• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۵۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
تهران » ورزشی

تا دوماه آینده چند طرح در شهرقدس افتتاح می‌شود

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با بیان اینکه شهرقدس دارای استعدادها، نخبگان و ورزشکاران قهرمان است گفت: تا دوماه آینده حال ورزش این شهر بهتر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران ، علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در حاشیه بازدید از مجموعه‌ها و سالن‌های ورزشی شهرستان قدس  اظهار کرد: طی بازدیدها و جلسه شورای مدیران و برنامه‌ریزی اداره کل که به میزبانی اداره ورزش شهرقدس برگزار شد، مصوباتی برای توسعه فضا و سرانه‌های ورزشی گرفته شد.

وی گفت: شهرقدس نزدیک ترین شهرستان به کلانشهر تهران است و در حوزه زیرساختی توسعه اماکن ورزشی باید نگاه‌ ویژه‌تری داشت و این شهر دارای نخبگان و استعدادهای ورزشی فراوان در همه رشته‌ها است که عضو تیم ملی نیز هستند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران با بیان اینکه باتوجه به این استعدادها باید ظرفیت فضای ورزشی رشد کند، افزود: طی بازدیدهایی که از اماکن ورزشی خصوصی و دولتی انجام شد، توسعه و حمایت از ورزش برنامه‌ریزی شده و تا دوماه آینده چند طرح با کاربری‌های مختلف افتتاح خواهد شد.

وی در ارتباط با تعطیلی تعدادی از استخرها گفت: مصوب شد تا مشکلات آنها تا ماه آینده رفع شده و جهت استفاده شهروندان به بهره برداری برسد و مجموعه‌های ورزشی که دارای معارض هستند پیگیری شده و در توسعه ورزش همگانی فضاهای ورزشی کارایی و نقش خود را ایفا کنند.

جوادی به موضوعات حوزه نیروی انسانی و تامین منابع برای حمایت از ورزش اشاره کرد و افزود: در بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری حدود ۳۰ مصوبه داشتیم که درصورت پیگیری و اجرا اتفاقات موثری در این حوزه انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه با احصا دغدغه‌های جوانان و ورزشکاران می‌توان تصمیمات خوب گرفت تا مشکلات اجتماعی کاهش و امکانات ورزشی را افزایش داد، خاطر نشان کرد: با دستور رئیس جمهور و استاندار حمایت از موضوعات اجتماعی به‌خصوص ورزش باید با جدیت دنبال شود و طی سفر رئیس جمهوری به شهرستان رباط کریم، دستور داد در غرب استان مجموعه ورزشی چندمنظوره دارای پتانسیل برگزاری مسابقات بین‌المللی ایجاد شود و پیگیری این موضوع هستیم و ظرفیت اماکن ورزشی موجود را احصا می‌کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران ادامه داد: در این نشست‌ها به ظرفیت‌ها و مصادیق قانونی، استفاده از تسهیلات تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸، بند م تبصره ۹ و حمایت بخش خصوصی از ورزش جهت رفع دغدغه‌های نوجوانان و جوان اشاره شد و در آینده نزدیک حال ورزش شهرستان قدس بهتر خواهد شد.

وی درخصوص اعتبارات درنظر گرفته شده در توسعه ورزش شهرستان قدس گفت: میزان بودجه در این زمینه از محل اعتبارات استانی بوده که پس از تقسیط آن مشخص می‌شود و به‌گونه‌ای خواهد بود که موضوعات بسیار زیاد از اماکن و طرح‌های ورزشی برطرف خواهد کرد.

به گزارش فارس، مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در سفر یک روزه به شهرستان قدس از مجموعه ورزشی و زمین چمن هفت‌جوی، مجموعه ورزشی شهدا شهرقدس، استخرها، سالن ورزشی آقامحمدی و دیوار صخره‌نوردی بازدید کرد و طی نشستی با ۱۵۰ نفر از نخبگان، کارآفرینان، فعالان اجتماعی، ورزشکاران و جوانان به گفت‌وگو پرداخت و به نیازها، دغدغه‌ها و مشکلات آنان رسیدگی و رفع مسائل را در دستور کار قرار داد‌.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)