• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۸۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در اختتامیه جشنواره طراحی برای کودک تاکید شد:

حمایت از ایده‌های برتر در زمینه تسهیل فرزندپروری

بنیاد 15 خرداد از ایده های برتر در زمینه تسهیل فرزندپروری حمایت می کند.

حمایت بنیاد ۱۵ خرداد از ایده‌های برتر در زمینه تسهیل فرزندپروریبه گزارش خبرگزاری صداوسیما  مراسم پایانی نخستین جشنواره طراحی برای کودک با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، دبیر ستاد ملی جمعیت، رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد، هیات داوران و جمعی از شرکت‌کنندگان برگزار شد.

رئیس هیات مدیره بنیاد ۱۵ خرداد در این مراسم گفت: این جشنواره در راستای حمایت از طرح جوانی جمعیت و فرزندآوری و کمک موثر به خانواده‌هایی که ۲ یا ۳ فرزند به بالا دارند برگزار شد تا فضای خانه‌های شهری این افراد که متناسب با فرزندآوری نیست بهبود پیدا کند.

سیدمصطفی سیدهاشمی افزود: با صنعتی‌سازی و تولید انبوه ایده‌های برتر این جشنواره، بهترین استفاده از فضا‌های کوچک انجام می‌شود تا کودک با ایمنی بیشتر در منزل رشد کند و از آسیب‌های مختلف به دور باشد و با استفاده از طرح‌های خلاقانه، بیشترین بهره از کمترین فضا برده شود.

 وی تصریح کرد : برای تولید صنعتی و تجاری‌سازی و در دسترس قرار دادن آن‌ها برای خانواده‌ها اقدام خواهد کرد و صنعتی‌سازی این طرح‌ها را هم به سازندگان برتر واگذار می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان نیز در این مراسم، ضمن تقدیر از فعالیت‌های متعدد بنیاد ۱۵ خرداد در حوزه جوانی جمعیت و با اشاره به نقش بانوان در پایداری خانواده گفت: کم شدن طلاق و افزایش ثبات خانواده موجب بهبود آمار افزایش جمعیت می‌شود. برای تولید علم و رشد اقتصاد و پیشرفت، روی جمعیت ۱۸ تا ۴۵ سال حساب می‌کنند، الان ۷ درصد جمعیت ایران در سن پیری است و اگر حمایت‌های لازم انجام نشود در چند سال آینده این رقم دو برابر می‌شود.


انسیه خزعلی با بیان اینکه در قالب قانون جمعیت فقط می‌توان از لحاظ اقتصادی به مردم تسهیلات داد خاطرنشان کرد: بخش فرهنگی با کمک همه مردم محقق می‌شود و حکم کردن فرهنگی از جانب دولت کارساز نیست. خود مردم باید بخواهند و این فرهنگ تک‌فرزندی را تغییر دهند.

رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به جایزه ملی جمعیت که توسط بنیاد ۱۵ خرداد اعطا خواهد شد افزود: این جایزه می‌بایست خروجی‌محور باشد. یعنی اگر یک رئیس کارخانه یا دانشگاه یا دهیارِ یک روستا کاری کرده که آمار ازدواج و نرخ باروری در یک گروه، تغییر محسوسی کرده باید آن‌ها را شناسایی کنیم و ببینیم چه کار کرده و چه خلاقیتی به کار برده است و سپس آن را در کل کشور تعمیم دهیم. این بهترین روش برای رصد وضعیت جمعیتی کشور و عملکرد تمامی دستگاه‌ها و مدیران در حوزه جمعیت است.

امیرحسین بانکی‌پور با اشاره به هزینه بالای تهیه پوشک برای خانواده‌هایی که صاحب فرزند می‌شوند گفت: یکی از مشکلاتی که بعضا مانع از فرزندآوری شده هزینه بالای تهیه پوشک است که از بنیاد ۱۵ خرداد تقاضا می‌کنم در عملیاتی نمودن پروژه پوشک اقتصادی که در دستور کار این بنیاد قرار دارد از همین سال جاری تسریع نماید.


در ادامه، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد نیز گفت: امروز در ایران بابت هر فرد از زمان تولد حدود ۲ و نیم میلیارد تومان برایش هزینه می‌شود تا به سن اشتغال برسد. این رقم وقتی ضرب در تعداد موالید کشور شود عدد بزرگی به دست می‌آید و پیامش این است که برای افزایش جمعیت و حفظ موالید باید به صورت ویژه تلاش شود.

حمیدرضا علیان‌زادگان با تاکید بر بهره‌گیری از پژوهش‌ها و ایده‌های مبتکرانه که در حوزه افزایش جمعیت در کشور‌های دیگر استفاده شده است، خاطرنشان کرد: در شرایطی هستیم که خلاقیت، ابتکار و ایده‌های نو در این زمینه می‌تواند برای باورمند کردن خانواده‌های ایرانی بسیار راهگشا باشد.

در پایان این مراسم، برگزیدگان جشنواره طراحی برای کودک در گروه‌های مبلمان، اسباب‌بازی، ایمنی ثبت و بهداشت و سلامت از سوی مسئولان حاضر و هیات داوران با اهدای جوایز و تندیس مورد تقدیر قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سه شنبه‌ها با کتاب
مسابقات فوتبال موناکو و پاری سن ژرمن و گالاتاسرای و یوونتوس، از شبکه ورزش
تسهیل ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران در عناصر نادر
نشست منطقه‌ای مدیران کل صمت کشور در بندرعباس
دستگیری عوامل اصلی تیراندازی اغتشاشات ۱۸دی گرگان
درگذشت مادر شهید والامقام «ماشااله رباطی» در خرم آباد
تصویب جدول حمایت از تقویت بنیه فرهنگی کشور برای سال ۱۴۰۵
نوسازی ناوگان تاکسیرانی به منظور کاهش آلودگی هوا
بهره برداری از سه طرح آبرسانی در شهرستان ماهشهر
خون شهدای اغتشاش اخیر، آبی بر آتش فتنه بود
آغاز طرح پیشران نوروز ۱۴۰۵ برای زیباسازی شهر کرمان
توسعه زیرساخت‌های پایدار و تعامل‌پذیر از الزامات پیشرفت شبکه ملی اطلاعات
آموزش و پرورش، مولد ارزشمندترین سرمایه‌های اجتماعی است
افزایش مشارکت و رقابت در سنندج؛ انتخابات شورای شهر در آزمون کارآمدی
آغاز قطعی کلاس‌های حضوری دانشگاه تهران از دوم اسفند
برگزاری همایش ملی توسعه پایدار روستایی در گرگان
برگزاری رویداد گنجینه در آموزش وپرورش فارس
تقویت تجارت محصولات حلال ایران در آسیا
بهره مندی استان یزد از سه هزار و ۹۰۰ تخت بیمارستانی
ارزآوری ۸۰۰ میلیون دلاری صنعت آبزی پروری کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
دعوت ستادکل نیروهای مسلح از مردم برای حضور در گرامیداشت شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
برگزاری مراسم چهلم شهدای مقاومت ملی در مرودشت
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
اهدای عضو یک خانم ۴۵ ساله در قم
تأکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۶ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۵ نظر)
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)