• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۲۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹
اقتصادی » معدن و صنایع معدنی

آموزش ۵۵۰ گوهرتراش در ۱۰ ماه سال جاری

مجری طرح توسعه صنعت گوهر سنگ کشور گفت: در ۱۰ ماه امسال براساس قرارداد آموزشی با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای ۵۵۰ نفر از علاقمندان در ۲۳ استان کشور دوره‌های آموزشی گوهرتراشی برگزار شد.

آموزش ۵۵۰ گوهرتراش در ۱۰ ماه نخست سال جاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)؛ سیدابومحمد هاشمی افزود: در این مدت تجهیز و راه‌اندازی کارگاه گوهرتراشی و برگزاری دوره آموزشی در مرکز تحقیقات مواد معدنی ایران (یزد)، تجهیز کارگاه گوهرتراشی و آزمایشگاه گوهرشناسی در اداره کل فنی و حرفه‌ای استان همدان از محل مسئولیت اجتماعی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات نیز صورت گرفت.
 
وی ادامه داد: علاوه بر این، از محل مسئولیت اجتماعی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر نیز کارگاه‌های گوهرتراشی در اداره کل فنی و حرفه‌ای شهر‌های زاهدان و سیرجان تجهیز شدند.
 
اکتشاف گوهرسنگ‌ها
هاشمی گفت: به منظور اکتشاف گوهر سنگ در کشور از ابتدای فروردین تا پایان دی ماه ۱۴۰۱، اجرای فاز شناسایی و پی‌جویی در ۵ استان شامل آذربایجان غربی، کرمان، قم، مرکزی و قزوین و اجرای فاز غربالگری در ۶ استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، اصفهان، همدان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی انجام شد.
 
وی افزود: انجام مطالعات اکتشاف سراسری یاقوت در ۲ وزن نیز از دیگر فعالیت‌های اکتشافی طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور در مدت یاد شده است.
 
هاشمی گفت: توسعه شبکه آزمایشگاهی گوهرشناسی با همکاری شبکه آزمایشگاهی راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و راه‌اندازی آزمایشگاه گوهرشناسی و کارگاه گوهرتراشی در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران (کرج) از جمله اقدامات صورت گرفته در سال جاری است.
 
انجام مطالعات پژوهشی با همکاری دانشگاه‌ها
وی افزود: طرح پژوهشی بهسازی پلیمری و شیمیایی فیروزه‌های ایران توسط دانشگاه تهران، طرح پژوهشی بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و خصوصیات گوهرشناسی رگه‌های گارنت دار در مناطق انتخابی در جنوب استان کرمان و شمال هرمزگان (منطقه اورزویه، بافت و دشتاب) و نیز تهیه راهنمای اکتشاف و استخراج گوهرسنگ‌ها با نگرش ویژه به گوهرسنگ‌های گارنت توسط دانشگاه خوارزمی از جمله طرح‌های پژوهشی در ۱۰ ماه نخست سال ۱۴۰۱ است.
 
هاشمی گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و انتشار کتاب‌های حوزه گوهرسنگ از دیگر اقدامات طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور در سال جاری است.
 
وی ادامه داد: تشکیل شورای راهبری توسعه صنعت گوهرسنگ کشور، ارائه تسهیلات به کارگاه‌های تولیدی آموزشی و تجهیز و توسعه آزمایشگاه‌های زیرساختی حوزه گوهرسنگ با همکاری صندوق بیمه سرمایه‌گذاری معادن و فلزات، تشکیل کارگروه تخصصی گوهرشناسی در شبکه آزمایشگاهی راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در مدت یادشده صورت گرفت.
 
مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور گفت: همکاری با معاونت پژوهشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به منظور تدوین سند حرفه گوهرسنگ، حمایت از برگزاری اولین همایش ملی علوم گوهرسنگ ایران، شرکت در بیست و چهارمین سمپوزیوم و نمایشگاه بین‌المللی فولاد و نیز حضور در نمایشگاه زنان تأثیرگذار در بهمن ۱۴۰۱ برخی از فعالیت‌های طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور در سال جاری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چین همچنان در صدر کشورهای مخترع جهان
اجرای طرح هادی و مقاوم سازی مسکن روستایی در همدان
تلاش برای ارتقای بلوک‌های زایمان بیمارستانی
جاده چالوس از ساعت ۱۲ یکطرفه می‌شود
وزیران راه، اقتصاد و امور خارجه به کمیسیون عمران می روند
تعلیق موقت اجرای حکم مهدیه اسفندیاری در فرانسه
ماه ضیافت الهی و رونق سفره‌های ساده افطاری درچهارمحال و بختیاری
پرداخت ۹۸۰ میلیارد ریال تسهیلات به تعاونی‌های مسکن خراسان شمالی
رقابت دانش آموزان بیضایی در مسابقات فوتسال
فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در ایران ادامه دارد
وقوع زمین لرزه در شهرستان مسجدسلیمان
مرد میدان شهید علیرضا ربیعی از فاروج
۸ نیروی افغان در درگیری با پاکستان کشته شدند
شهید غازی، ستاره فوتبال و فرمانده محجوب در جنگ
آغاز عملیات مبارزه با سن غلات در مزارع لرستان
نجات و احیای بازیکن فوتسال در فردوس 
حمایت از سرمایه‌گذاران خوروبیابانک در اولویت استان
واگذاری بیش از ۱۶ هزار انشعاب جدید آب در حوزۀ شهری و روستایی گیلان
تملک بیش از ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک تخصصی مبلمان منبت ملایر
دیدار زردپوشان شیرازی با صدرنشین لیگ برتر فوتبال، امشب در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
کاهش دما در استان یزد
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
برخورد پلیس با خودرو‌های دارای چراغ زنون  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)