• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۹۰۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

تشخیص زمین خوردن سالمندان، ۳۲ روز قبل از وقوع

یک فناوری جدید می‌تواند سقوط افراد را ۳۲ روز قبل از وقوع آن تشخیص دهد که به طور قابل توجهی به سالمندان کمک خواهد کرد. اما این فناوری چیست و به چه صورت عمل کار می‌کند؟

تشخیص زمین خوردن سالمندان، ۳۲ روز قبل از وقوعبه گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما یک فناوری جدید تحت عنوان پروژه‌ای به نام «Move More Live More» به معنی «حرکت بیشتر، عمر بیشتر» اکنون می‌تواند علائم سقوط را تا ۳۲ روز قبل از وقوع آن تشخیص دهد.

هدف این پروژه که توسط شرکت Age NI توسعه یافته است، کاهش سقوط و زمین خوردن افراد بالای ۶۵ سال است.
ویکی کدی از Age NI می‌گوید: ما در Age NI واقعاً می‌دانیم که زمین خوردن چه تاثیری بر افراد مسن و اطرافیان آن‌ها می‌تواند داشته باشد. ما همچنین اکنون می‌دانیم که سقوط و افتادن، بخش اجتناب ناپذیری از افزایش سن نیست. این برنامه تماماً در مورد کمک به افراد مسن برای قوی‌تر ماندن به مدت طولانی‌تر است.
استفاده از این فناوری جدید مستلزم آن است که سالمندان از یک ساعت هوشمند استفاده کنند که سطح فعالیت، خواب، ضربان قلب و Sp ۰۲ (اشباع اکسیژن) آن‌ها را نظارت می‌کند.
سپس آن ساعت هوشمند به یک سکوی نظارتی متصل می‌شود که از تجزیه و تحلیل پیشگویانه برای تشخیص تغییراتی که می‌تواند نشان دهنده افزایش خطر سقوط در یک دوره بیش از یک ماهه باشد، استفاده می‌کند.
کدی گفت: در پس‌زمینه یک برنامه نرم‌افزاری وجود دارد که الگو‌های عادی فعالیت، میزان طبیعی حرکت یا ضربان قلب یا خواب افراد را در یک روز معیار قرار می‌دهد و برای هر فرد در برنامه یک سطح ایجاد می‌کنند.
وی افزود: اگر تغییراتی در آن به وجود بیاید، نرم‌افزار آن را حتی قبل از اینکه کاربر متوجه شود که تغییری رخ داده است، تشخیص می‌دهد و برجسته می‌کند.
وی ادامه داد: اگر این هشدار‌ها در سطحی باشد که باعث نگرانی شود، آن داده‌ها به یک مرکز تماس ارسال می‌شود و یک فرد با کاربری که دستگاه را پوشیده است، تماس می‌گیرد و بررسی می‌کند که همه چیز درست باشد و آیا کاربر به کمک یا به توصیه‌های سلامتی نیاز دارد یا خیر و همچنین می‌بیند که آیا کاربر به همان اندازه که قبلا تحرک داشته، حرکت می‌کند و اگر نه، چرا؟
یک سیستم پشتیبانی قوی
کدی توضیح داد که اگر مشخص شود که کاربر نیاز به حمایت بیشتری دارد، سیستم، فرد را به بخش مراقبت‌های بهداشتی بازمی‌گرداند.
وی می‌گوید: یک شبکه ایمنی واقعی در اطراف این موضوع وجود دارد. فقط این طور نیست که ساعت پوشیده شود و تکیه کاربر فقط به فناوری باشد، بلکه یک رابط انسانی در پشتیبانی از کاربران نیز وجود دارد.
این فناوری هم‌اکنون بر روی افراد بالای ۶۵ سال در حال آزمایش است.
کدی می‌گوید: این [فناوری]کاملاً جدید است و از مردم ایرلند شمالی دعوت می‌شود تا جزو اولین افرادی باشند که واقعاً آن را امتحان می‌کنند.
پیرمردی که از پله ها بر روی زمین افتادهوی افزود: ما حدود ۶۰۰ عدد از این ساعت‌ها را در دسترس داریم، اما برای حداکثر ۱۳۰۰ نفر جا داریم. این فناوری در صورت موفقیت آمیز بودن، توسعه یک سرویس بسیار مورد نیاز را ارمغان خواهد داد.
ساندرا آیچسون، دستیار مدیر پرستاری در آژانس بهداشت عمومی که در این پروژه نیز مشارکت دارد، به بی‌بی‌سی نیوز گفت که سقوط و زمین خوردن تأثیر زیادی بر افراد مسن دارد. از ترس، اضطراب، انزوای اجتماعی، کاهش تحرک شروع می‌شود و در نهایت به عدم استقلال و خانه سالمندان منتهی می‌شود.
وی می‌گوید: سقوط یکی از دلایل اصلی ناتوانی است و علت اصلی مرگ و میر ناشی از آسیب در افراد بالای ۷۵ سال، به ویژه در اثر شکستگی لگن است.
ارقام سالانه نشان می‌دهد که از هر سه فرد بالای ۶۵ سال یک نفر و حدود نیمی از افراد بالای ۸۵ سال حداقل یک بار زمین می‌خورند.
منبع: عصر ایران
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)