پخش زنده
امروز: -
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی مشمول ۱۰ گروه کالایی(شیر، پنیر، ماست، روغن، برنج، مرغ، تخممرغ، ماکارانی، قند و شکر) میشود.
صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: عملیات اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی از دیروز (چهارشنبه) به صورت آزمایشی در استان هرمزگان آغاز شد.
واقعا من در عجب کارهای دولت محترم هستم!!!! خوب یعنی مثلا برای یک روغن 62 هزاری 14 هزار رو از جیب خودمان و 48 هزار رو از یارانه نقدی خودمان (از جیب خودمان باز هم:چون ماه بعد این 48 هزار از یارانه نقدی کم خواهد شد) رو باید پرداخت کنیم. یکی نیست توی این مجلس محترم بگه به دولت، خوب این چه کاریه، خودمون از همون یارانه نقدی هر ماه 62 هزار رو مثلا برای روغن میدیم. برای سایر اقلام هم همین طوره. دیگه واقعا چه نیازی به این کالابرگ و اینا هست... شایدم این نرم افزار مربوطه برای یه سری رانت داره؟!!