• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۷۴۷۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۸
اردبیل » اجتماعی
مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل:

کمبودی در تامین آرد استان اردبیل وجود ندارد

هیچ کمبودی در تامین آرد در استان اردبیل وجود ندارد و از سال گذشته تاکنون بیش از ۱۸۳ هزار تن آرد بین نانوایان منطقه توزیع شده است.

کمبودی در تامین آرد استان اردبیل وجود نداردبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل با اعلام این خبر، گفت: در این مدت یک‌هزار و ۵۰۰ تن آرد مازاد برای تامین نان مورد نیاز شهروندان و مسافران در بین نانوایان استان توزیع شده است.
علی نوبخت افزود: آرد و گندم به اندازه کافی تامین و توزیع شده و برای فصل تابستان که شاهد ورود مسافران و گردشگران در استان خواهیم بود، هیچ کمبودی در آرد و نان وجود نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه سرانه مصرفی آرد در این استان بیشتر از سرانه کشوری است، افزود: سرانه آرد استان ۱۲.۷۰ کیلوگرم بوده و دلیل اصلی بالا بودن آن استفاده بیشتر مردم از نان سنتی و نبود مصرف نان صنعتی است.
مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل با اشاره به اینکه ماهانه ۱۶ هزار تن آرد بین نانوایی‌های استان توزیع می‌شود، گفت: ۲ هزار و ۵۸۳ واحد نانوایی در استان اردبیل فعال هستند و همه این واحد‌ها به کارتخوان‌های جدید متصل شده‌اند.
نوبخت با اشاره به این که ۱۲ کارخانه تولید آرد در استان وجود دارد، گفت: نانوایان می‌توانند با استفاده از سامانه اینترنتی از هر کارخانه‌ای که بخواهند آرد خریداری کنند.
وی ادامه داد: هرماه کمیته‌ای متشکل از نمایندگان سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، فرمانداری‌ها، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت خدمات بازرگانی دولتی از کارخانه‌های آرد استان بازدید کرده و ظرفیت ذخیره‌سازی گندم و آرد، مسائل بهداشتی، آزمایشگاهی، دستگاه‌های بوجاری وکیفیت آرد و گندم را بررسی می‌کنند.
مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل هدررفت آرد در برخی از نانوایی‌های استان را یادآور شد و گفت: با اینکه با کنترل و دقت بسیار، آرد بین نانوایان استان توزیع می‌شود، اما سامانه هوشمندسازی یارانه آرد و نان برای اولین بار نشان داد که بخشی از آرد یارانه‌ای توزیعی بین نانوایان به نان مردم تبدیل نمی‌شود و صرف سایر مصارف می‌شود.
نوبخت افزود: وضعیت ذخیره کالا‌های اساسی در انبار‌های این استان مطلوب بوده و کالا‌ها به اندازه کافی در انبار‌ها موجود است.
وی تامین کالا‌های اساسی را از مهم‌ترین دغدغه‌ها و برنامه‌های دولت دانست که با حمایت از کشاورزان از طرق مختلف از جمله پرداخت یارانه، خرید تضمینی و واردات تلاش می‌کند این کالا‌ها به میزان مورد نیاز شهروندان تامین و با نظارت بر توزیع با نرخ مناسب و به وفور در بازار‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)