• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۱۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۱
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
رمز ارز‌ها در هفته گذشته میلادی:

شکستن سقف ۳۱ هزار دلاری بیت کوین

بیت کوین در هفته گذشته تنوع قیمتی زیادی را تجربه کرد و به رغم شکستن سقف قیمتی یک سال اخیر، اما باز حدود ۱۲۰۰ دلار ریزش کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رمز ارز معیار در هفته گذشته به بالای 31 هزار و 100 دلار رسید و به سقف قیمتی سال قبل دست یافت اما مجددا به زیر 29 هزار و 900 دلار بازگشت. بر اساس داده های آماری، بیت کوین طی دو هفته گذشته 15 درصد و در ماه گذشته 13 درصد افزایش قیمت داشته و بازدهی یک ساله آن بیش از پنجاه درصد بوده است.

اتریوم نیز در هفت روز گذشته یک ممیز نُه دهمِ درصد افزایش قیمت یافت. پُلی گُون و کاردانُو در هفته گذشته تغییر قیمت نداشتند اما سولانا ده درصد افزایش قیمت داشت. در راستای همین افزایشها، لایت کوین هجده درصد و بیت کوین کَش هم،52 و نیم درصد افزایش قیمت داشتند.

در هفته گذشته، سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که مدارک موسساتی که درخواست تشکیل صندوق سرمایه گذاری بر مبنای بیت کوین را داده بودند ناکافی است. همین شوک موجب ریزش مجدد در بازار رمز ارزها گردید. اما به رغم این خبر منفی Polygon (MATIC) و Cardano (ADA) تقریباً بدون تغییر نسبت به هفته گذشته باقی ماندند وSolana (SOL) ده درصد افزایش قیمت یافت و به 18.35 رسید.

در هفته گذشته، هیچ ضرر قابل توجهی در بین سکه های پیشرو وجود نداشت اما چندین رالی قابل توجه بیش از 10 درصد رصد گردید. لایت کوین (LTC) با افزایش 18 درصدی به 105.18 دلار رسید و بیت‌کوین کش (BCH) با رشد خیره‌کننده 52.6 درصد به 291.31 دلار دست یافت.

در هفته قبل، همچنین گزارشهای جدیدی درباره CBDC(ارز دیجیتال بانک مرکزی) منتشر گردید. از جمله آنکه روز دوشنبه، «توماس جردن»رئیس بانک ملی سوئیس - که در مجمع Point Zero در زوریخ صحبت می‌کرد، اعلام نمود که یک ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) در اولین صرافی رمزنگاری قانونی کشور به نام SIX Digital Exchange (SDX) آزمایش خواهد شد. جردن مصمم بود که این ارز دیجیتال چیزی بیش از یک بالون آزمایشی صرف است و به گفته وی پول واقعی این ارز بانک مرکزی معادل ذخایر بانکی خواهد بود و هدف آزمایش فعالان واقعی بازار است.

در همان روز، مشتریان HSBC هنگ کنگ واجد شرایط معامله بیت کوین و صندوق های معاملات آتی بورس اتریوم (ETF) در اپلیکیشن موبایل «Easy Invest» این بانک شدند. روند مشابهی نیز در آمریکا در حال رخ دادن است که مهم ترین آن درخواست موسسه بزرگ بلک راک برای ایجاد صندوق سرمایه گذاری بر مبنای بیت کوین است.

روز سه‌شنبه هم کمیته امور اقتصادی و پولی پارلمان اروپا از طریق توییتر اعلام کرد که در مورد تغییرات در مقررات و دستورالعمل‌های مورد نیاز سرمایه، از جمله مقررات جدید برای دارایی‌های کریپتو، به اجماع رسیده است. این اقدام در پاسخ به درخواست قانونگذاران برای قوانین سختگیرانه برای جلوگیری از نفوذ «ارزهای رمزنگاری بدون پشتوانه» به سیستم مالی سنتی صورت گرفت.

در کانادا، گروهی متشکل از 30 قانونگذار کانادایی گزارشی مبنی بر تایید ارزهای دیجیتال و فناوری بلاک چین منتشر کردند که در آن 16 توصیه به دولت این کشور برای ایجاد یک استراتژی ملی برای رمزارزها ارائه شد. این گروه گفت که این صنعت "فرصت های بلندمدت اقتصادی و ایجاد شغل قابل توجهی دارد."

در نهایت صنعت رمز ارز، همچنان تحت تاثیراخبار دو هفته پیش است که بزرگترین شرکت مدیریت دارایی جهان، بلک راک، برای دریافت ETF بیت کوین به سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا(SEC) درخواست داده بود. بلک راک تاکنون 576 بار با پیشنهادهایی برای ایجاد ETF به SEC درخواست داده است. به نظر می رسد سازمان بورس آمریکا برای رد درخواست این شرکت و چند شرکت مشابه، با چالشهای بزرگی مواجه خواهد شد.

این هفته، Fidelity و ARK Invest آخرین شرکت‌هایی بودند که از زمان اخبار BlackRock، تلاش‌های خود را با برنامه‌های ETF خود مضاعف کردند و به شرکت‌هایی مانند Invesco، Wisdom Tree، Valkyrie و Bitwise پیوستند. با این حال، در روز جمعه، به نظر می‌رسد گزارش‌ها حاکی از آن است که سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا معتقد است که برنامه‌های BlackRock و Fidelity (و در نتیجه، سایرین) برای ایجادETF ناکافی هستند.

تنظیم: محمد مهدی نادری

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)