• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۲۳۸۲۴
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵
آذربایجان غربی » اجتماعی

ارتش در کنار مردم زلزله زده خوی

بازسازی و نوسازی ۴۰ باب واحد مسکونی و دوباب مدرسه خسارت دیده در مناطق زلزله زده خوی به دست جهادگران قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب ارتش پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، امیر حاجیلو فرمانده قرارگاه منطقه ای شمال‌غرب نیروی زمینی ارتش در بازید ارتش در کنار و خدمت مردم زلزله زده خویاز روند بازسازی این واحدها در گفتگو با خبرگزاری صدا وسیما گفت: ارتش از زمان وقوع زمین لزره در خوی در عرصه های امداد رسانی، آواربرداری و بازسازی وارد عمل شد و با تشکیل گروه های جهادی و مهندسی اقدامات بسیار ارزنده و ماندگاری را با همراهی مردم در مناطق زلزله زده انجام داد.


وی افزود : با تلاش جهاگران و مهندسان ارتش آواربرداری، بازسازی و نوسازی ۴۰ با واحد مسکونی خسارت دیده در زلزله زده خوی پایان یافته و آماده تحویل به خانواده های آسیب دیده شده است .

امیر حاجیلو افزود: جهادگران ارتش همچنین در این مدت دوباب مدرسه خسارت دیده را بازسازی و برای تحویل به آموزش پرورش آماده کرده اند و بازسازی یک باب مدرسه دیگر را نیز تعهد کرده اند که بزودی کارهای اجرایی آن آغاز می شود . 

فرمانده قرارگاه منطقه ای شمال‌غرب ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه با اشاره به توانمندی های ارتش در سال های اخیر تصریح کرد: ارتش با تکیه برظرفیت ها و توانمندیهای داخلی و دانش بنیان به لحاظ روحی و رزمی در سطح عالی قرار دارد و تجهیزات ارتش در حال حاضر از نظر فنی و تکنولوژیک در سطح بالایی است . 

محمدپور سرپرست آموزش و پرورش شهرستان خوی هم گفت: بعد از زلزله ۸ بهمن تعدادی از گروه های جهادی و ارتشی برای بازسازی و تعمیرات مدارس خوی وارد عمل شدند که در حال حاضر به غیر از ۶ باب مدرسه بقیه مدارس بعد از تعمیر آماده ورود به چرخه آموزش هستند . 

وی افزود : مدرسه شهید بسائی خوی هم به همت گروه جهادی و مهندسی قرارگاه منطقه ای شمالغرب ارتش تعمیر شده که بزودی وارد چرخه آموزش می شود .

همچنین در مراسم افطاری که به همت شورای اسلامی و شهرداری خوی با حضور امام جمعه و دادستان عمومی و انقلاب خوی ترتیب یافت با اهدای لوح و تندیس از خدمات امیر حاجی فرمانده قرارگاه منطقه ای شمالغرب ارتش و جمعی از فرماندهان و جهارگران ارتشی در زلزله خوی تجلیل شد .

حجت الاسلام قاسم خانی در این مراسم با تجلیل از خدمات ارتش در زلزله خوی تصریح کرد : نیروهای مسلح ایران اسلامی در این زلزله و حوادث دیگر نشان داده اند که یک نیروی مردمی بوده و از ظرفیتهای بالایی برای خدمات رسانی به مردم بویژه در مناطق محروم دارند .

امیر حاجیلو فرمانده قرارگاه منطقه ای شمالغرب ارتش نیز در این مراسم با اشاره به رسالت ارتش در حوادث طبیعی از همراهی مردم و خیران در خدمات رسانی ارتش در مناطق زلزله زده خوی تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)