پخش زنده
امروز: -
همایش بزرگ حج تجلی وحدت با حضور نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی و علما و زائران اهل سنت کشورمان برگزار شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر از مکه مکرمه، در این همایش حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر گفت: پیش از سفر حج از مراجع تقلید در باره نحوه برخورد با اعتقادات اهل سنت سوال کردم و همه انها به اتفاق گفتند هر گونه بی احترامی به اعتقادات اهل سنت حرام است.
نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی تاکید کرد " اختلاف افکنی و تفرقه میان مسلمانان از سیاست های کشورهای استعماری به ویژه انگلیس است و مسلمانان باید در برابر این تفرقه افکنی هوشیار باشند.
وی ادامه داد : محور وحدت میان مسلمانان باید قران کریم ، سنت پیامبر (ص) ، احترام به حقوق یکدیگر، دوری از تعصبات و پرهیز از تفکر خطرناک تکفیری دانستن یکدیگر است.
در این دیدار که با حضور جمع کثیری از زایران اهل سنت کشورمان برگذار شد محمد اسحاق مدنی مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت نیز گفت : حج سمبل وحدت است و فقیر و غنی با پوشیدن لباس احرام و سر دادن یک شعار "لبیک اللهم لبیک" در واقع شعار یکی بودن را سر می دهند.
وی افزود: اهل بیت پیامبر (ع) مورد احترام اهل سنت هستند و نباید به انها اهانت شود.