• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۲۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۳
بوشهر » اقتصادی
در عسلویه

آغاز اجرای نخستین طرح زیست محیطی صنعت پتروشیمی کشور

اجرای طرح سبزواره پتروشیمی همت به عنوان نخستین طرح زیست محیطی صنعت پتروشیمی کشور امروز در عسلویه آغاز شد.

آغاز اجرای نخستین طرح زیست محیطی صنعت پتروشیمی کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس گفت: طرح همت در زمینه تولید اوره گرانول با استفاده از آمونیاک مازاد مجتمع‌های پتروشیمی داخل کشور و دی اکسید کربن مازاد حاصل از ونت‌های فرایندی مجتمع‌های پتروشیمی پارس، پارسیان سپهر و فرساشیمی در منطقه عسلویه فعال است.

غلامرضا جمشیدی افزود: برآورد سرمایه‌گذاری ثابت داخلی و خارجی این طرح ۳۰۰ میلیون یورو است که با پایان عملیات اجرایی و ورود به عرصه بهره‌برداری، حدود ۶۰۰ هزار تن آمونیاک مازاد از سایر مجتمع‌ها، ۸۳۰ هزار تن دی اکسید کربن مازاد از مجتمع‌های منطقه عسلویه به عنوان خوراک مصرف می‌کند و سه هزارو ۲۵۰ تن اوره گرانول در روز (معادل یک میلیون و ۷۵ هزار تن در سال) تولید می‌کند.

وی گفت: از ویژگی‌های منحصر به فرد این طرح می‌توان به ساخت واحد اوره گرانول بدون ساخت واحد آمونیاک اشاره کرد که برای اولین بار در ایران اجرا شده است و نمونه مشابه در کشور ندارد.

جمشیدی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی آمونیاک کشور و تبدیل به اوره از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد این طرح به شمار می‌رود.

وی گفت: کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در منطقه عسلویه به میزان ۸۳۰ هزار تن در سال، افزایش همکاری با نهاد‌های بین‌المللی در حفظ محیط زیست و ایجاد فرهنگ سازی و توانمندسازی منابع انسانی در ایجاد صنعت سیز پتروشیمی در کشور از مهمترین ویژگی‌ای زیست محیطی این طرح است.

جمشیدی عنوان کرد: در حوزه اقتصادی افزایش یک میلیون تن به ظرفیت تولید اوره کشور، جمع آوری گاز‌های دی اکسید کربن مازاد منطقه و تبدیل آن به فروارده با ارزش اوره و در حوزه اجتماعی پیش بینی حدود هزار نفر اشتغال در زمان اجرای طرح و اشتغال دائمی بیش از ۱۰۰ نفر در زمان بهره برداری است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی همت هم گفت: با بهره‌برداری از این طرح به عنوان نخستین طرح زیست محیطی صنعت پتروشیمی کشور، سالانه از سوختن و انتشار ۸۰۰ هزار تن دی اکسید کربن در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جلوگیری می‌شود.

محمد علی سلیمانی افزود: از دیگر مزایای طرح همت جلوگیری از مصرف سالانه ۶۷۰ میلیون متر مکعب گاز متان است.
وی اظهار داشت: طرح همت به عنوان فاز چهارم پتروشیمی پردیس، علاوه بر ارزآوری و مطرح کردن نام ایران به عنوان میزبان بزرگترین مجتمع تولید کننده اوره دنیا مد نظر قرار گرفته است.

سلیمانی اضافه کرد: جلوگیری از خام فروشی آمونیاک، مصرف متان و انتشار گاز دی اکسید کربن از دیگر فوائد اجرای این طرح است.

به گفته وی برای اولین بار در کشور و با بهره‌گیری از این طرح ملی، کود اوره سبز بر مبنای آخرین تکنولوژی روز دنیا و بدون نیاز به ساخت واحد آمونیاک تولید خواهد شد که کمترین ضریب مصرف انرژی نسبت به واحد‌های اوره موجود است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)