• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۷۹۲۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۶
اقتصادی » صنعت
برای ارتقای مراودات تجاری و صنعتی؛

ایجاد شهرک های صنعتی مشترک با کشورهای آفریقایی

معاون وزیر صمت گفت: ایجاد شهرک‌های صنعتی مشترک با کشور‌های آفریقایی یکی از راهکار‌های ارتقای مراودات اقتصادی است، در این راستا طراحی، مطالعه و اجرا را می‌توانیم در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران؛ آقای علی رسولیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: حمایت از SMEها کسب و کارهای کوچک و متوسط در راستای توسعه و اشتغالزایی در کشورهای توسعه یافته دنیا به عنوان یکی از اولویت ها دنبال می شود.

وی افزود: سازمان های بین المللی مدل هایی را برای حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط(SME) دارند و ما نیز بر همین اساس مدل‌هایی را طراحی کرده ایم و با کشورهایی از جمله چین، ترکیه، آلمان و سایر کشورها همکاری داریم.

رسولیان به دو وظیفه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اشاره کرد و ادامه داد: تامین زیرساخت های لازم برای استقرار صنایع از جمله زمین، آب، برق و گاز یکی از وظایف سازمان می باشد تا زمینه حضور فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران در شهرکها و نواحی صنعتی کشور فراهم شود.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اضافه کرد: ۸۵۱شهرک و ناحیه صنعتی فعال و به بهره برداری رسیده داریم که بیش از ۵۰هزار واحد صنعتی در این شهرک‌ها و نواحی صنعتی فعال است و برای نزدیک به یک میلیون نفر شغل به وجود آورده اند.

رسولیان، با بیان اینکه ۹۸درصد از واحدهای مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی کوچک و متوسط هستند، تصریح کرد: حمایت از صنایع کوچک به عنوان یکی دیگر از وظایف سازمان ما محسوب می‌شود که در این راستا ۸۵سرفصل مختلف حمایتی داریم.

وی، خاطر نشان کرد: کمک به توسعه فناوری، آموزش فعالان، حمایت از برند سازی، حمایت از حضور در نمایشگاه های خارجی، حمایت از برپایی نمایشگاه‌های داخلی، ایجاد مراکز نوآوری، حمایت از صادرات و تشکیل کنسرسیوم های صادراتی و شرکت های مدیریت صادرات در این راستا انجام می شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تبادل فناوری و ارتباط فعالان اقتصادی و کسب و کارهای ایران با کشورهای آفریقایی را به عنوان یکی دیگر از پیشنهادات خود مطرح کرد و افزود: در حوزه مدل های حمایتی مانند خوشه‌های صنعتی، کنسرسیوم های صادراتی و بحث آموزش و فناوری نیز میتوانیم همکاری داشته باشیم.

وی، سرمایه گذاری مشترک را از دیگر محورهای ارتقاء همکاری‌های ایران با کشورهای آفریقا دانست و تصریح کرد: بیش از ۲۰هزار هکتار زمین صنعتی با زیرساخت های لازم برای همکاری ها و سرمایه‌گذاری‌های مشترک داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)