• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۹۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۸
بوشهر » اقتصادی

غریبی سرپرست شرکت پایانه‌های نفتی ایران شد

با حکم مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران، عباس غریبی از نیروهای متخصص و توانمند استان بوشهر، سرپرست شرکت پایانه‌های نفتی ایران شد.

غریبی سرپرست شرکت پایانه‌های نفتی ایران شدبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز بوشهر، مراسم معرفی غریبی با حضور محسن خجسته مهر معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در تهران برگزار شد.

عباس غریبی، دانش آموخته دانشگاه‌ صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی شریف تهران و دارای مدارک کارشناسی ارشد مهندسی برق و مدیریت اجرایی MBA است ک با بیش از ۲۵ سال سابقه حضور در صنعت نفت یکی از نیرو‌های متخصص و کارآزموده این حوزه محسوب می‌شود.

وی از سال ۹۸ تاکنون به عنوان رئیس پایانه نفتی منطقه عملیاتی خارگ و جانشین رئیس کمیته بحران پایانه‌های نفتی منطقه عملیاتی خارگ مشغول به خدمت بوده است. وی همچنین سطوح مدیریتی را در شرکت پایانه‌های نفتی در سال‌ها حضور طی کرده است و از سطوح کارشناسی تا مدیریت را در کارنامه خود دارد. غریبی پیش از این مسئولیت‌هایی همچون ریاست اداره تعمیرات صنعتی پایانه نفتی منطقه عملیاتی خارگ و ریاست مهندسی تعمیرات ابزار دقیق شرکت پایانه‌های نفتی ایران را عهده دار بوده است.

سرپرست تازه منصوب شده شرکت پایانه‌های نفتی ایران دوره‌های متعددی را در کشور‌های پیشرو در صنعت نفت گذرانده و سوابق ارزنده‌ای در حوزه پژوهشی دارد که موجب شد تا خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برای اولین بار یک از نیرو‌های متخصص استان بوشهر را در صنعت نفت منصوب نماید.

سرپرست شرکت پایانه‌های نفتی ایران گفت: تلاشگران شرکت پایانه‌های نفتی ایران با وجود همه مشکلات و تنگنا‌ها و طوفان و مواج بودن دریا اجازه توقف در روند صادرات نفت خام کشور را ندادند.

عباس غریبی اظهارداشت: در دو روز گذشته خلیج فارس به شدت ناپایدار و طوفانی بود که سرعت باد ۴۵ گره و ارتفاع موج ۱۲ فوت هم رسید.

وی افزود: در این شرایط جوی ناپایدار، تلاشگران متعهد و سخت کوش عملیات دریایی و صادرات نفت در پایانه نفتی خارگ با کار تیمی وهمدلی همیشگی و استفاده از تخصص وتجربه متخصصان با تجربه اجازه توقف یا تاخیر در بارگیری و صادرات نفت کشور را ندادند و با چابکی و ایمنی کامل بارگیری کشتی‌ها ادامه یافت تا برگ زرین دیگری بر افتخارات شرکت پایانه‌های نفتی ایران افزوده شود.

غریبی تاکید کرد: پیشگامی در عرصه جنگ اقتصادی به‌عنوان موهبتی الهی در اختیار کارکنان شرکت پایانه‌های نفتی ایران و به طور ویژه متخصصان این شرکت قرار گرفته تا برای اعتلا و سربلندی کشور عزیزمان تلاش می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)