• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۶۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
رئیس سازمان بورس:

ایجاد ارتباط بین بازار سرمایه ایران و فعالان اقتصادی

رئیس سازمان بورس گفت: هدف از همایش تامین مالی از بازار سرمایه در استان سمنان، ایجاد ارتباط بین بازار سرمایه ایران و فعالان اقتصادی است.

ایجاد ارتباط بین بازار سرمایه ایران و فعالان اقتصادیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، مجید عشقی امروز پنجشنبه در همایش تامین مالی از بازار سرمایه در استان سمنان ضمن تشکر از استانداری گفت: هدف اصلی ما شروع یک گفتمان است. سفر‌های استانی ما به‌دلیل تمرکز بر تصمیمات مختلفی در حوزه انتشار اوراق و پذیرش شرکت‌ها گرفته شده است. ما نمی‌توانیم این پروژه را بدون صحبت کردن با فعالان اقتصادی اجرا کنیم. هدف این همایش‌ها ایجاد ارتباط بین بازار سرمایه ایران و فعالان اقتصادی است.
عشقی افزود: تمرکز ما هم روی بخش خصوصی است. الحمدالله شرکت‌های دولتی و نیمه دولتی در استان سمنان کم‌رنگ است. تمرکز ما در سال جاری تامین مالی شرکت‌های خصوصی است.
وی تصریح کرد: میزان انتشار اوراق شرکتی در سال ۱۴۰۱ سه برابر سال قبلش بود. انشالله امسال این مهم افزایش پیدا کند.
رئیس سازمان بورس ابراز امیدواری کرد: با معرفی ابزار‌ها پذیرش شرکت‌های استان سمنان و تامین مالی آن‌ها قدم برداریم. بسیاری از شرکت‌های اقتصادی از ابزار‌ها و امکان‌های بازار سرمایه اطلاعی ندارند. شرکت‌هایی وجود دارند که این فرصت را شناسایی کردند و تا ۵ یا ۶ هزار میلیارد تومان تامین مالی شدند یا از عدد‌های پایین‌تر شروع کردند و امروز جزء شرکت‌های بزرگ هستند.

استاندار سمنان: بازار بورس شفاف، رسمی و با پشتوانه قانونی است
ایجاد ارتباط بین بازار سرمایه ایران و فعالان اقتصادیسید محمدرضا هاشمی هم در همایش تامین مالی از بازار سرمایه در استان سمنان گفت: شفافیتی که در بازار بورس است در بازار‌های دیگر وجود ندارد. پشتوانه قانونی سازمان بورس و رسمی این بازار هم جزء مزایای این بازار است. بیش از یک دهه است که مقام معظم رهبری شعار‌های سال را اقتصادی را انتخاب کردند. سال گذشته رهبری به شرکت‌های دانش‌بنیان عنایت داشتند.
وی گفت: ما در استان سمنان در‌حوزه مالی و رشد اقتصادی نیازمند سواد مالی هستیم. پول‌پاشی بی‌قید و شرط بی‌فایده است. در استان سمنان چندین عامل باعث مشکلاتی شد، یکی از آن‌ها سوء مدیریت و نداشتن سواد مالی بود. استان سمنان هم یک استان دانشگاهی است. پارک علم و فناوری استان سمنان سال گذشته رتبه دوم را داشت.
هاشمی تصریح کرد: رشد اقتصادی، بهره‌وری را افزایش خواهد داد. این مهم محقق نخواهد شد مگر با توسعه بخش خصوصی. ما در استانداری بخش خصوصی را پررنگ دیدیم، چون معتقدیم این بخش موتور محرک اقتصاد است.
استاندار سمنان افزود: اگر امسال نرخ بیکاری به پایین‌ترین سطح خودش رسیده است و اگر شرکت‌های دانش‌بنیان ما ۱۰۰ درصد رشد داشتند، فقط و فقط به‌خاطر نقش بخش خصوصی است. دستگاه‌های دولتی صرفا باید پشتیبان باشند. سابقا گفته‌ام که سرمایه‌گذار بخش خصوصی فرش قرمز نمی‌خواهد، همین که مانع نتراشیم کافی است.

ظرفیت‌های استانی را در بورس و فرابورس شناسایی خواهیم کرد
ایجاد ارتباط بین بازار سرمایه ایران و فعالان اقتصادیمحمود گودرزی مدیرعامل بورس تهران نیز در همایش تامین مالی از بازار سرمایه گفت: هدف بورس تهران از سفر‌های استانی با هدایت و راهبری سازمان بورس شناسایی نیازمندی‌ها و توانمندی‌های استان‌ها و ایجاد یک گفتمانی بین بازار سرمایه و اهالی صنعت می‌باشد.
مدیرعامل بورس تهران بر سفر‌های استانی تاکید کرد و گفت: بورس تهران سفر‌های استانی را در سال گذشته ازاستان کرمانشاه آغاز کرد. این سفر استانی به همت همکاران بورس تهران و تالار منطقه‌ای کرمانشاه انجام شد و اولین شرکت سهامی عام پروژه که برای بازار سرمایه بسیار جذاب است در هیئت پذیرش بورس تهران کلیات آن تصویب شد و به زودی پس از تایید نهایی سازمان بورس تامین مالی آن انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: ما امروز در بورس تهران به دنبال آنیم که در حوزه تامین مالی، ظرفیت‌های استان را شناسایی کرده تا بتوانیم به شرکت‌های دانش بنیاین کمک کنیم و گامی در راستای ارتقای نرخ اشتغال در استان برداریم و از همه مهمتر امید را در نسل جوان ایجاد کرده و افزایش دهیم.
مدیرعامل بورس تهران افزود: به نظر من قبل از اینکه به بحث توسعه فرهنگ سرمایه گذاری و ارتقاءسواد مالی بپردازیم، مهم این است که جوان‌های استان شور و شوق پیدا کنند تا بتوانند ایده‌های خودشان را به منصه ظهور برسانند. من فکر می‌کنم که بازار سرمایه این پتانسیل را دارد.
گودرزی اظهار داشت: بورس تهران در حال تمرکز برای تعریف و ایجاد شاخص برای شرکت‌های دانش بنیان و فناورانه پس از ورود به بورس است تا بتوانیم شاخص آن را به عنوان یک شاخص عمومی (public) منتشر کنیم.
مدیرعامل بورس تهران در پایان با تاکید بر ایجاد امید در جوانان ابراز امیدواری کرد؛ این سفر استانی سبب خیر زیاد برای استان سمنان و به ویژه ایجاد امید برای جوانان سمنانی شود.

با تمام قوا در کنار سازمان بورس برای کمک در زمینه تامین مالی و ترویج سواد مالی خواهیم بود
ایجاد ارتباط بین بازار سرمایه ایران و فعالان اقتصادیمحمدرضا صادقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان هم در این همایش گفت: ایجاد سکوی‌های تامین مالی برای واحد‌های خرد، متوسط و پیشران و بزرگ می‌تواند جزء نتایج سفر دکتر عشقی در این سفر باشد. ما آماده‌ایم در کنار سازمان بورس و اوراق بهادار از هیچ تلاشی برای کمک در زمینه تامین مالی و ترویج سواد مالی در کشور فروگذار نکنیم.
وی افزود: ما در استان سمنان نفت و فولاد و پتروشیمی نداریم. به همین خاطر اقتصاد ما در سمنان خصوصی است. نه دولتی است و نه خصولتی. استان سمنان یک استان دانشگاهی و نیروی انسانی ماهر و باسواد است. در حوزه دانش‌بنیان رتبه دوم کشور به استان سمنان رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: ما ۱۶ هزار شغل در این استان ایجاد کردیم؛ این در حالی است که تعهد ما ۱۲ هزار بود. به همین خاطر بیش از هر زمانی نیازمند تامین مالی پروژه‌ها هستیم. هر توسعه‌ای که بر پایه علم و دانش باشد می‌تواند تمدن ایجاد کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)