• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۱۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۲
مرکزی » اجتماعی

تابستان بدون خاموشی با مدیریت مصرف برق

با گرم‌تر شدن هوا و افزایش دما، بار شبکه‌های سراسری برق به شدت افزایش یافته به طوری که شاهد افزایش ۱۲ درصدی بار شبکه‌های برق هم در سطح استان و هم کشور هستیم.

تابستان بدون خاموشی با مدیریت مصرف برقبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در نشست با اصحاب رسانه ضمن تبیین برنامه‌های مدیریت مصرف گفت: میزان بار شبکه‌های استان در حال حاضر به هزار مگاوات نزدیک شده و تکلیف ما برای مدیریت مصرف در اوج بار تابستان ۴۰۰ مگاوات است که اگر این میزان محقق نشود با ناپایداری شبکه مواجه خواهیم شد.
محمودی افزود: برای اینکه بتوانیم تابستان امسال را بدون خاموشی پشت سر بگذاریم، احتیاج به همکاری گروه‌های مختلفی از مشترکین داریم و در این راستا هم پاداش‌ها و مشوق‌های خوبی از طرف وزارت نیرو در نظر گرفته شده است.
او در ادامه بابیان اینکه روز گذشته با تلاش و همراهی مشترکین نزدیک ۱۴۰ مگاوات مدیریت مصرف داشتیم، گفت: امید است امسال هم با همکاری گروه‌های مختلف تابستانی بدون خاموشی داشته باشیم و به خوبی از اوج بار عبور کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با اشاره به اینکه در بخش خانگی کشور احتیاج به دو هزار مگاوات همکاری داریم، افزود: سهم استان مرکزی حداقل ۱۰ درصد صرفه جویی مشترکین خانگی خواهد بود که با تمهیداتی بسیار کوچک مثل روی دور کند قرار دادن کولر‌های آبی، تعویض پوشال، ایجاد سایبان برای کولر‌ها، تنظیم دمای کولر‌های گازی بر روی دمای رفاه بین ۲۴ تا ۲۶ درجه و کم کردن میزان مصرف وسایل برودتی به مدیریت مصرف برق کمک کنند.
محمودی در ادامه گفت: علاوه بر صرفه جویی در بخش خانگی در بخش صنعت کشور هم احتیاج به صرفه جویی ۶ هزار مگاواتی داریم.

او ادامه داد: با توجه به اینکه استان مرکزی سومین قطب بار صنعتی کشور از نظر صنایع بزرگ و دومین قطب صنایع بزرگ کشور است حدود ۱۰۰ مگاوات برای صنایع استان تکلیف به صرفه جویی شده تا مثل سال گذشته شاهد کاهش مصرف برق در استان باشیم و به همین دلیل صنایع نیز مکلفند یک نوببت کاری در هفته را از ساعت ۱۱ صبح تا ۲۳ شب همکاری کنند.
محمودی با قدردانی از همه گروه‌های مختلف مشترکین که سال گذشته کمک کردند تا تابستان سال قبل را بدون خاموشی پشت سر بگذاریم گفت: انتظار می‌رود امسال نیز این همکاری وجود داشته باشد تا همانند سال گذشته شاهد تداوم پایداری شبکه‌ها را در تابستان جاری باشیم.
محمودی همچنین افزود: برای صرفه جویی در مصرفِ ادارات هم تکالیفی در نظر گرفته شده و برای ادارات در این راستا وظایفی تکلیف شده است.

او اضافه کرد: تغیر ساعات اداری، کاهش ۳۰ درصدی بار مصرف نسبت به دوره مشابه سال قبل و ۶۰ درصد میزان بار بعد از ساعت اداری و استفاده از مولد‌های برق تحت اختیار از جمله تکالیف ادارات است. همچنین ادارات مکلف شدند ۲۰ درصد از مصارف خود را از طریق انرژی خورشیدی تأمین کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: در بخش کشاورزی هم برنامه‌هایی به کشاورزان ابلاغ شده و با توجه به احتیاج پایداری شبکه درخواست ما از کشاورزان این است که مثل سنوات گذشته همکاری را در ساعات اوج گرما داشته باشند.
محمودی افزود: در بخش تجاری و اصناف هم برنامه‌هایی ابلاغ کردیم که از ساعت ۱۳ تا ۱۷ اصناف تعطیل باشند و در این ساعت مصارف سرمایشی و روشنایی خود را از مدار خارج کنند.
محمودی در پایان تعداد کل مشترکین استان مرکزی را ۸۰۱ هزار مشترک عنوان کرد که ۸۰ درصد مشترکین بخش خانگی هستند که این تعداد ۲۰ درصد برق استان را مصرف می‌کنند.
او تعداد مشترکین صنعتی و کشاورزی را ۱۵ هزار مشترک عنوان کرد که این تعداد مشترک ۶۷ درصد برق تولیدی استان را مصرف می‌کنند.
محمودی در ادامه افزود: مصرف بار ادارات ۳۵ مگاوات است که با تغییر ساعات و کاهش مصرف برق امیداواریم شاهد حداقل ۱۳ مگاوات صرفه جویی در مصرف برق ادارات باشیم.
او عنوان کرد: ۷۷ درصد مشترکین برق استان مرکزی در سال گذشته پاداش دریافت کردند و امیدواریم ۲۳ درصد باقیمانده هم امسال در کنار این ۷۷ درصد قرار گیرند و شاهد کاهش مصرف برق و گذراندن تابستان بدون خاموشی باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)