• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۰۷۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

اعلام جزییاتی جدید از ماموریت آرتمیس ۲

جزییاتی جدیدی از ماموریت آرتمیس ۲ که پس از ۵۰ سال، قرار است فضانوردان ناسا را به خارج از مدار پایین زمین بفرستد، منتشر شده است.

حاج اقایی//  جزییات جدیدی از ماموریت آرتمیس ۲ اعلام شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ بیل نلسون، مدیر ناسا گفت: فرمانده رید وایزمن، یک هوانورد نیروی دریایی و فضانورد باتجربه و خلبان ویکتور گلاور، خلبان آزمایشی که در اولین پرواز عملیاتی Crew Dragon پرواز کرده بود جزو افراد اعلام شده، بودند.
همچنین کریستینا هاموک کوک، متخصص ماموریت و مهندس زنی که رکورد طولانی‌ترین مدت پرواز فضایی را دارد و جرمی هانسن فیزیکدان کانادایی به عنوان اولین غیر آمریکایی که به اعماق فضا پرواز می‌کند، هم از اعضای تیم اعزامی ماموریت آرتمیس۲ خواهند بود.
در این ماموریت چهار فضانورد، طی یک پرواز تقریباً یک هفته‌ای به دور ماه می‌گردند. آرتمیس ۲ بعد از گذشت نیم قرن از سفر فضانوردان به ماه در ماموریت آپولو ۱۷ در دسامبر ۱۹۷۲، اولین ماموریتی است که به واسطه آن، انسان‌ها از مدار پایین زمین خارج می‌شوند.
ناسا جشن اعلام اسامی خدمه اعزامی برای سفر به ماه را در یک آشیانه بزرگ از فرودگاه الینگتون در جنوب هیوستون برگزار کرد. این یک رویداد پر سروصدا و شاد برای جامعه پرواز‌های فضایی در هیوستون بود که پس از بازنشستگی شاتل فضایی در سال ۲۰۱۱ دوره سختی را گذرانده بودند.
فضانوردان آپولو در این مرکز زندگی می‌کردند و آموزش می‌دیدند و ماموریت‌های آپولو از اینجا به فضا پرتاب شد. حتی در طول سه دهه ماموریت شاتل فضایی، تعداد منظمی از پرواز‌ها برای آماده سازی و آموزش فضانوردان وجود داشت. اما در بیشتر از ۱۲ سال گذشته تا زمانی که  Space X پرواز خدمه دراگون را آغاز کرد، فضانوردان ناسا اغلب به همان اندازه هیوستون به آموزش در روسیه مشغول بودند، چون با موشک‌های روسی به فضا پرتاب شده‌اند.
ناسا پرواز آزمایشی آرتمیس ۱،  موشک Space Launch System و فضاپیمای Orion را در اواخر سال گذشته با پروازی پیشرو برای قرار دادن انسان در آن حامل‌ها به پایان رساند.
با آرتمیس ۲، چهار نفر از خدمه بر روی موشک SLS پرتاب خواهند شد و حدود ۲۴ ساعت را در مداری بیضوی به دور زمین سپری می‌کنند تا اینکه Orion موتور‌های خود را روشن کند و فضاپیما را در یک خط سیر بازگشت آزاد به دور ماه قرار دهد. این بدان معناست که هنگامی که اوریون موتور‌های خود را روشن می‌کند، متعهد می‌شود که در فاصله ۶ هزار مایلی از سطح ما، قبل از بازگشت به زمین، به دور ماه پرواز کند.
ماموریت آرتمیس۲ می‌تواند در اواخر سال ۲۰۲۴ انجام شود، اما به احتمال زیاد در نیمه اول سال ۲۰۲۵ این اتفاق خواهد افتاد.
موفقیت در این پرواز زمینه را برای آرتمیس ۳ فراهم می‌کند که دو فضانورد را بر روی سطح ماه فرود خواهد آورد. در نهایت، ناسا قصد دارد از اواخر دهه ۲۰۲۰، یک سری از مأموریت‌های منظم را به مقصد ماه عملی کند و یاد بگیرد که در اعماق فضا زندگی و کار کند.
برنامه‌های مریخ بسیار دور از دسترس باقی مانده است، اما اکنون، ماموریت آرتمیس۲  بدون شک در حال انجام است.  اعلام اسامی یک خدمه واقعی، با تمام شکوه و شعف همراهش، این پرواز را در مسیری اجتناب ناپذیر به سمت پرواز قرار می‌دهد. به عنوان مثال، اکنون می‌توان لباس‌های پروازی را برای هر فضانورد طراحی کرد و آن‌ها را در یک دوره آموزشی شدید ۱۸ ماهه قرار داد.
ماموریت آرتمیس ۲ با برنامه قبلی خود متفاوت است. هدف آرتمیس تنها پرواز به سطح ماه نیست بلکه به دنبال رفتن به ماه با یک حس ماندگاری است. برنامه جدید همچنین تا حدی توسط یک صنعت فضای تجاری که تا همین اواخر وجود نداشت، تامین مالی می‌شود. اما شاید مهم‌ترین تفاوت آرتمیس با آپولو از طریق ارتباطات بین‌المللی آن با سایر کشور‌ها باشد. تعداد زیادی کشور برای پیوستن به برنامه آرتمیس توافقنامه امضا کرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
اهمیت تغذیه در ماه رمضان
شکست فوتسالیست های پردیس مقابل نماینده تبریز
تصویب ۱۵ طرح کلان در شورای سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد
انتقاد فرماندار هشترود از وضعیت اتوبان پیامبر اعظم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کاهش دما در استان یزد
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)