• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۴۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۰
فارس » اجتماعی

نحوه و ساعت توزیع نان کامل در نانوایی‌های شیراز

طرح آزمایشی توزیع نان کامل به صورت سیستمی و یکپارچه در ۱۷ واحد نانوایی از ۱۶ بهمن به مدت ۱۰ روز در شیراز اجرا می‌شود.

نحوه و ساعت توزیع نان کامل در نانوایی‌های شیرازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،احمد اسد سنگابی معاون اتحادیه صنف نانوایان شیراز گفت: نان کامل در تمامی دنیا به عنوان مواد غذایی اصلی، ارزشمند و بسیار گران‌تر از سایر نان‌ها به شمار می‌رود. در واقع نان تیره در تمامی جوامع به عنوان بهترین موادغذایی شناخته شده است.
او با بیان اینکه با توجه به فرهنگ‌سازی که در کشور و استان فارس انجام شد این طرح به مثابه نهالی کاشته شده و ثمر داده است، گفت: این طرح به عنوان طرح آزمایشی و به صورت سیستمی و یکپارچه و با همکاری مسئولان استانی در حال اجرا است.
سنگابی با بیان اینکه ۱۷ واحد نانوایی برای عرضه نان‌کامل در نظر گرفته شده‌اند، گفت: حدود سه ماه است که درگیر تولید نان کامل به صورت آزمایشی هستیم. با توجه به انواع نانی که در استان فارس و شیراز وجود دارد تلاش شد تا نانوایی‌هایی از شهرک گلستان تا شهرک میانرود برای اجرای این طرح در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه طرح به مدت ۱۰ روز در نقاط مختلف شهر اجرا خواهد شد، گفت: این طرح از 1۶ بهمن ماه آغاز می‌شود و نانوایی‌های مشخص شده هر روز ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ را به تهیه نان کامل اختصاص داده‌اند و اگر با استقبال مردمی روبه رو شویم این ساعات و تعداد نانوایی ها به تدریج  افزایش می‌یابد.
او با بیان اینکه فرآیند تولید نان کامل بسیار پیچیده است، گفت: با توجه به آنالیزی که صورت گرفت باید بیش از ۱۰۰درصد افزایش قیمت داشته باشد. اما با توجه به خواست جامعه و حمایت مسئولان و نانوایان این نان افزایش ۵۰ درصدی نسبت به نان‌های متداول داشته است. اتحادیه به میدان آمده تا نانوایی‌ها این نان را با قیمت مناسبی به مردم عرضه کنند.
معاون اتحادیه صنف نانوایان شیراز با یادآوری اینکه فقدان اطلاع رسانی در این حوزه و نگاه نادرست مردم به نان کامل باعث شد که این طرح در دوره‌های گذشته اجرا نشود، گفت: انتخاب نانوایان، تولید آزمایشی و مورد توجه قرارداشتن نان به عنوان یک محصول استراتژیک و خاص در کشور موجب شد نتوانیم این طرح را در سال‌های گذشته اجرا کنیم.

جمالی رییس اداره غله و خدمات بازرگانی فارس گفت:اولین اقدام برای اجرای این طرح راه اندازی خط تولید مجزا برای تولید آرد کامل بود که در زمان حاضر این خط با ظرفیت تولید 30 تن آرد راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه این آرد به صورت یارانه ای در اختیار نانوایی های مشمول طرح قرار می گیردافزود:یک نوبن پخت به منظور تولید نان کامل به پخت های متداول این نانوایی ها افزوده شده که در هر نوبت حدود 80 کیلو آرد مصرف می شود.
آدرس نانوایی‌های توزیع کننده  نان‌کامل 
نان کامل سفید در نانوایی‌ها واقع در «تپه تلویزیون، میدان جام‌جم، نبش خیابان چنچنه»، «فردوسی، خیابان رودکی»، «میانرود، شهرک بهارستان، خیابان روزبهان، جنب درمانگاه»، «خیابان قصردشت، باشگاه افسران، نبش کوچه ۶۲»، «خیابان لطفعلی خان زند، روبه‌روی مسجد آقا احمد»، «خیابان قصرالدشت، کوچه ۶۳»، «چوگان، نبش خیابان سبحان»، «کمربندی معالی‌آباد، شهرک شهید باهنر، بلوار شهید زارعی»، «معالی‌آباد خیابان خلبانان، کوی جماران»، «بلوار گلستان، روبه روی تاکسی‌رانی»، «شهرک گلستان، خیابان رایحه»، «دباغی، بلوار شهدای ارتش»، «چهارراه چنچنه_باغ ناری»، «خیابان مبعث، بلوار پاسداران، جنب درمانگاه محمد رسول‌الله»، «شهرک فرهنگیان، کوچه ۱۱رشد جنوبی»، «دروازه اصفهان، کوچه چاپارخانه» و «خیابان نیایش، روبه‌روی مجموعه ورزشی علوم پزشکی» عرضه می شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)