، رسالت ذاتی و اخلاقی خود را نشان دهند زیرا سلامت نباید مشمول تحریم شود. 
 
دکتر عین اللهی با بیان اینکه تحریم‌های ناجوانمردانه آمریکا و نظام استکبار در تاریخ، ثبت می‌شود، افزود: اخیرا گزارش فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به ایران چاپ و ارائه شد که در آن، آثار مخرب تحریم‌ها بر خدمات بهداشتی، درمانی، دسترسی به دارو و تجهیزات پزشکی، روش‌های تشخیصی، پژوهش و همکاری‌های دانشگاهی احصا شده است. 
 
وی گفت: برخی از شرکت‌های خارجی تحت تاثیر تحریم از فروش دارو و تجهیزات پزشکی به ایران امتناع می‌ورزند که رفتاری غیراخلاقی و غیرانسانی است. 
 
وزیر بهداشت تصریح کرد: در فرهنگ ما وقتی فردی بیمار می‌شود، به ملاقات او می‌روند و به بیمار کمک می‌کنند که امیدواریم این فرهنگ در جهان، رواج یابد. البته تفکر مردم جهان با حاکمان زورگو تفاوت دارد و تحریم‌ها در شرایط کنونی از نظر هیچ ملتی، قابل قبول نیست. 
 
وی با اشاره به برگزاری ۴ نشست قبلی با نمایندگان سازمان‌های بین المللی در وزارت بهداشت با موضوعاتی مانند دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت و  اقدامات مشترک، خاطرنشان کرد: موضوع نشست بعدی، سلامت اتباع بیگانه در ایران است که در همین زمینه گروه (G۵) اقدامات خوبی را انجام داده و در دستور کار قرار دارد. 
 
دکتر عین اللهی یادآور شد: در منطقه‌ای قرار داریم که بیماری‌ها و مشکلات حوزه سلامت کشور‌های همسایه، ما را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد و اگر با همسایگان خود همکاری و تعامل نکنیم، مشکلات حوزه سلامت آن‌ها به ایران نیز منتقل می‌شود. 
 
وی به واکسینه کردن رایگان تمام اتباع خارجی در ایران اشاره و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد توانمندی‌های خود در حوزه سلامت را با کشور‌های منطقه به اشتراک بگذارد. 
 
وزیر بهداشت یادآور شد: ایران در تولید واکسن کرونا خودکفا شده و علاوه بر تامین نیاز داخلی، صادرات به سایر کشور‌ها را آغاز کرده و آمادگی دارد واکسن مورد نیاز کشور‌های مختلف را با همکاری سازمان‌های بین المللی تامین کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
آقای وزیر محترم
قطره نفازولین ، سدیم کلراید ، شربت دیفن هیدرامین در داروخانه های استان البرز نیست مردم برای درمان سرماخوردگیشون موندن . لطفا رسیدگی کنید
مثل مدیریت حضرت عالی
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)