• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۲۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس تشریح کرد؛

جزئیات سه درخواست تاسیس شرکت سهامی عام پروژه

­مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار­ گفت: از اواخر سال گذشته تاکنون ۳ درخواست تاسیس شرکت سهامی عام پروژه ذیل شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین، ملی مس و سوخت سبز زاگرس طرح شده که در هیات پذیرش بورس و فرابورس در حال بررسی بوده و به‌نظر می‌رسد که در حال طی مراحل نهایی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از­ پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا) ­، وحید روشن قلب مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار­­اظهار کرد: دستورالعمل شرکت‌های سهامی عام پروژه در سال ۱۴۰۰ توسط هیات مدیره سازمان بورس، به‌تصویب رسید که سال گذشته در جهت تسهیل روند تامین مالی از این طریق، اصلاحاتی در دستورالعمل مذکور ایجاد و در سامانه کدال نیز اطلاع رسانی شد.
روشن قلب افزود: مطابق این دستورالعمل، هیات پذیرش بورس‌ها، امکان‌پذیر بودن تحقق پروژه و سنجش ریسک اجرای طرح را مورد بررسی قرار می‌دهد. علاوه بر موافقت هیات پذیرش، شرکت‌ها موظف هستند که مجوز‌های قانونی، مستندات، گزارشات کارشناسان رسمی و سایر مدارک ذکر شده در دستورالعمل را به سازمان ارائه کنند.
وی ادامه داد: سازمان بورس و اوراق بهادار پس از تکمیل فرآیند مذکور و مشخص شدن مقدار آورده نقدی و احراز درصد پیشرفت حداقل ۲۰ درصدی پروژه، موافقت با پذیره‌نویسی سهام شرکت سهامی عام پروژه را صادر می‌کند.
مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس تشریح کرد: تامین مالی این شرکت‌ها از طریق بازار سرمایه موجب هدایت نقدینگی و سرمایه‌های خرد به سوی تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خواهد شد.

وی خبر داد: از اواخر سال گذشته تاکنون ۳ درخواست تاسیس شرکت سهامی عام پروژه ذیل شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین، ملی مس و سوخت سبز زاگرس طرح شده که در هیات پذیرش بورس و فرابورس در حال بررسی بوده و به‌نظر می‌رسد که در حال طی مراحل نهایی است. این شرکت‌ها در صورت تکمیل فرآیند‌های مربوط، پذیره‌نویسی خواهد شد.
روشن قلب اضافه کرد: باتوجه به اینکه این درخواست‌ها هنوز به مرحله نهایی نرسیده است، مبلغ قطعی برای پذیره‌نویسی آن‌ها مشخص نیست و پس از اینکه آورده نقدی موسسان بر اساس برنامه کسب و کار آن‌ها (Business plan) مشخص شد، می‌توان ارزش و مبلغ پذیره‌نویسی را اعلام کرد.
مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس ضمن اشاره به استقبال شرکت‌ها برای این شیوه از تامین مالی، تشریح کرد: علاوه بر ۳ درخواست مذکور، درخواست‌های دیگری نیز طرح شده که در مراحل ابتدایی هستند و با تکمیل برنامه کسب و کار و گزارشات آن‌ها، مدارک مربوطه توسط موسسین به سازمان و بورس‌ها ارسال خواهد شد.
وی با بیان اینکه سه شیوه برای تامین مالی از طریق شرکت سهامی عام پروژه وجود دارد، مطرح کرد: موسسان می‌توانند به‌طور مستقیم و با ارائه طرح خود به‌عنوان آورده غیرنقدی، اقدام به تاسیس شرکت عام پروژه کنند.
روشن قلب ابراز کرد: در صورتی که چند پروژه در حال تکمیل باشد، موسسان می‌توانند هلدینگ سهامی عام پروژه تاسیس کنند و پروژه‌ها را به عنوان آورده غیرنقد به هلدینگ در حال تاسیس منتقل کنند.
مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس گفت: در روش سوم، شرکت موجود با تبدیل شدن به شرکت سهامی عام و از طریق افزایش سرمایه از محل صرف سهام و سلب حق تقدم می‌تواند اقدام به پذیره نویسی سهام جدید و جذب سرمایه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
هفته پایانی لیگ تکواندوی پسران رشت
کشف و ضبط بیش از ۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مهاباد
برپایی محفل نورانی انس با قرآن
استقبال البرز نشینان از نمایشگاه قرآن
هفته شانزدهم لیگ برتر هندبال؛ فرازبام از پسِ مس برنیامد
روند آموزش و به‌کارگیری سگ‌های موادیاب
مزایای شخم زمستانه در گیلان
هشدار مدیریت بحران درباره احتمال افزایش آلودگی هوا در مرکز استان
جشن تکلیف ۸۰۰ دانش آموز دختر چهارباغی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)