• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۰۵۴۲۱
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۱
آذربایجان شرقی » اجتماعی

رشد بازدید نوروزی از جاذبه‌های گردشگری آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی گفت: میزان بازدید از جاذبه های گردشگری استان در نوروز امسال در مقایسه با نوروز پارسال حدود 40 درصد افزایش داشت.

رشد 40 درصدی بازدید از جاذبه های گردشگری آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز آذربایجان شرقی، عابدین خرّم عصر روز گذشته در ارتباط تصویری با جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر کشور با حضور وزیر راه و شهرسازی گفت: در نوروز امسال ۲ میلیون و ۲۹۱ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی و گردشگری و ۱۸۹ هزار نفر از موزه‌های استان بازدید کردند.
وی افزود: در طول تعطیلات نوروزی امسال بیش از ۲۱ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان ثبت شد که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشت.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: امسال بیش از ۳۱۲ هزار نفر در اقامت‌گاه‌های اصلی استان اقامت کردند که با احتساب سایر اقامت‌گاه‌ها این تعداد به یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر می‌رسد و نشان می‌دهد که آذربایجان شرقی یکی از مقاصد اصلی سفرهای نوروزی بوده است.
خرّم با بیان اینکه تعداد تصادفات و تلفات جاده‌ای استان به‌رغم افزایش ترددها، کاهش یافت افزود: در طرح نوروزی امسال تعداد تصادفات با ۱۵ درصد کاهش به ۱۵۱۹ فقره و تعداد فوتی‌های ناشی از آن با ۴۵ درصد کاهش به ۱۶ نفر رسید.
وی، بهسازی جاده‌ها و افزایش کیفیت راه‌ها را یکی از عوامل کاهش تصادفات عنوان کرد و گفت: در سال گذشته ۳۸۰ کیلومتر از راه‌های اصلی و ۳۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی استان آسفالت و بهسازی شد.
خرّم اظهار داشت: با وجود اینکه ۸۵ درصد ترددها در شریان‌ها و راه‌های اصلی استان ثبت شده، اما اکثر تصادف‌ها در محورهای فرعی و روستایی اتفاق افتاد که جای تامل دارد.
وی همچنین از رفع ۴۳ نقطه حادثه‌خیز در راه‌های استان خبر داد و گفت: امسال نیز ۷۳ نقطه جدید شناسایی شده و در ۱۲ نقطه نیز عملیات راه‌سازی در حال اجراست.
استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: حضور فعال چهار دستگاه خدمت‌رسان شامل پلیس راه، راهداری، هلال احمر و اورژانس در جاده‌های استان امسال کاملا مشهود بود و تقریبا در هر ۱۱ کیلومتر یکی از این دستگاه‌ها حضور داشتند.
خرّم همچنین با اشاره به ایجاد ۷۰ نوروزگاه در جاده‌های منتهی به همه شهرهای استان برای استراحت مسافران گفت: در طول این ایام شاهد برگزاری ۳۵۰ برنامه فرهنگی و ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی در این ۷۰ نقطه بودیم.
استاندار آذربایجان شرقی به آمار ترددهای مرزی، ریلی و هوایی استان نیز اشاره کرد و گفت: در نوروز امسال تردد از نقاط مرزی استان ۱۴۵ درصد، جابجایی مسافر از طریق خطوط ریلی ۱۰ درصد و تعداد پروازهای داخلی نیز ۱۰ درصد افزایش داشت.
وی در پایان خواستار مساعدت وزارت راه و شهرسازی درخصوص اجرای مصوبه سفر استانی رئیس جمهور مبنی بر بهسازی آسفالت و رفع نواقص آزادراه تبریز- زنجان و تامین قیر مورد نیاز برای آسفالت پروژه‌های راه‌سازی ازجمله بزرگراه‌های مراغه- هشترود و تبریز- بازرگان شد.
وزیر راه و شهرسازی نیز به رفع ۷۳ نقطه حادثه‌خیز و توسعه دوربین‌های نظارتی در محورهای مواصلاتی استان، تامین قیر مورد نیاز پروژه‌های راه‌سازی و افتتاح قریب‌الوقوع خط‌آهن بستان‌آباد - تبریز قول مساعد داد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهاباد میزبان آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۵
ارائه خدمات رایگان پزشکی با حضور ۱۲ متخصص در کبودراهنگ
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۳ بهمن
یاد و نام شهیدی که در راه مبارزه با سوداگران مرگ آسمانی شد
توقف تیم فوتبال شهید قندی در بوشهر
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از فردا
تأمین آب شرب پایدار برای بیش از ۲۴۰۰ نفر در سرخکلا
سمنوی سنتی شهرضا، میراث ناملموس فرهنگی کشور
اجرای یک حکم سبز برای متخلف محیط‌زیست در ری
آغاز دورانی نو بعد از انقلاب اسلامی در کردستان
پیشرفت طرح ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی در هشت استان کشور
دولت برای کاهش آثار و پیامد‌های حوادث اخیر تلاش می‌کند
اجرای عملیات راهسازی در ۵۱ کیلومتر از محور سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو
ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگی در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی
خدمات پزشکی و درمانی رایگان در روستای لیلیم شهرستان املش
حجم ذخایر سوخت نیروگاهی افزایش یافت
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از گیت خروجی منطقه آزاد ماکو
شهرداری گرگان صدر را در اختیار گرفت
تکریم و معارفه فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی
تأکید بر بی‌طرفی کامل هیأت‌های نظارت در بررسی صلاحیت داوطلبان شوراها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)