• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۵۲۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
استاندار:

لزوم مراقبت و آمادگی برای جنگ ترکیبی اخیر دشمن

احمد زاده گفت: برای مقابله با جنگ ترکیبی و گسترده دشمن انسجام، دفاع و مقاومت ترکیبی ضروری است.

لزوم مراقبت و آمادگی برای جنگ ترکیبی اخیر دشمنبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهکیلویه و بویراحمد، یادواره سرداران و ٩۴ شهید شهرستان لنده با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، فرمانده سپاه فتح، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی در شهر لنده برگزار شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم معنوی با اشاره به کینه توزی های دشمنان انقلاب و نظام اسلامی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی دشمن بیکار نماند و خیابان‌ها پر بود از کمونیست‌ها و منافقینی که می خواستند مسیر انقلاب را تغییر دهند اما رهبری‌ها و هدایت پیامبرگونه امام خمینی (ره) اجازه نداد این نقشه دشمنان عملی شود.
سید علی احمد زاده افزود: راه‌اندازی جنگ تحمیلی دیگر حیله و نقشه دشمنان برای از بین بردن انقلاب اسلامی و سرنگونی کشور بود اما فرزندان شما مردم غیور و نجیب ایران با ایثار و از خودگذشتگی دشمن را در این جنگ ناکام گذاشتند و خود در این راه یا به شهادت رسیدند یا جانباز و ایثارگر شدند.
استاندار گفت: دشمن بعد از شکست در جنگ نظامی هم دست از خباثت و کینه نکشید و روش جنگ را با راه‌اندازی فتنه‌ها عوض کرد که در این راه عده ای غافل شدند، عده‌ای حقوق بگیر و مزدور دشمن شدند اما در این جنگ مردم و جوانان مذهبی صحنه را ترک نکردند.
وی گفت: ایران اسلامی انرژی هسته ای را به اوج رساند و موشک‌ها و تسلیحاتی که برای دفاع از کشور نیاز بود توسط جوانان انقلابی و پاسداران غیور ساخته شد.
احمدزاده در ادامه گفت: در خلیج فارس نیروهای آمریکایی را به اسارت گرفتیم، آمریکا را در عین الاسد زدیم و هیمنه آنها را به وسیله نیروهای مقتدر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شکستیم و گفتند ۵۰ نقطه ما را می‌زنند اما جرات نکردند یک موشک به طرف ما شلیک کنند.
وی به نقشه جدید دشمن در جنگ ترکیبی اشاره و عنوان کرد گفت: دشمن در جدیدترین توطئه و نقشه خود همه توانی که داشته را در جنگ ترکیبی به ویژه فضای مجازی و سایبری به میدان آورده و تلاش می‌کند تا جای ارزش‌ها را با بی‌ارزشی‌ها عوض کند.
استاندار اضافه کرد: دشمنان و بدخواهان نظام بدانند مردم ایران اسلامی هرگز صحنه دفاع از این کشور را ترک نخواهند کرد و خانواده معزز شهدا بدانند و آگاه باشند که مردم پاسدار خون شهدای عزیز آنها هستند.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد هم در حاشیه این مراسم با توجه به اینکه شهدا شعارشان استقامت و پایداری است گفت: ما می‌خواهیم راه و یاد شهدا را ادامه دهیم و اینجا آمدیم تا با شهدای خود عهد ببندیم که مسیر طی شده توسط آنها را ادامه دهیم و برای ترقی انقلاب و اسلام همچنان پای آنها خواهیم ماند.
سردار خرمدل افزود: ملت بزرگ ایران اسلامی ۱۷ هزار شهید ترور ،شهید بمباران،شهید جنگ تحمیلی ،شهید انقلاب ،شهید امنیت ،شهید علمی و شهدای دفاع از حرم و سلامت را در حوزه های مختلف تقدیم اسلام کردیم وشعار همه شهدا استقامت و پایداری است .



منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر امروز ۱۱ اردیبهشت
پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور
برتری ناتینگام و اسپورتینگ مقابل حریفان
پایداری دو ماهه مردم بهارستان؛ طنین نام خلیج فارس در اجتماع شبانه نسیم‌شهر
صحنه‌هایی از تجلی نجوا‌های عاشقانه زائران ایرانی در مدینه النبی
طنین عهد و استقامت در فیروزکوه؛ اجتماع باشکوه مردم در سوگ امام شهید
ثبت ملی تثبیت روایتِ شکست راهبردی دشمن در دشت مهیار
نابغه مازندرانی کشتی ایران درگذشت
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
همراهی با خیران را وظیفه دینی و رسانه‌ای خود می‌دانیم
۱۱۵ رأس دام قاچاق در نایین توقیف شد
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)