• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۵۹۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۰
ایلام » اجتماعی
در مراسم معارفه فرمانده انتظامی استان؛

ایلام خاطره ملت ایران از جنس ایثار و مقاومت است

فرمانده انتظامی کشور با بیان اینکه مردم ایلام در دوران دفاع مقدس زیر آتش مستقیم دشمن بود و جانانه از سرزمین ایران دفاع کردند گفت: مسئولان باید، خدمت به مردم همیشه انقلابی ایلام را پاس بدارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛سردار احمدرضا رادان، در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان ایلام، اظهار کرد: مردم ایلام در دوران هشت سال دفاع مقدس، خود رزمنده و پذیرای رزمندگان اسلام بودند، مردم ایلام خود مقاوم بودند و مردم قهرمان این استان در همان دوران جنگ بصیر، آگاه و توانا بودند و ثابت کردند که پیرو خط امام راحل و ولایت فقیه هستند و مردم این استان ثابت کردند که در همه حال نه محکمی به دشمن خواهند داد و همیشه در صحنه هستند.
وی با بیان اینکه ایلامیان یکی از طلایه داران پذیرایی از زوار اربعین حسینی هستند، گفت: استقبال و پذیرای مردم ایلام از زوار اربعین، ما را به یاد روز‌هایی می‌اندازد که رزمندگان از این معبر و مسیر حرکت می‌کردند که مسیر کربلا را باز کنند و امروز هم ایلام معبر زوار اربعین حسینی است تا زوار به پاسداشت آن روز‌ها در کربلا حضور پیدا کرده و زائر امام حسین (ع) باشند.
سردار رادان ابراز کرد: در چنین سرزمینی، آن کسی که در کسوت مدیر در این مناطق قرار می‌گیرد بایستی چنان خدمت کنند که حق همیشگی مردم در مسیر انقلاب تا کنون و از کنون تا آینده را پاس بدارند.
فرمانده انتظامی کشور گفت: ایلام، سرزمینی است که بویی از کربلا دارد، این مردم و سرزمین افتخار دارند در هر سال به صورت یک رزمایش، گرد و خاک زائران ابا عبدالله (ع) را به چشم خود بگذارند، مدیران باید قدر زمانی که در ایلام هستند و خدمت می‌کنند را بدانند.
سردار رادان با تاکید بر همراهی فرمانده جدید انتظامی استان با مسئولان و بهره گیری از ظرفیت‌های استان، گفت: این استان بایستی برای گردنکشان و قانون شکنان نا امن باشد، این استان محلی برای سلامت و زندگی بدون دغدغه مردم است و آنکسی که می‌خواهد دغدغه وارد زندگی مردم کند به حکم قانون مقتدارانه شکسته خواهد شد، این استان نا امن برای قانون شکنان و امن برای مردم عزیزی است که در خور تکریم و شایسته احترام هستند.
اقتدار ایران اسلامی مرهون خون پاک شهداست
استاندار ایلام هم در این مراسم با بیان اینکه اقتدار ایران اسلامی در همه زمینه‌ها از جمله علوم دریایی، فضایی، بنیادی و دفاعی و سایر عرصه‌ها مرهون خون پاک ایثارگران ست،اظهار کرد:یکی از مولفه‌های قدرت امنیت است و انجام همه امور اعم از اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و سایر حوزه‌ها مستلزم داشتن پیوست امنیتی است، این امنیت با تلاش کارکنان خدوم نیروی انتظامی و سربازان ولایت حاصل می‌شود.
بهرام نیا با اشاره به اینکه ایلام کانون اصلی تردد زوار اربعین حسینی است، گفت: نیروی انتظامی در ایام اربعین حسینی امنیت، آسایش، رفاه مردم و زوار اربعین حسینی را سرلوحه کار خود قرار داد و همین امر موجب جلب رضایت رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به برگزاری اربعین حسینی در سال جاری شد.
وی ادامه داد: دشمن در جریان اغتشاشات سال گذشته بسیار تلاش کرد با تکیه بر قومیت گرایی مردم استان را در مقابل نظام قرار دهد، اما با نه بزرگ مردم استان، نقشه شوم و مهندسی شده دشمن خنثی شد.
در این مراسم، سردار «جمال سلمانی» که قبلا جانشین فرمانده انتظامی کرمانشاه بود، با حضور سردار رادان بعنوان فرمانده جدید استان معرفی، و از زحمات سردار «دلاور القاصی‌مهر» فرمانده سابق تقدیر بعمل آمد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)