• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۰۷۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
علمی و فرهنگی » معارف

امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان دارالقرآن و تأمین اجتماعی

مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان تامین اجتماعی با حضور حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و احمد اسفندیاری معاون فرهنگی ـ اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی و معاونان و مدیران دو سازمان برگزار شد.


در این مراسم، تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان تامین اجتماعی با هدف ارتقای دانش، مهارت و معارف قرآنی جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی، اعم از بازنشستگان، مدیران و کارکنان بخش‌های مختلف و همسر و فرزندان آنان، شامل پایش سواد قرآنی و سطح سنجی جامعه هدف، برگزاری دوره‌های آموزشی با تاکید بر آموزش تدبر در قرآن کریم و سبک زندگی قرآنی و برگزاری برنامه‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی بین رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و معاون فرهنگی و اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی به امضا رسید.

در این مراسم همچنین دوطرف با تاکید بر لزوم اجرایی شدن مفاد تفاهمنامه در آینده‌ای نزدیک بر تشکیل جلسات کارشناسی و عملیاتی شدن زودتر این تفاهمنامه تاکید کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی در این مراسم در سخنانی  به وجود ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیاری که در این سازمان برای گسترش فعالیت‌های قرآنی وجود دارد، به دستور مقام معظم رهبری در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اشاره کرد و افزود: هر نهاد و سازمانی باید سهم خود از چنین ماموریتی را معین کرده و به تحقق این هدف بزرگ کمک کند.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با ابراز خرسندی از وجود دغدغه‌ها و حرکت‌های رو به جلوی قرآنی در خانواده و مسئولان سازمان تامین اجتماعی با بیان وجود ظرفیت‌های عظیم کارشناسی در بدنه سازمان دارالقرآن الکریم به‌عنوان باسابقه‌ترین نهاد قرآنی کشور از وجود بیش از ۵۰۰ نفر کارشناس و متخصص قرآنی در ادارات تبلیغات اسلامی و وجود غریب به هشت هزار تشکل قرآنی در سراسر کشور خبر داد و آمادگی این سازمان برای انجام دادن هرگونه همکاری و حرکت مشترک با ادارات و نهاد‌های موجود در کشور را اعلام کرد.

تقی‌زاده با اشاره به اینکه در طول سالیان گذشته فعالیت‌های اثرگذاری در زمینه‌های آموزش علوم روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، صوت و لحن، حفظ، سبک زندگی و تربیت معلم قرآن کریم در کشور توسط سازمان دارالقرآن الکریم انجام شده است گفت: این سازمان دارای عقبه قوی و باسابقه درخشانی است. در دوران جدید فعالیت این سازمان ضمن حفظ و ادامه روال گذشته نسبت به فضای تدبر و تفسیر قرآن کریم، گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی مفاهیم پایه‌ای قرآن کریم و تولید محتوای قرآنی در راستای جهاد تبیین با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای شده است.

وی افزود: بناست در گام‌های نخست ۱۵۰ آیه از آیات کاربردی و محوری قرآن کریم با استفاده از ظرفیت‌های موجود تبلیغاتی در صدا و سیما، بیلبورد‌های تبلیغاتی، اماکن عمومی و ... در معرض دید مردم و عموم جامعه قرار گیرد تا زمینه بیشتر انس و تدبر افراد با قرآن در جامعه فراهم شود. در مراحل بعد هم این آیات کاربردی ویژه دانش‌آموزان، طلاب و سایر اقشار مختلف جامعه استخراج و در اختیار آنان قرار خواهد گرفت. همچنین قرار است برای برنامه محفل، ویژه‌برنامه‌های رسانه‌ای دیگری نیز با بهره‌گیری از ظرفیت استادان و نخبگان در زمینه فهم و تدبر در قرآن کریم تولید و توسط صدا و سیما و در فضا‌های مجازی منتشر شود.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم همچنین با تاکید بر بستر‌های موجود این سازمان در فضای مجازی گفت: با توجه به اینکه دسترسی به مطالب آموزشی استادان تراز اول قرآن کریم در هر زمان و مکانی به راحتی وجود ندارد، سامانه آموزش مجازی این سازمان به راحتی می‌تواند این خلأ را برطرف کرده و با بهره‌گیری از ظرفیت این اساتید در بستر فضای مجازی دوره‌ها و دروس مختلف علوم قرآنی را در اختیار همه کاربران و علاقه‌مندان قرار دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاسخ قاطع ایران به تهدیدها؛ ناوها را غرق می‌کنیم
محکومیت شدید اقدام جدید رژیم صهیونیستی از سوی مالزی
مروری بر خبرهای ورزشی جمعه اول اسفندماه قزوین
خدمت رسانی ۳۳ خادمیار هرمزی به زائران در قم
افزایش برداشت آب از سد طالقان
زیان ۲۴۰ میلیون دلاری پاکستان در پی بسته ماندن گذرگاه تورخم
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
توسعه پرداخت با گوشی همراه در مالزی
تولید حدود ۲ و نیم میلیون متر مربع فرش دستباف در ۱۰ ماهه ۱۴۰۴
ثبت‌نام ۶۰۹۷ داوطلب شورا‌های روستایی در استان مرکزی؛ حد نصاب همه روستا‌ها تکمیل شد
بازداشت خبرنگار دویچه وله آلمان در ترکیه
گفت‌و‌گو نخست وزیر پاکستان با وزیر خارجه آمریکا درباره تحولات غزه
برگزاری همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حاجی آباد
رقابت ۷۰۰ دانش‌آموز در مسابقات قرآن و عترت لامرد
قطع موقت گاز در سه روستای شهرستان بویراحمد
قره‌تاج در مناطق مرزی سردشت به شکوفه نشست
اهدا جهیزیه به زوج‌های بسیجی در میناب
گذشت اولیای دم از قصاص
اختصاص ۴۶۵۰ میلیارد تومان برای توسعه اشتغال و خدمات روستایی در کرمان
استخر نیمه کاره آبیک در اولویت تکمیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
از سرزمین چین (۱۰)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)