• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۲۰۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار تنگسیری:

همه کشتی‌ها در تنگه هرمز باید خود را به زبان فارسی معرفی کنند

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: هر کشتی، ناو و قایقی که بخواهد از تنگه هرمز عبور کند، باید خود را با زبان فارسی، معرفی و ملیت، محموله و مقصد را به ما اعلام کند که اگر این کار را انجام ندهد، قطعا به سراغ آن می‌رویم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مراسم هشتمین سال گرامیداشت یاد و خاطره رزمنده دلیر، سردار شهید سید جاسم نوری از شهدای مدافع حرم استان خوزستان، با حضور آحاد مردم، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس، جانبازان، مدافعان حرم، جوانان و نوجوانان خوزستانی در یادمان سردار سرلشکر شهید علی هاشمی در گلزار شهدای اهواز برگزار شد.

همه کشتی‌ها در تنگه هرمز باید خود را به زبان فارسی معرفی کنند

سردار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این یادواره گفت: در این برنامه به‌طور ویژه از شهید علی هاشمی، شهید هور، یاد می‌کنیم. شهید شجاع و دلیر دوران ۸ سال دفاع مقدس که از نخستین روز این دفاع در هور حضور داشت و تا آخرین لحظه هم آن‌جا بود و به شهادت رسید.
 
او بیان داشت: ما در نیروی دریایی سپاه پاسداران، سربازی ملت عزیز، ولایی و صبور ایران را انجام می‌دهیم و به این سربازی نیز افتخار می‌کنیم.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان کارون و شهدای مدافع حرم این شهرستان گفت: شهید سید جاسم نوری از سن ۱۳ سالگی در جبهه حضور داشت و از ناموس ملت دفاع کرد.
 
او با بیان اینکه شهید سید جاسم نوری، همه عمر خود را در جبهه گذراند، تصریح کرد: پس از هجوم داعش به سوریه، سید جاسم نوری به این کشور هجرت کرد و سپس برای دفاع از حریم آل‌الله، به عراق رفت که در این کشور به شهادت رسید.
 
سردار تنگسیری در ادامه سخنان خود به برخی از دستاورد‌های نیروی دریایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در زمان طاغوت در آبراه تنگه هرمز اجازه نداشتیم کنترلی را انجام دهیم، اما هم‌اکنون هر کشتی، ناو و قایقی که بخواهد از این تنگه عبور کند، باید به زبان فارسی به معرفی خود بپردازد.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: هر کشتی که بخواهد از تنگه هرمز عبور کند، باید خود را با زبان فارسی، معرفی و ملیت، محموله و مقصد را باید به ما اعلام کند که اگر این کار را انجام ندهد، قطعا به سراغ آن می‌رویم.
 
او با توجه به تحرکات دشمن پس از دستگیری ملوانان آمریکایی در خلیج فارس، عنوان کرد: دلاورمردان نیروی دریایی، این ملوانان را در جزیره فارسی نگه داشتند. به خاطر آزادی این ملوانان، هواپیمای آمریکایی از روی ناو به پرواز درآمد که به آن‌ها هشدار داده شد اگر این هواپیما در جریزه فارسی بنشیند، آن را می‌زنیم؛ با این هشدار مجبور شدند که هواپیما را برگردانند.
 
سردار تنگسیری با بیان اینکه امروز خداوند به ما اقتدار داده که ثمره خون شهدا است، تأکید کرد: خداوند به هر که بخواهد، عزت می‌دهد و ما چون با خدا هستیم، عزتمندیم.
 
گفتنی است، سردار شهید سید جاسم نوری، معروف به شیرمرد دجیل، به‌عنوان آخرین فرزند خانواده سید جابر در پانزدهمین روز از اسفند سال ۱۳۴۶ در شهر حمیدیه خوزستان، دیده به جهان گشود.
 
از ابتدای جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران، در جبهه حضور داشت و پس از حضور در عراق برای دفاع از حرمین شریفین، اقدام به تشکیل لشکر حضرت ابوالفضل‌العباس علیه‌السلام کرد و خدمات بسیاری را انجام داد.
 
این دلیرمرد خوزستانی در روز پنجشنبه ۷ خرداد سال ۱۳۹۴ در نزدیکی شهر الرمادی استان الانبار عراق، مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان مدینه‌الطب بغداد، به شهادت رسید.
 
پس از شهادت، پیکر مطهر شهید نوری به کربلای معلی، منتقل و با حضور اقشار مردم و رزمندگان عراقی و زائران ایرانی در بین‌الحرمین، تشییع شد و سپس به ایران انتقال یافت.
 
پیکر شهید نوری، پس از انتقال به ایران در روز یکشنبه ۱۰ خرداد سال ۱۳۹۴ به زادگاه او در شهر حمیدیه منتقل شد و مردم این دیار با شهید عزیز خود، وداع کردند.
 
پیکر مطهر شهید سید جاسم نوری، پس از آن، به اهواز انتقال یافت و با حضور اقشار مردم و خانواده شهدا تشییع شد و بنا به وصیت او، در پایین مزار شهید مدافع حرم، حبیب جنت مکان در قطعه ۲ گلزار شهدای اهواز، آرام گرفت.
 
از شهید سید جاسم نوری، سه فرزند پسر به نام‌های سید محمد، سید روح‌الله و سید علی و یک دختر به یادگار مانده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)