• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۱۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

کانون‌های تجزیه طلبی را پشت مرزهای ایران از بین می‌بریم

معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: راهبرد اساسی دشمن براندازی نظام جمهوری اسلامی نیست بلکه تجزیه ایران است.

کانون‌های تجزیه طلبی را پشت مرزهای ایران از بین می‌بریمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ دوم خداداد فلاح، معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در همایش اسرائیل و اپوزیسیون با بیان اینکه یکی از راهبرد‌های رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران راهبرد نظامی است، گفت: راهبرد نظامی بیشتر یک عملیات روانی را در بر دارد به‌دلیل اینکه رژیم صهیونیستی نه امکان ونه توان حمله نظامی به ایران را ندارد، زیرا مسافت زیاد و سوخت گیری در آسمان ممکن است برای پرندگان آن‌ها مشکلاتی ایجاد کند و صدمات جبران ناپذیری به آن‌ها وارد کند در عین حال که قدرت دفاعی بازدارنده جمهوری اسلامی می‌تواند  پاسخ سخت به رژیم صهیونیستی بدهد.

وی با اشاره به پیشرفت‌های تسلیحاتی و نظامی جمهوری اسلامی ایران و موشک‌های هایپر سونیک و پهباد آرش یادآور شد: این توانمندی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران می‌تواند پاسخ سختی به رژیم صهیونیستی بدهد، این پاسخی که منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد؛ امروز عمق راهبردی جمهوری اسلامی ایران و قدرت محور مقاومت با دستیابی موشک‌های نقطه زن موجب افزایش قدرت پاسخگویی محور مقاومت شده است، از طرف دیگر اوضاع داخلی رژیم صهیونیستی دچار شکنندگی است و با روی کار آمدن دولت راست گرای افراطی؛ رژیم صهیونیستی با بحران سیاسی مواجه است و تنها حمله به یک بخش مقاومت آن هم برای چند روز برایش مقدور است.

معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: یکی از پازل‌های جنگ اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران رژیم صهیونیستی است که از تلاش برای تشدید تحریم‌ها، مدیریت منابع ارزی خارج از کشور تا برنامه ریزی برای ایجاد کانون‌های تلاطم اقتصاد در داخل کشور در این زمینه بهره می‌برد.

وی با اشاره به پروژه ایران هراسی در منطقه خاطرنشان کرد: به لحاظ سیاسی رژیم صهیونیستی با پروژه ایران هراسی می‌خواهد ایران را تهدیدی بزرگ در منطقه معرفی می‌کند و اقدامات ایذایی تروریستی و خرابکارانه مهم‌ترین اقدامات آنهاست و حمایت از گروه اپوزیسیون نیز از اقدامات دیگر آن‌ها محسوب می‌شود.

معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: رژیم صهیونیستی از بحران منطقه برای ضربه به ایران استفاده می‌کند. راهبرد غیرمستقیم رژیم صهیونیستی تجزیه ایران است که درون نقشه کلان ابرقدرت‌ها شکل گرفته، مقام معظم رهبری نیز سال گذشته فرمودند هدف اصلی دشمن تجزیه ایران است.

امیر سرتیپ دوم فلاح با اشاره به ناممکن بودن تجزیه ایران یادآور شد: تجزیه ایران به جهت عمق فرهنگی و تمدنی ایران اسلامی در محیط پیرامونی غیرممکن است از جمله این مولفه‌ها اربعین است. عمق راهبردی منطقه‌ای ایران  و عِرق ملی که ملت ما نسبت به ملیت خود دارند، مانع تجزیه ایران می‌شود که این هدف را برای آن‌ها غیر ممکن می‌کند.

عاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: رژیم صهیونیستی به دنبال فعال کردن کانون‌های تجزیه طلبی در پیرامون مرز‌ها است که با توجه به توان و صلابت نیرو‌های مسلح این قدرت در مرز‌ها وجود دارد که این کانون‌ها را در نطفه از بین ببرند؛ قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران این اجازه را به رژیم صهیونیستی و عوامل ضعیف آن نمی‌دهد که از طریق اقدامات مسلحانه دست به تجزیه ایران بزنند.

وی با اشاره به اغتشاشات سال گذشته اظهار داشت: با وجود تمام سرمایه گذاری که دشمن در اغتشاشات انجام داده بود، اما هیچ ریزشی را در ارتش شاهد نبودیم که این امر ناشی از ولایت مداری و بصیرت راهبردی ارتش بود. امروز بازدارندگی ارتش جمهوری اسلامی ایران فراتر از مرز‌ها ترسیم شده است.

امیر سرتیپ دوم فلاح با اشاره به اعزام ناوگروه ۸۶ به دور دنیا خاطرنشان کرد: این ناوگروه در طی ۲۴۵ روز دور تا دور کره زمین را درنوردید و فرمانده نیروی دریایی روسیه در این زمینه اظهار داشت «فقط ابرقدرت‌ها می‌توانند این ماموریت را انجام بدهند و نه قدرت‌های دیگر». امروز عمق بازدارندگی جمهوری اسلامی به اقیانوس آرام و حیاط خلوت استکبار جهانی نفوذ کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)