• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۹۶۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۴
اقتصادی » صنعت

انعقاد تفاهم نامه همکاری برای ساماندهی واحدهای تولیدی

شرکتهای شهرک‌های صنعتی تهران و ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، اتاق اصناف و اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران تفاهم‌نامه امضا کردند.

انعقاد تفاهم نامه همکاری برای ساماندهی واحدهای تولیدیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از شركت شهرك‌های صنعتی تهران، آقایان سعید قلی بیگی با سمت مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر ، سعید صادقی به عنوان مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی تهران ، علی توسطی با سمت رئیس اتاق اصناف شهرستان تهران ، ابوالقاسم آقا حسین شیرازی با سمت رئیس اتحادیه صنف تولیدكنندگان و فروشندگان پوشاك تهران، این تفاهم نامه را امضاء و مبادله كردند.

موضوع تفاهم نامه، همکاری و مشارکت در اجرای سیاست‌های امر ساماندهی واحد‌های تولیدی عضو اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران برای استقرار در اراضی کارگاهی فاز ۲ شهرک صنعتی قرچک و سایر شهرک‌های صنعتی استان تهران است.
 
هدف از اجرای تفاهم نامه نیز انتقال واحد‌های تولید کننده فعال عضو اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران به اراضی کارگاهی شهرک‌های صنعتی استان با اولویت فاز ۲ شهرک صنعتی قرچک در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه نابسامانی شهری به منظور ساماندهی صنوف تولیدی شهر تهران با اولویت بازار بزرگ تهران، واحد‌های تولیدی منطقه ۱۲ و سایر نقاط شهر تهران تعیین شده است.
 
بر اساس این تفاهم نامه شرکت شهرک‌های صنعتی تهران متعهد شده است که اختصاص حق بهره برداری زمین و زیرساخت مربوطه متناسب با سطوح خدمات شهرک‌ها و نواحی صنعتی بر اساس قوانین و دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان متبوع به اشخاص حقیقی و حقوقی معرفی شده در سقف اراضی پیش بینی شده در کاربری مرتبط را در دستور کار خود قرار دهد.
 
تامین امکانات زیربنایی مورد نیاز متقاضیان سرمایه گذاری در اراضی اختصاص یافته بر اساس سرانه قابل تامین و پیش بینی و طراحی قطعات خدماتی (تجاری) متناسب با نوع فعالیت صنوف مستقر جهت استقرار خدمات دهندگان به منظور تکمیل زنجیره تولید و فروش واحد‌های تولیدی مستقر نیز از دیگر تعهدات شرکت شهرک‌های صنعتی تهران می‌باشد.
 
همچنین این شرکت باید پیش بینی و طراحی قطعات صنعتی متناسب با نیاز متقاضیان صنفی تولیدی که در فرآیند انتقال به شهرک صنعتی نیازمند اراضی متناسب با میزان تولید می‌باشند را انجام دهد.
 
بر این اساس پس از شناسایی صنایع و صنوف قابل انتقال، اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران نسبت به معرفی متقاضیان با اولویت واحد‌های صنفی مزاحم مورد تایید شرکت ساماندهی مشروط به در اولویت قراردادن حداقل ۵۰ درصد واحد‌های صنفی مشمول قانون، با رعایت شروط لازم، به شرکت شهرک‌های صنعتی تهران جهت انتقال و استقرار واحد‌های صنفی در شهرک‌های صنعتی اقدام می‌نماید.
 
شرکت شهرک‌های صنعتی تهران نیز با توجه به امکانات و مقدورات و ضوابط و مقررات جاری نسبت به انعقاد قراداد واگذاری حق بهره برداری قطعات اراضی کارگاهی شهرک‌های صنعتی به متقاضیان معرفی شده، اقدام می‌نماید.
 
مدت تفاهم نامه از زمان امضاء برابر یک سال شمسی تعیین شده است و این تفاهم نامه با توافق به دفعات قابل تمدید نیز می‌باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)