• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۱۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
اقتصادی » اقتصاد کلان
در ۱۰ ماه گذشته رخ داد؛

جذب ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی در منطقه آزاد اروند

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کار‌های سازمان منطقه آزاد اروند، از جذب ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی در طول ۱۰ ماه گذشته خبر داد.

جذب ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی منطقه آزاد اروندبه گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فرینا، روح‌اله خزایی، با حضور در برنامه رادیویی مثلث از صدای مرکز آبادان، در خصوص سرفصل‌هایی همچون رشد سرمایه‌گذاری در منطقه، مشوق‌ها، صادرات و واردات، پایانه مرزی شلمچه، سایت صنعتی و نحوه اعطای مجوز‌های فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد اروند، گفت: مناطق آزاد مزیت‌هایی نسبت به سرزمین اصلی دارند که جذابیت لازم را برای سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کند و منطقه آزاد اروند به دلیل دار بودن مشوق‌های خاص، جذابیت مضاعفی نسبت به سایر مناطق آزاد کشور برای سرمایه‌گذاران دارد.

خزایی، با اشاره به مشوق‌هایی همچون اعطای آسان مجوز‌های سرمایه‌گذاری، تسهیلات قانونی برای واردات مواد اولیه و خط تولید، معافیت مالیاتی، گفت: در ۱۰ ماه گذشته بالغ بر سه هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی جذب شده است که در پروژه‌های سرمایه‌گذاری این رقم شامل بخش‌های عمرانی، تجهیزات و ماشین آلات واحد‌های تولیدی و سرمایه گذاری شهری هزینه شده است. منظور از جذب سرمایه‌گذار این است که این هزینه‌های شامل ایجاد ساختمان واحد تولیدی، تهیه تجهیزات و سرمایه در گردش می‌شود. ضمن اینکه این سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولیدات صنعتی، شهری، شهرک‌های صنعتی و پایانه مرزی شلمچه صورت گرفته است.

وی در خصوص وضعیت زیرساخت شهرک‌های صنعتی در منطقه آزاد اروند؛ تصریح کرد: سایت صنعتی منطقه آزاد اروند بالغ بر ۹ هزار ۳۰۰ هکتار است که در میان مناطق آزاد کشور از نظر وسعت، یک سایت بی نظیر است، این وسعت نسبت به مزایایی که در اختیار دارد، سختی‌هایی هم در کنار خود دارد که به تبع آن توسعه زیرساخت‌ها نیز در آن زمان بر و هزینه بر است. منابع دولتی هم محدود است و مواردی مثل سیل، پاندمی کرونا و .. این اصلاح را در حیطه زیرساخت، به تأخیر انداخت.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کار‌های سازمان منطقه آزاد اروند افزود: در خرمشهر وضعیت بهتری در زیرساخت‌ها نسبت به آبادان وجود دارد، در شهرک صنعتی آبادان نیز در دو سال آینده و پس از اتمام پروژه‌های زیرساختی که تعریف شده و در حال انجام است، وضعیت زیرساخت‌های این شهرک نیز بهبود خواهد یافت.

خزایی در خصوص برنامه سازمان منطقه آزاد اروند برای حمایت از سرمایه‌گذران داخلی و خارجی، ضمن اشاره به مشوق‌های کلی و قانونی مناطق آزاد، گفت: با وجود ابلاغیه‌های جدیدی که در هیأت مدیره جدید مصوب و ابلاغ شده، یک سری از مراحل اخذ مجوز در منطقه تسهیل و یک سامانه جامع سرمایه‌گذاری ایجاد گشته که پایه این کار نیز از اروند شروع شده و سپس به سایر مناطق آزاد تسری یافته است، بر اساس این سامانه هیچگونه مکاتبه و حضور فیزیکی در ادارات توسط سرمایه‌گذار صورت نمی‌گیرد و این ساز و کار کاملاً آنلاین انجام میگیرد و تا آنجایی که مطلع هستم، نمونه آن در کشور نیست. تمام امور مربوط به اخذ مجوز نیز توسط سازمان منطقه آزاد اروند صورت می‌گیرد و در راستای تکریم سرمایه‌گذار امور مربوط به صدور مجوز، پروانه ساخت، پایان کار، تحویل زمین و مجوز محیط زیست (تا رده‌های مجاز که در اختیار سازمان منطقه آزاد اروند است) و .. توسط این سازمان انجام می‌گیرد.

وی در خصوص مشوق کالای همراه مسافر در منطقه در پاسخ سوال یکی از شنوندگان، خاطرنشان کرد: در حیطه کالای همراه مسافر، کولرگازی اجازه ورود دارد و با قیمت‌های مناسب در اختیار خریدار قرار می‌گیرد. نمایشگاهی نیز در ابتدای سال جاری ایجاد شد که در آن، انواع مختلف کولرگازی با قیمت‌های بسبار مناسب و حتی مناسب‌تر از استان‌های همجوار عرضه شد که از استقبال خوبی برخوردار بود.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کار‌های سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص نحوه حمایت از فعالیت‌های تجار و بازرگانان و اقدامات صورت گرفته در این خصوص، گفت: این سازمان در سال ۸۷ مرز شلمچه را تحویل گرفت، مرزی که تا پیش از آن قابلیت تردد آسان را نداشت، اما از آن زمان تا کنون یک تحول اساسی در آن صورت گرفته و بالغ بر ۲۰ هکتار فضای تخلیه بارگیری در آن ایجاد شده و حدود ۶ هزار انبار مسقف توسط بخش خصوصی ایجاد شده، در حال حاضر بالغ بر ۷۰ هکتار فضای تخلیه بارگیری و انبار‌های بخش خصوصی در این مرز وجود دارد. همچنین سه پایانه تخصصی در این پایانه وجود دارد و در بحث ترانزیت، «ایکس ری» نیز خریداری شده و در حال حاضر نصب شده و پس محوطه‌سازی اطراف، به زودی راه‌اندازی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
نام نویسی برای سفر نوروزی به عتبات عالیات در گیلان از ۶ اسفند
برد شیرین نفت و گاز گچساران مقابل شهرداری نوشهر
آغاز نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه‌های گنبدکاووس
لزوم عرضه کالا‌ها در نمایشگاه بهاره اهواز با حداقل ۱۵ درصد زیر سود متعارف
کاری شو با کارآفرینان زنجانی
اژه‌ای: کمک به آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد، عملی پسندیده است
ورودی شهر یزد، دور از شأن شهر جهانی
تداوم طرح ثبت‌نام کاشت نهال میوه در منازل شهروندان تبریزی
مانور برپایی بیمارستان صحرایی در گرگان
رفع تصرف از اراضی ملی در کالپوش میامی
بیماران نیازمند خون نیازمند همراهی شهروندان
برگزاری آیین جزء خوانی قرآن در گذر فرهنگی چهارباغ
عدالت آموزشی زیربنای توسعه پایدار
مسابقات رباتیک در ابهر
دادوستد بازرگانی میان بندر بوشهر و بندر جبل‌علی امارات در حال انجام است
استمرار شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل در خوزستان
افزایش سرعت توسعه و جهش اقتصادی در اینچه برون با جذب سرمایه گذاران
کشف آرد قاچاق خارج از شبکه توزیع در اهر
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)