• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۲۰۰۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
مهاباد » سیاسی

برگزاری همایش «شکوه عشایر آذربایجان‌غربی »در مهاباد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در این همایش گفت: عشایر در طول قرن های متمادی حافظ امنیت این سرزمین بودند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، همایش شکوه عشایر جنوب استان آذربایجان‌غربی و پیشمرگان کرد مسلمان در تالار وحدت مهاباد برگزار شد.در این مراسم که سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور، سردار شهسواری فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی و جمعی از مسئولان استانی، شهرستانی و عشایر غیور منگور و مردم مهاباد حضور داشتند، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: در سرزمینی حضور پیدا کرده ام که یادآور رشادت ها و دلاور مردی هاست. آذربایجان‌غربی و مهاباد در تاریخ نمونه برجسته ای از وفاداری و دلبستگی به امت اسلامی و ایران عزیز است. نفس کشیدن در چنین سرزمینی یک نعمت است. عشایر در طول قرن های متمادی حافظ امنیت این سرزمین بودند.

برگزاری همایش «شکوه عشایر آذربایجان‌غربی »در مهاباد

سردار سلیمانی افزود: سند این رشادت هزاران شهید اهل سنت و عشایری است که در مقابل تجزیه طلبی و توطئه دشمن ایستادند و ما خود را مدیون این عزیزان  می دانیم.

وی با اشاره به روی کار آوردن رضا شاه توسط انگلیسی ها گفت: آنها به رضا خان ماموریت دادند که عشایر را سرکوب  و نیروی دفاعی کشور را حذف کند و کارنامه دردناکی درخصوص عشایر به ویژه برای عشایر شمالغرب کشوردر آن دوران رقم خورد.

وی در ادامه گفت: تشکیل ارتش ۱۲۵ هزار نفری رضا خان نقش مهمی در سرکوب عشایر داشت حتی از آلمان ها برای بمباران عشایر کمک گرفت.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: این ملت و این عشایر بودند که در کنار نیروهای مسلح در دفاع مقدس قرار گرفتند و مکتب دفاعی عاشورایی را خلق کردند.

وی اضافه کرد: جوان امروز باید بداند که انگلیسی ها فقط امروز دشمن ما و مسلمانان نشده اند بلکه دشمنی آنها سابقه تاریخی دارد که می توان به جنگ های صلیبی اشاره کرد. همچنین بازپس گیری قبله اول مسلمانان از دشمنان توسط سرداری به نام صلاح الدین ایوبی صورت گرفت که افتخاری برای مسلمانان و به ویژه مردم غیور کرد است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در همایش شکوه عشایر در مهاباد گفت: شکل گیری و استقرار رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی اسرائیل توسط همین دشمنان امروز ما انجام شد و ما این دشمنی ها را فراموش نخواهیم کرد.

سردار سلیمانی افزود: یک رژیم جعلی یک هویت مشخص ندارد و ملت محسوب نمی شود. ملت با زبان و جغرافیا و ارزش های مشترک شکل می گیرد ولی این رژیم با کوچ اجباری افراد از نقاط مختلف دنیا شکل گرفته است و امروزه به یکی از ناقضان اصلی حقوق بشر و کودک کش تبدیل شده است.

وی گفت: توطئه‌های دشمنان وحدت ما را هدف قرار داده است ولی به گفته رهبر انقلاب دشمنان هنوز ملت ایران را نشناخته اند و همین هم باعث شکست آنها شده است.

سردار سلیمانی خاطر نشان کرد: امروز صدای جمهوری اسلامی از آسیای میانه تا آفریقا شنیده می شود و رژیم جعلی صهیونیستی از درون در حال فروپاشی است.

وی گفت: در اعتراضات اخیر در اسرائیل پرچم فلسطین برافراشته می شود و این نشانی از فروپاشی است. قدرت در حال چرخش از غرب به شرق است و پرچمدار دوران شکوه مسلمانان هم ایران خواهد بود.

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه ملت های مسلمان در کنار هم قرار میگیرند و عصر تمدن نوین اسلامی آغاز می شود، بیان کرد: لیبرالیسم به عنوان گفتمان غرب رو به پایان و زوال است.

رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور بیان کرد: دشمن می خواهد فرهنگ برهنگی و مکاتب بی دینی را به مردم متدین و انقلابی ایران بچسباند ولی اینها در ایران خریداری ندارد.

وی گفت: تسلط آنها بر رسانه های جهان و جنگ روانی و تبلیغاتی آنها اجازه آشکار شدن حقیقت را نمی دهد. این وضعیت نیاز به سواد رسانه ای دارد و نیاز داریم فرهنگ ایثار و شهادت و اسلامی را نشان دهیم. دشمن نمی تواند این کالای کاذب را ملت ایران بفروشد.

سردار سلیمانی تصریح کرد: ما در موقعیت مستحکمی قرار داریم و ملت ایران واجد ویژگی های فرهنگی بارزی است. نظم جدید جهانی با محوریت آسیا و در غرب آسیا با محوریت ایران شکل خواهد گرفت. آنچه در این شرایط مهم است گفتمان است و آن گفتمان در اختیار ایران اسلامی است و این وجه ممیزه ما است.

او با اشاره به فرموده رهبر انقلاب درخصوص حذف رژیم جعلی صهیونیستی اسرائیل از جغرافیای جهان گفت: حذف این رژیم یکی از همان پیروزی هایی است که امام راحل برای قرن جدید به دنیای اسلام و مسلمانان وعده داده بود و این آغازی بر پایان تمدن تاریک غربی خواهد بود.

رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور تشریح کرد: عشایر غیور ما نگین انگشتر مقاومت ما در مقابل دشمن هستند و ما این رشادت ها را از آنها آموخته ایم.

عشایر در درون مکتب مقاومت زندگی می کنند و در میان ملت ما نمونه و اسوه شدند و امام هم آنها را ذخایر انقلاب عنوان کرد.

ماموستا عبدالسلام امامی امام جمعه مهاباد هم از سخنرانان این مراسم با اشاره  به وجود بیش از ۳۶ هزار شهید استان و جایگاه ویژه آنها، گفت: اخلاص تنها ویژگی مردم ما در این منطقه است و کارهایشان با اخلاص و برای خداست.

ماموستا عبدالسلام امامی افزود: بسیجیان و سرداران سپاه از فروتن ترین و با اخلاص ترین افراد هستند. سپاه و بسیج تنها یک نیروی نظامی نیست بلکه یک نیروی ارزشی است که در جبهه‌های مختلف نظامی، اقتصادی،فرهنگی و اجتماعی حضور باشکوه دارند.

وی در ادامه گفت: دشمن پروژه سوریه سازی و عراق سازی را برای کشور ما در یک جنگ ترکیبی تدارک دیده بود که با وجود غیورمردانی که شهادت را به جان خریدند این نقشه دشمن به نتیجه نرسید.

در این مراسم سرپرست فرمانداری مهاباد گفت: جمعیت حاضر در این سالن به گفته رهبری ذخایر انقلاب هستند و در تمام صحنه ها حضور داشته و در خدمت نظام اسلامی بودند. امروز هم اینجا برای تجدید میثاق آمده اند.

عباسی خاطر نشان کرد: دشمن تصور می کرد که نظام اسلامی دی ماه امسال را نخواهد دید ولی امروز دی ماه است و نظام و انقلاب پایدار است و دی های سالهای آینده را نیز خواهد دید.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بزرگان می‌‌گویند: «شهر خوب را انسانهای خوب می سازند». ناکسانی در مهاباد از سر دورویی با همدیگر و حتی با اشیاء بی جان سر دشمنی دارند و بدلیل بدرفتاری با همنوع و برهم زدن نظم و امنیت و آرامش و نابودی زیبایی‌ها شدند. شکر نعمت نعممتت افزون کند؛ کفر نعمت، از کفت بیرون کند»
هر ملتی که در کسب روزی حلال ناتوان است و می خواهد یک شبه میلیاردر شود از شرایط موجود سوء استفاده کرده و بی توجه به حلال و حرام بودن عمل، شروع به غارت اموال خودشان می‌نماید. اعتراض هنر می خواهد و بی هنری همان هتک حرمت و ناسزاگویی روی دیوارهای شهری و سرویس‌های مساجد است.
اصولاً خائن کسی هست که وطنش را می فروشد؛ یعنی‌ اسرار و معایب وطن را در قالب فیلم و تصاویر جعلی با مضامین دروغین، برای کشورهای بیگانه و متخاصم فاش می کند و تصور می‌کند کسانی که در اقصی نقاط جهان به ریخت و پاش او مرحبا و مخل نمودن نظم جامعه را خیزش قهرمانانه تلقی می کنند حامی و پشتیبان ایشان هستند، غافل از آنکه خانه و آشیانه خویش را با دستان خود و تحت فرمان دشمن (به خیال خودش دوست و غمخوارشان) مبدل به ویرانه کرده است؛

اعمالی چون آتش زدن اموال و اماکن و بی حرمتی به مساجد و قرآن یا هر کتاب مقدس دیگر و بزرگان مسن در تمام ادیان و قوانین جهان مضموم و جرم است و چنانچه اکثریت نیز با آن موافقت کنند خواهان نابودی وجدان و انسانیت است که مطمئناً کسی موافق خرابکاری و رهاسازی خاطیان نیست.
اگر شما نیز موافق زشتکاری تجزیه طلبان هستید، لطفاً از دریافت تمام خدماتی که دولت ایران به بهای کم در اختیارتان گذاشته (گاز، آب، برق، تلفن، آموزش، تسهیلات بانکی، حراست از مرزها، پلیس، بیمه و حقوق...)، صرف نظر کنید تا مشخص شود آیا با این همه بی دانشی، توانایی خودکفایی و استقلال و حفاظت از تنها حریم خانه خود را دارید؟! صرفاً جایگاه اجتماعی شما از این فراتر نخواهد رفت، اگر حیثیت و ناموس دختران و زنان را برای رسیدن به اهداف شوم آمریكا لکه دار و فدا کنید وگرنه هر مردی و خانواده ای که ناموس برایش اهمیت داشته باشد زن و دخترش را بخاطر لجبازی با سیستم حکومتی با بی عفتی راهی کوچه و خيابانها نمی کند تا چشم و دل آدمیان بدخواه را سیر کند. کسانیکه به خطر انداختن جان و مال مردم و آرامش جامعه را انقلاب می نامند، کدام گوری اند تا خود نیز در این بی شرفیها مشارکت کنند، خصوصاً حرکتی که بدون توکل و اثری از نام خدا در آن نباشد. زمانی می توان از شکست یا پیروزی ملتی سخن گفت که ملت هدفی والا داشته باشد، اما چنین ملتهایی بدلیل ناآگاهی همواره وسیله و دستاویز بوده و همیشه در جا می زند تا از مسیر رشد و شکوفایی منحرف شود. هر ملت یا قومی ندانسته ابزار دست احزاب دروغگو و دشمنان وطن شود محکوم به شکست بوده و در دام وعده دهنده هایی افتادند که هیچگاه عملی که نجات دهنده باشد نکردند و چنانچه می پندارید آمریكا یا حزب دمکرات و کومله یا هر مدعی دیگری، دوستدار جنبش آزادیخواهانه شماست اگر با شما صادق است ثابت کند و مزد اسیران و کشته شده هایی که بعضی از آنان توسط انتقام جویان فرصت طلب کشته شدند را بپردازند و شما را به آن بهشت و زندگی رؤیایی که وعده داده اند رهنمون کنند تا روشن گردد چه میزان متعهد هستند. کسی شما را مجبور نکرد تا طی زندگی روزمره خلاف کنید و دیگری را مقصر جلوه دهید. شما تا حدی آزاد بودید که در معاملات هم به یکدیگر رحم نکردید و قیمت زمین و مسکن و اجاره را سرخود تعیین می‌کنید با کمال پررویی و دروغ دولت و سیستم حکومتی را مقصر اصلی اوضاع دانسته تا خود را از مهلکه خلاص و باعث اخلال اقتصادی شوید. توزیع کیسه آرد بیشتر از سهم نانوایی هاست تا 6 قرص نان پخته معادل یک کیلو بین مردم توسط شاطر توزیع شود ولی باز با کم کردن وزن چانه از مردم دزدی می کنند. آیا این معضلات همه تقصیر دولت است؟ شما باید هوای هموطن خود را داشته باشید و رزق خود را با گرانفروشی و کم فروشی غیرعادلانه حرام نکنید. قیمت اقلام خوراکی دکان تا دکان متفاوت است در حالیکه نرخ حک شده معلوم اما خرابکاری قیمت می کنید. حتماً مدیریت آشوبگری نیز کار دولت است و هر شب مأموران را برای دیوارنویسی و آتش زدن بنر و سایر خرابکاریها اعزام منطقه می کند! دریغا از این منجلاب فساد و دروغگویی احزاب دمکرات و کومله. از روی چشم و هم چشمی یا ترس از چسباندن انگ خائن هر غلطی احزاب گفتند ناچار به انجام آن شدند و از افکار احمقانه دیگر اینست كه اگر این احزاب نبودند دولت ایران خاک کردستان را توبره می کرد و از ترس آنان حتی یک کرد را زنده نمی گذاشت؛ واقعاً مضحک و خنده دار است اگر چنین رذیلانه تصور کنید. پایان کلام اینکه یک وجب از خاک کردستان در نقشه تجزیه‌طلبان جای ندارد و کردستان جزء لاینفک سرزمین ایران است و هر کس تنها گوشه چشمی به خاک ایران طمع کند نعش کثیفش را در همان خاک دفن می کنیم. اتمام حجت
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)