• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۱۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۳
بین الملل » آمریکا

ارزش سهام شرکت‌های هوانوردی آمریکا سقوط کرد

درپی قطع سامانه اداره هوانوردی فدرال آمریکا و لغو یا تاخیر پرواز‌ها ارزش سهام شرکت‌های هوانوردی این کشور روز چهارشنبه پیش از گشایش بازار‌های بورس سقوط کرد.

ارزش سهام شرکت‌های هوانوردی آمریکا سقوط کردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز، درپی قطع سامانه اداره هوانوردی فدرال آمریکا و لغو یا تاخیر پرواز‌ها ارزش سهام شرکت‌های هوانوردی این کشور روز چهارشنبه پیش از گشایش بازار‌های بورس سقوط کرد.

روز چهارشنبه همه پرواز‌ها در سراسر آمریکا در پی قطع سامانه اداره هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) زمین گیر یا با تاخیر روبرو شدند و از مسافران خواسته شد برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت‌های هواپیمایی تماس بگیرند.(بیشتر بدانید)

اداره هوانوردی فدرال آمریکا اعلام کرد به شرکت‌های هواپیمایی دستور داده است همه پرواز‌های داخلی را تا ساعت ۹ صبح به وقت محلی به تاخیر بیندازند تا این اداره بتواند صحت اطلاعات پرواز‌ها و ایمنی آن‌ها را بررسی کند. پرواز‌هایی که در زمان بروز این مشکل در آسمان بودند اجازه یافتند به حرکت به سمت مقصد ادامه دهند.

اداره هوانوردی فدرال آمریکا اعلام کرد تلاش می‌کند سامانه هشدار به خلبانان را برقرار کند و تاسیسات و رویه‌هایی را که موجب توقف پردازش داده‌ها شده اند تغییر دهند.

این اداره در توئیتی اعلام کرد: اداره هوانوردی فدرال آمریکا در پی قطع سامانه اعلان ماموریت‌های هوایی (نوتام NOTAM) همچنان برای برقراری این سامانه تلاش می‌کند. با اینکه برخی کارکرد‌ها به حالت عادی بازگشته اند، عملیات‌های سامانه ملی هوافضا محدود باقی خواهد ماند.

به گزارش وبسایت ردیابی پرواز فلایت اور (FlighAware)، در مجموع هزار و دویست و سی پرواز داخلی و پرواز ورود به آمریکا و خروج از آن تا ساعت ۷ و نوزده دقیقه به وقت محلی با تاخیر روبرو شده اند. در پی این حادثه ارزش سهام شرکت‌های هوانوردی آمریکا روز چهارشنبه پیش از گشایش بازار‌های بورس سقوط کرد. ارزش سهام شرکت هواپیمایی ساوت وست ۲.۴ درصد و سهام شرکت‌های دلتا، یونایتد و امریکن نیز حدود یک درصد کاهش یافت.

نوتام اطلاعیه‌ای است شامل اطلاعات ضروری برای کادر پرواز که به علت کمبود زمان نمی‌توان آن را به وسیله دیگری منتشر کرد. این اطلاعات ممکن است برای پرواز‌های طولانی بین المللی به ۲۰۰ صفحه برسد و شامل اطلاعاتی مانند بسته بودن باند فرود، هشدار پرواز پرندگان و وجود موانع ساخت و ساز باشد.

شرکت هواپیمایی یونایتد اعلام کرد تمام پرواز‌های داخلی خود را به تاخیر انداخته و پس از مطلع شدن از حادثه توسط اداره هوانوردی فدرال یک به روز رسانی منتشر کرده است.

شرکت‌های هواپیمایی لوفت هانزای آلمان و ایرفرانس نیز اعلام کردند به پرواز‌های خود از مبدا و به مقصد آمریکا ادامه می‌هند. ایرفرانس همچنین اعلام کرد اوضاع را زیر نظر دارد.

مقامات فرودگاه بین المللی استین-برگستورم در توئیتی اعلام کردند زمین گیر شدن پرواز‌ها در سراسر کشور علت بروز تاخیر‌ها است.
اداره هوانوردی فدرال آمریکا پیشتر در اطلاعیه‌ای در وبسایت خود اعلام کرده بود سامانه نوتام قطع شده است، با این حال نوتام‌هایی (اطلاعات ضروری کادر پرواز) که پیش از قطع سامانه منتشر شده اند هنوز قابل مشاهده هستند.

در مجموع ۲۱ هزار و ۴۶۴ پرواز با ظرفیت حدود ۲.۹ میلیون مسافر در روز چهارشنبه در فرودگاه‌های آمریکا برنامه ریزی شده بودکه شرکت هواپیمایی امریکن با ۴ هزار و ۸۱۹ پرواز و پس از آن دو شرکت دلتا و ساوت وست بیشترین سهم را از این پرواز‌ها داشته اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)