• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۳۸۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
فارس » اجتماعی

نمایش جاذبه‌های شیراز در سئول

به‌مناسبت روز و هفته شیراز نخستین نمایشگاه عکس جاذبه‌های این کلان‌شهر در دانشگاه هانکوک کره جنوبی آغاز به‌کار کرد.

گشایش نخستین نمایشگاه عکس جاذبه‌های شیراز در سئول کره جنوبیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، اعلام کرد:این نمایشگاه به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول و براساس هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده توسط اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری شیراز و گروه زبان فارسی و ایران‌شناسی دانشکده مطالعات خارجی دانشگاه هانکوک کره جنوبی افتتاح شد.
در آیین افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان زبان فارسی و ایران‌شناسی دانشگاه هانکوک و همچنین علاقمندان به عرصه فرهنگ، تاریخ و تمدن کشورمان در سالن کتابخانه دانشکده مطالعات و زبان‌های خارجی دانشگاه هانکوک برگزار شد، سعید کوزه چی سفیر جمهوری اسلامی ایران در سئول همراه با کارشناس دیپلماسی عمومی سفارت کشورمان و پروفسور یو دال سونگ رئیس گروه زبان فارسی و ایران‌شناسی دانشکده مطالعات خارجی دانشگاه هانکوک و جمعی از اصحاب رسانه‌های گروهی کره‌ای و انگلیسی‌زبان شرکت داشتند.

شهردار کلان‌شهر شیراز در پیام تصویری در آیین افتتاحیه این رویداد فرهنگی، پیام صلح و دوستی شهروندان فرهیخته شیراز را به مردم کره جنوبی ابلاغ کرد.
محمدحسن اسدی با پاسداشت هفته شیراز گفت: ۱۵ اردیبهشت روز میانه فصل بهار که شیراز در اوج زیبایی است به‌عنوان روز شیراز نامگذاری شده است.
اسدی با اشاره به پیشینه تاریخی جمهوری اسلامی و کره جنوبی به‌عنوان میراث‌داران تمدن‌‌هایی کهن در قاره آسیا تصریح کرد: این پشتوانه تاریخی و فرهنگی می‌تواند زمینه‌ساز پیوند بیشتر بین دو ملت و بهره‌برداری حداکثری از این ظرفیت عظیم برای تعامل و دوستی باشد.
شهردار شیراز در این پیام تصویری که در جمع علاقه‌مندان عرصه تاریخ، فرهنگ و تمدن کشورمان و دانشگاهیان هانکوک پخش می‌شد، ییان کرد: شهرداری کلان‌شهر شیراز مهد فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، پایتخت ادبیات ایران، زادگاه شعرا و فلاسفه نام‌آوری چون حافظ، سعدی و ملاصدرا؛ گوشه‌ای از شکوه جاودانه خود را در این نمایشگاه در معرض دیدگان شما قرار داده است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در سئول هم در این آیین با تبریک برپایی این نمایشگاه، انتخاب روز شیراز در تاریخ ۱۵ اردیبهشت (۵ می) را یکی از تصمیم‌های خردمندانه دانست.
سعید کوزه چی اظهار کرد: شهر تاریخی شیراز که قرن‌ها فرهنگ را با خود به همراه داشته است، همواره در زمینه علم، ادب، شعر و هنر سرآمد بوده و شعرا، دانشمندان و شخصیت‌های بزرگی نظیر حافظ و سعدی دو تن از معروف‌ترین شاعران ایرانی، کریم‌خان زند، ملاصدرا و ده‌ها اندیشمند دیگر را در دامان خود پرورش داده است.
این مقام عالی سفارت جمهوری اسلامی در کره جنوبی با اشاره به وجود اماکن تاریخی و جاذبه‌های گردشگری در شیراز ازجمله دروازه قرآن، حرم حضرت شاهچراغ(ع)، مسجد و بازار وکیل، ارگ کریم‌خان، آرامگاه حافظ، باغ ارم، آرامگاه سعدی و ده‌ها مکان دیگر گفت: برگزاری نمایشگاه عکس جاذبه‌های شیراز را می‌توان به‌عنوان نخستین نمایشگاه در دانشگاه هانکوک به فال نیک گرفت.
او بیان کرد: این اقدام، با توجه به تاریخچه و قدمت بیش از هزارساله روابط تاریخی و فرهنگی ایران و کره جنوبی، دریچه‌ای را برای ارتباطات و همکاری‌های بیشتر میان اهل دانش و فرهنگ و ادب و هنر دو کشور خواهد گشود.
کوزه چی برگزاری این‌گونه برنامه‌ها را گامی مهم و مؤثر در جهت گسترش روابط و مناسبات فرهنگی و علمی دو کشور و به‌ویژه توسعه همکاری‌ها میان دانشگاه هانکوک با شهر شیراز و دیگر شهرهای ایران دانست.
رئیس گروه زبان فارسی و ایران‌شناسی دانشگاه هانکوک هم با اظهار خورسندی از افتتاح نمایشگاه شیراز در این دانشگاه، این اقدام فرهنگی را گامی مهم برای شناساندن تاریخ و فرهنگ ایران و به‌ویژه شهر شیراز به مردم کره جنوبی قلمداد کرد.
یو دال سونگ با اشاره به تاریخچه روابط فرهنگی ایران و کره جنوبی، ابراز امیدواری کرد:از طریق برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی بتوان اقدامات بیشتری در جهت ارتقای این روابط و همچنین درک تاریخ و فرهنگ دو کشور از یکدیگر، انجام داد.

رئیس کتابخانه دانشگاه مطالعات و زبان‌های خارجی دانشگاه هانکوک هم در این آیین با تبریک افتتاح نمایشگاه شیراز گفت: شیراز، شهر فرهنگ و هنر و ادب است و در سرتاسر آن می‌توان پیوند تاریخ، فرهنگ و هنر را به تماشا نشست.

جو هی مون افزود: شیراز، تاریخ و فرهنگ بسیار غنی دارد و در ماه می حال و هوایی بهشتی به خود می‌گیرد.

او با اظهار علاقه به فرهنگ و هنر ایران تصریح کرد: ایران مهد فرهنگ و تمدن باستانی ایران است و نه‌تنها در زبان فارسی، بلکه فلسفه، علم پزشکی، علوم، ادبیات، حقوق و معماری زبانزد بوده است.

نمایشگاه عکس جاذبه‌های شهر شیراز به مدت یک هفته از ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ به همت اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری شیراز در دانشگاه هانکوک سئول برپا خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)