• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۲۳۰۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

هدف‌گذاری افزایش ۱۰ برابری روابط تجاری ایران و کنیا

آقای رئیسی در نشست مشترک تجار و فعالان اقتصادی ایران و کنیا، اراده هر دو دولت را گسترش روابط تجاری دانست و از تجار و فعالان اقتصادی دو کشور خواست که تحقق بخشیدن به این هدف را در دستور کار خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز چهارشنبه در نشست مشترک تجار و فعالان اقتصادی ایران و کنیا، با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار خوبی برای توسعه روابط ایران با کنیا و دیگر کشور‌های قاره آفریقا وجود دارد، گفت: آفریقا قاره ظرفیت‌ها بوده و یکی از مهم‌ترین وظایف شما تجار و فعالان اقتصادی، شناخت ظرفیت‌های متقابل است.

افزایش ۱۰ برابری روابط تجاری ایران و کنیا در دستور کار قرار گیرد

رئیس جمهور، اراده سران ایران و کنیا را معطوف به ارتقاء روابط اقتصادی و تجاری دانست و با توجه به هدف‌گذاری افزایش ۱۰ برابری حجم تبادلات تجاری در گام نخست توسعه مناسبات، افزود: امکان این افزایش با توجه به ظرفیت‌های موجود، در دسترس است.

آقای رئیسی با بیان اینکه دفاتر بازرگانی در دو کشور می‌توانند متکفل شناساندن ظرفیت‌های متقابل باشند، اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و فعال شدن خطوط کشتیرانی، ایجاد زمینه تسهیل رفت و آمد تجار و گردشگران میان دو کشور با راه‌اندازی خطوط هوایی، کاهش هزینه‌های تجاری با اصلاح تعرفه‌ها و برقراری تعرفه‌های ترجیحی و تسهیل ارتباطات پولی، مالی و بانکی میان ایران با کنیا و دیگر کشور‌های آفریقایی، از جمله زمینه‌های لازم برای گسترش روابط اقتصادی و تجاری است.

رئیس جمهور، اراده هر دو دولت ایران و کنیا را گسترش این روابط دانست و از تجار و فعالان اقتصادی دو کشور خواست که تحقق بخشیدن به این هدف را در دستور کار خود قرار دهند.

آقای رئیسی با توجه به بازدید خود از خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا، تصریح کرد: بازدید از این مرکز برای همه شرکت‌ها، فعالان اقتصادی و بخش‌های درمانی، پزشکی، کشاورزی و بخش‌های فعال در حوزه انرژی کنیا مهم است تا ببینند که ایران امروز، کشوری پیشرفته و فناور است و شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند محصولات دانش‌بنیان بسیاری را تولید و استانداردسازی کنند، به‌طوری‌ که با محصولات کشور‌های پیشرفته، قابل رقابت باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه برخی از محصولات دانش‌بنیان ایرانی نسبت به کالا‌های مشابه غربی با کیفیت بالاتر و هزینه کمتر تولید شده‌اند، گفت: یکی از مهم‌ترین بخش‌ها برای روابط تجار و فعالان اقتصادی کنیا با ایران می‌تواند همین بخش تولید و محصولات دانش‌بنیان ایرانی باشد.

آقای رئیسی با توجه به جایگاه کنیا در شرق آفریقا و نیز جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا بین خلیج‌ فارس و آسیای میانه، گفت: ایران و کنیا از این جهت، دارای اهمیت بسیاری هستند، زیرا روابط آن‌ها تنها جنبه دو جانبه ندارد، بلکه می‌تواند به ارتقاء روابط منطقه‌ای و حتی بین‌المللی بیانجامد.

رئیس جمهور، افزود: ضرورت دارد که وزارتخانه‌های متولی این زمینه‌ها در کشور‌های ایران و کنیا با فعالیت مضاعف از فعالان اقتصادی و تجاری دو کشور حمایت کنند تا این روابط، روز به روز توسعه بیشتری پیدا کند.

آقای رئیسی در پایان با ابراز خرسندی از حضور در نشست مشترک فعالان اقتصادی دو کشور و مشاهده اراده آنان برای ارتقاء روابط، از همه دست‌اندرکاران برگزاری این نشست قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)