• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۳۶۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تاثیر دوره توان افزایی مروجین فناوری نانو بر دانشجویان

محمد باقری مطلق، دبیرگروه ترویج ستاد نانو کشور: دانشجویانی که در کار‌های اجرایی با مجموعه ستاد نانو همکاری میکنند به دلیل بالا رفتن سطح مهارت هایشان تا کنون دغدغه شغلی نداشته اند.

تاثیر دوره توان افزایی مروجین فناوری نانو بر دانشجویانبه گزارش خبر گزاری صدا وسیما: رادیو گفتگو در برنامه  روزنه با آقای مهندس محمد باقری مطلق، دبیرگروه ترویج ستاد نانو کشور گفتگویی داشته که به شرح ذیل میباشد:

سوال: آقای مهندس از دوره‌های پیشین توان افزایی مروجین فناوری نانو بفرمائید که چگونه و با چه هدفی این دوره‌ها راه اندازی شده است؟

باقری مطلق: این رویداد مختص دانشجویان به خصوص بچه‌هایی که در مقاطع کارشناسی هستند است. رویکرد این برنامه همیشه این بوده بچه‌هایی که به کار‌های اجرایی علاقه دارند و کار‌های تشکلی در دانشگاهشان انجام می‌دهندو انجمنی را مدیریت می‌کنند ما هر سال این بچه‌ها را در دانشگاهی دور هم جمع می‌کنیم و یک سری آموزش‌هایی که عمدتا به دنبال این هستیم مهارت‌های نرم این بچه‌ها را ارتقا دهیم به آن‌ها آموزش می‌دهیم، مهارت‌های نرم یعنی چگونه رفتار سازمانی کنند؟ چگونه رزومه بنویسند، چگونه نامه نگاری اصولی کنند، کار تیمی چیست و اصول مذاکره چیست و بحث‌هایی از این جنس که بچه‌ها بتوانند به گونه‌ای در سطح دانشگاهشان بروند و تیم شکل دهند و همزمان با آن بتوانند با مسئولین دانشگاهشان ارتباط بگیرند و برنامه‌های اجرایی ایجاد کنند این رویداد‌ها برکات زیادی برای دانشجویان دارد، این که سطح ارتباطاتشان بالاتر می‌رود و ضعف وجودی شان ارتقا پیدا می‌کند.

سوال: این موارد که فرمودید شاید خیلی ساده بیاید، ولی خیلی مهم است و تاثیرگذار است.

باقری مطلق: باورتان نمی‌شود دانشجویانی که با ما در کار‌های اجرایی همکاری می‌کنند یعنی با مجموعه ستاد نانو و سعی می‌کنند رویداد‌هایی را در دانشگاهشان برگزار کنند من تا الان هیچ کدامشان را ندیدم که دغدغه شغل داشته باشند، چون آن قدر سطح مهارت‌های بچه‌ها بالا می‌رود و این قدر راحت می‌توانند ارتباط بگیرند مهارت‌های گفتاری شان ارتقا می‌یابد،  شخصیت غر زدن تبدیل می‌شود به شخصیت سازنده‌ای که به دنبال همکاری هستند و این‌ها فاکتور‌هایی هستند که به صورت عجیبی شخصیت بچه‌ها را یک پله بالاتر می‌آورد و خیلی راحت در جامعه می‌توانند ارتباط بگیرند و زندگی کنند و کارهایشان را پیگیری کنند. بچه‌ها درگیر کار‌های اجرایی می‌شوند و آن وقت متوجه می‌شوند که کار اجرایی در کشور و نه فقط در کشور ما هرجای دیگر که شما فکر می‌کنید مثلا میخواهید یک مسابقه برگزار کنید کلی باید مسئولیت به دوش بکشید آدم‌ها را بیاورید و ببریدهمزمان مدیریت زمانی انجام دهید یا بحث‌های مختلفی و خیلی چیز‌ها که بچه ها می‌توانند از دل این رویداد‌ها یاد بگیرند.

سوال: حالا به دهمین دوره رسیدیم، در این دوره چه مواردی اضافه شده غیر از آن‌هایی که اشاره فرمودید؟

باقری مطلق: امسال برای اولین بار چند کار را انجام دادیم و یکی این بود که در دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری این دانشگاه این رویداد را برگزار کردیم یعنی از ابتدا تا انتهای این رویداد را توسط انجمن آن دانشگاه هماهنگ کردیم یعنی یک دانشجوی ۲۰-۲۱ ساله آمده کل این رویداد را برنامه ریزی کرده و حسابی هم ما را شرمنده کرد. ما امسال چندین برنامه را اضافه کردیم به آن، مثلا به صورت خاص ما امسال رفتار سازمانی را به صورت جدی به بچه‌ها آموزش دادیم، یک بحث دیگری را که امسال پیگیری کردیم برای بچه‌ها، شیوه‌ها و فنون تدریس را سعی کردیم امسال یاد بدهیم. این چند موردی که عرض کردم به عنوان تغییرات این دوره است، ولی خوب ما هر سال سعی می‌کنیم بچه‌ها را در یک دانشگاه جمع کنیم و شبکه کنیم و با هم ارتباط بگیرند تا بتوانند کارشان را انجام دهند.

سوال: آیا دانشجو‌ها می‌آیند پیشنهاد دهند که مثلا برای دوره بعدی این مورد را هم اضافه کنیم یعنی نیازهایشان را مطرح کنند؟

باقری مطلق: این برنامه را بگویم که روز آخر رویداد می‌شود جلسه همفکری که از ساعت حوالی ۱۲ شروع می‌شود تا ساعت معمولا برنامه‌ها را ما سه چهارساعتی می‌بینیم که معمولا ادامه هم پیدا می‌کند آن قدر که بچه‌ها ایده دارند و کارهایشان را مطرح می‌کنند که این جلسه ما ادامه پیدا می‌کند معمولا ۴-۵ ساعت با بچه‌ها صحبت می‌کنیم در مورد این که چه کنیم و چه برنامه‌هایی را مثلا برای سال آینده اجرا کنیم و در دوره بعدی مثلا توان افزایی کدام دانشگاه را میزبان کنیم و چه اقداماتی را آن جا انجام دهیم این جا تقریبا می‌شود گفت که بچه‌ها همه برنامه هایشان را ارائه می‌دهند و ما هم سعی می‌کنیم بعضی از برنامه‌هایی که می‌تواند به صورت عمومی در کل دانشگاه برگزار شود را گلچین کنیم و به همه انجمن‌ها ابلاغ کنیم.

سوال: نکته‌ای که فکر میکنم خیلی مهم است و همه هم بر آن تاکید دارند مسئله پیوند دانشگاه است با مراکزی که به صنعت مربوط می‌شود یا جا‌هایی مثل شرکت‌ها و بقیه جاها، بفرمائید که در این جلسات و دوره‌ها این امکان فراهم می‌شود که ارتباط برقرار شود بین این افراد؟

باقری مطلق: ما آن جا با بچه‌ها برنامه ریزی می‌کنیم که در سالی که قرار است پیش رو داشته باشیم چه کار‌هایی را انجام بدهند یکی از محور‌های بحث‌های ما دقیقا همین است. بچه‌ها نقش مروج را دارند مروج کسی است که می‌آید کار‌های اجرایی مختلف را برنامه ریزی می‌کند برای این که دانشجویانی که اطراف خودشان هستند سطحشان را ارتقا دهند یکی از این کار‌ها بحث‌های بازدید از صنایع است که بچه‌ها خودشان پیگیری می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)