• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۷۹۶۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۷
مازندران » ورزشی

عزم هراز برای بالا بردن جام قهرمانی

تیم هراز آمل برای کسب جام قهرمانی لیگ برتر والیبال، امروز به مصاف شهداب یزد می‌رود.

عزم هراز برای بالا بردن جام قهرمانیبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رقابت‌های لیگ برتر والیبال باشگاه‌های کشور امروز سه شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ با معرفی تیم قهرمان به پایان می‌رسد.

تیم‌های لبنیات هراز آمل و شهداب یزد از ساعت ۱۸ امروز سه شنبه برای کسب مقام قهرمانی لیگ برتر والیبال مردان سال ۱۴۰۱ در سالن فدراسیون در تهران با هم روبرو می‌شوند.


تیم‌های شهداب و هراز که در مرحله مقدماتی با قرار گرفتن در رده‌های اول و دوم جدول به مرحله حذفی صعود کرده بودند با پشت سر گذاشتن حریفانشان به این مرحله رسیدند.

تیم هراز در مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها موفق شد در دو بازی پشت سر هم پیکان را شکست داده و راهی دیدار فینال شود و شهداب هم در دو بازی پاس گرگان را از پیش رو برداشت و حریف هراز در دیدار نهایی شد.

هراز که دو فصل قبل به جای کاله وارد لیگ برتر والیبال شد قصد دارد تا با کسب مقام قهرمانی لیگ برتر والیبال، افتخاری دیگر را برای والیبال مازندران به ارمغان بیاورد.

بهروز عطایی که قبلا" با تیم والیبال کاله مازندران ۲ جام قهرمانی، یک نایب قهرمانی و دو مقام سومی لیگ برتر والیبال را بالای سر برد و با این تیم یک مقام قهرمانی و یک عنوان سومی قهرمانی آسیا را هم کسب کرد و به همراه کاله یک بار در جام باشگاه‌های جهان هم شرکت کرد تلاش دارد با تیم هراز هم این عنوان‌ها را تکرار کند.

سازمان لیگ فدراسیون والیبال در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به درخواست تیم‌های بازمانده از فینال لیگ برتر والیبال، دیدار‌های رده‌بندی این رقابت‌ها برگزار نمی‌شود.

سازمان لیگ فدراسیون والیبال اعلام کرد با بررسی تمامی شرایط موجود و در راستای حمایت از باشگاه‌ها به ویژه حمایت از حضور بخش خصوصی، تیم‌های پیکان تهران و پاس گرگان به عنوان سوم مشترک لیگ برتر مردان سال جاری معرفی می‌شوند.

‎سی و ششمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران از روز چهارشنبه ۶ مهرماه ۱۴۰۱ با حضور ۱۴ تیم پاس گرگان، نیان الکترونیک خراسان، سایپا تهران، راه‌یاب ملل مریوان، شهداب یزد، هورسان رامسر، مس رفسنجان، فولاد سیرجان ایرانیان، لبنیات هراز آمل، ایفا سرام اردکان، گیتی پسند اصفهان، پیکان تهران، شهرداری ارومیه و شهرداری گنبد در یک گروه مقدماتی آغاز شد.

در پایان رقابت‌های این فصل تیم‌های شهرداری ارومیه و شهرداری گنبد از لیگ برتر به لیگ دسته یک سقوط کردند و تیم‌های چادر ملو اردکان و گل‌گهر سیرجان از لیگ یک به لیگ برتر صعود کردند.

پیکان همچنان پرافتخارترین تیم

تیم والیبال پیکان با ۱۲ دوره قهرمانی، پرافتخارترین تیم شرکت کننده در مسابقات لیگ برتر والیبال ایران است. این تیم شش عنوان نایب قهرمانی و چهار مدال برنز نیز در پرونده کاری خود در این رقابت‌ها دارد. تیم والیبال پیکان عنوان سومی جهان و قهرمانی باشگاه‌های آسیا را نیز در افتخارات خود دارد.

نمایندگان مازندران (بانک، بیم، کاله و لبنیات هراز)، دومین تیم افتخارآفرین لیگ برتر والیبال هستند. نمایندگان این استان ۹ مدال شامل دو مدال طلا، یک نقره و ۶ عنوان سومی در این رقابت‌ها به دست آورده‌اند.
تیم کاله مازندران یک عنوان قهرمانی و یک مقام سومی آسیا و یک بار شرکت در رقابت‌های باشگاه‌های جهان را هم در کارنامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف محموله بزرگ داروهای غیرقانونی سقط جنین در کاشان
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
برنامه بازی‌های هفته ۲۳ تا ۲۷ لیگ یک فوتبال فوتبال لیگ یک
انفجار مین زندگی مردم افغانستان را تهدید می‌کند
افتتاح ده‌ها طرح در کشور
اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ یک فوتبال
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
نفی هرگونه سلطه طلبی و سلطه پذیری در نظام جمهوری اسلامی
دیدار مردمی رئیس قوه قضائیه در استان مرکزی
سارق و مالخر با هم دستگیر شدند
پخت سه تُن سمنوی نذری در کاشان
بهره برداری از ۲۰ طرح عمرانی و خدماتی در بخش جناح
تعویق بازی‌های تراکتور، استقلال و سپاهان در هفته بیست و یکم لیگ برتر
اعلام فهرست فروشگاه‌های خرید کالا‌های کالابرگی در کیش
احتمال خروج اندونزی از هیئت صلح غزه
ضرورت خدمت‌رسانی مطلوب، منسجم و مسئولانه به مسافران نوروزی
آغازمسابقات ووشو قهرمانی بزرگسالان کشور در مشهد
اهدای ۹۶ واحد خون در خرامه
اجرای طرح ملی ورزش بانوان در روستای دستگرد چهارمحال و بختیاری
برگزاری مسابقات ورزشی جام قهرمان محله در نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)