• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۰۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۹

طرز تهیه کله جوش

کله جوش غذای ساده ای است که در نقاط مختلف ایران پخته می شود. کله جوش ترکی ، زنجانی، قزوینی، اصفهانی و تهرانی، از این جمله می باشند.

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، کله جوش یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که امروزه با مواد متنوعی درست می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه کله جوش ساده در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه کله جوش
 
مواد لازم برای ۴ نفر
کشک رقیق  ۲ لیوان/ گردوی خرد شده ۱ لیوان/ پیاز ۱ عدد/ سیر۳ حبه/ نعنا و پونه خشک  ۱ قاشق غذاخوری/ نمک و فلفل سیاه /  زردچوبه و روغن 
طرز تهیه کله جوش
برای تهیه کله جوش خوشمزه، ابتدا پوست پیاز را جدا می‌کنیم و می‌شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. در ادامه تابه مورد نظر را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم، سپس به آن مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

حالا پیاز را به تابه اضافه می‌کنیم، سپس تفت می‌دهیم تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود. در ادامه پوست سیر را جدا می‌کنیم، سپس رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم، به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ سیر تغییر کند.

طرز تهیه کله جوش
 
مغز گردو را به صورت ریز خرد می‌کنیم، سپس به همراه نعنا، پونه خشک، فلفل سیاه و زردچوبه به ترکیب پیاز داغ و سیر داغ اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا خامی گردو و ادویه‌ها گرفته شده و عطرشان آزاد شود.

حالا ۱ تا ۲ لیوان آب به مواد حاوی تابه اضافه می‌کنیم، سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوش بزند. در این حین کشک را درون یک کاسه می‌ریزیم، سپس به آن ۱ لیوان آب اضافه می‌کنیم تا رقیق شود.

 

طرز تهیه کله جوش
 
 در این مرحله اگر کشک رقیق شده، کم نمک بود، می‌توانید به مقدار دلخواه به آن نمک اضافه کنید. در ادامه کشک رقیق شده را به ترکیب سیر داغ و پیاز داغ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم، سپس حرارت زیر تابه را ملایمتر می‌کنیم.

وقتی کناره‌های تابه ریز جوش زد، تابه را از روی حرارت بر میداریم و اجازه نمی‌دهیم کشک بجوش آید. کله جوش به صورت تلیت شده میل می‌شود. در ادامه کله جوش را درون ظرف مورد نظر بریزد و به همراه نان خشک سرو کنید. 

طرز تهیه کله جوش
 
منبع:پانا مگ/ چیشی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
خرید تضمینی بیش از ۸۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار شمال غرب تبریز
ضرورت صرفه جویی در مصرف آب
تجلیل از خادمان و خدمتگزاران حسینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی