• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۸۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۱
اجتماعی » محیط زیست

سلاجقه: سد چمشیر تاثیر نامطلوب بر کیفیت آب نداشته است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سد چمشیر تاثیر نامطلوب بر کیفیت آب منطقه نداشته است و این سازمان پایش‌های بعد از بهره برداری سد را ادامه می‌دهد.

سلاجقه: سد چمشیر تاثیر نامطلوب بر کیفیت آب نداشته استبه گزارش خبرگزاری صداو سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه درحاشیه مراسم افتتاح سد چمشیر استان کهگیلویه و بویراحمد  با اشاره به دریافت مجوز زیست محیطی این سد در اواخر دهه ۸۰،افزود: این سازه حدود ۲.۳ میلیارد مترمکعب آب را در مخزن خود ذخیره می‌کند و طول دریاچه آن حدود ۲۴ کیلومتر است.
وی افزود: پس از تشکیل دولت مردمی و انقلابی، ابهامات مختلفی از سوی سمن ها، متخصصان و افراد دانشگاهی در خصوص تاثیر افتتاح این سد با توجه به نوع سازند زمین شناسی آن بر کیفیت آب مطرح شد. از سوی دیگر، بحث رانش‌های احتمالی زمین در طول ۲۴ کیلومتر درازای دریاچه سد و نیز تاثیر منابع هیدروکربوری و چاه‌های نفت بر آلودگی احتمالی آب مطرح بود.
آقای سلاجقه گفت:بر این اساس، ما گزارش‌های ارزیابی زیست محیطی منطقه را کاملا بررسی کردیم و نشست‌ها و جلسات مختلفی هم با کارشناسان و دانشگاه‌های مختلف برگزار نمودیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، افزود: پس از بررسی داده ها، مشخص شد که آب انبارش یافته در پشت سد از کیفیت مناسبی برخوردار است و حتی با گرم‌تر شدن هوا و افزایش غلظت آب، روند تغییرات EC بسیار ناچیز بوده است؛ بنابراین این اطمینان تا الان به وجود آمده که انشاالله کیفیت آب سد چمشیر مطلوب خواهد بود.
وی با اشاره به انجام پایش‌های بعد از بهره برداری سد گفت: وزارت نیرو موظف است ایستگاه‌های داده برخط خود را در منطقه احداث کند تا ما بتوانیم این داده‌ها را به طور مرتب بررسی کنیم.
وی با اشاره به وضعیت امکانات و تجهیزات محیطبانان،گفت: خوشبختانه در ۲ سالی که از فعالیت دولت مردمی و انقلابی می‌گذرد، تجهیزات در اختیار محیط بانان وضعیت مناسبی دارد. حتی در جلسه‌ای که برای بررسی اعتبار تجهیزات در سال ۱۴۰۲ برگزار شد، اعلام کردیم میزان اعتبار ۲ برابر شود و علاوه بر محیط بانان، برای همیاران محیطبان هم تجهیزات انفرادی به نحو مطلوبی تهیه و توزیع شود.
معاون رئیس جمهور، افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد که نگین زاگرس است و از نظر تنوع گیاهی و جانوری بسیار غنی است، نیاز به احداث پاسگاه‌های متعدد محیط بانی داریم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست متذکر شد: با توجه به وجود مناطق صعب العبور در این استان باید شرایطی ایجاد شود که دسترسی محیطبانان و نیرو‌های مردمی به این مناطق هموار شود. بر این اساس می‌بایست زیرساخت‌های لازم ایجاد شود که یکی از زیرساخت‌هایی که اداره کل محیط زیست استان به آن پرداخته، استفاده از هلی پد است که ظرفیت جایگیری همزمان چندین بالگرد را دارد.
سلاجقه تصریح کرد: ما خود را مکلف می‌دانیم برای آنکه محیط بانان و نیرو‌های مردمی برای دسترسی به مناطق صعب العبور، کمتر دچار سختی و ناراحتی شوند، از ظرفیت‌های پرنده‌ای استفاده کنیم و هرچه سریع‌تر این مناطق را به امکاناتی چون کوآدکوپتر و پهپاد مجهز کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل ۴۵۰ پرونده قاچاق به ارزش بیش از ۷ میلیارد ریال توسط مرزبانی خوزستان
روایتی از رویداد‌ها با روایتی متفاوت
بازگشت بارش‌ها به آسمان ایران پس از پاییز کم‌بارش
معرفی هنر شیشه و آبگینه در ورامین
جهان پهلوان تختی، نماد جوانمردی و پهلوانی
تعویض دریچه آئورت قلب به روش باز و بدون استفاده از بخیه در بیمارستان گلستان اهواز
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
کشتی فرنگی جام وهبی امره؛ نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند
دستبند بر دستان عاملان سرقت خشن در غرب گلستان
برگزاری دومین کارگاه توانمندسازی مدرسان میانی مدرسه تراز استان
زمین لرزه چهار ریشتری در گلمورتی سیستان و بلوچستان
آغاز واریز مرحله نخست سود سهام عدالت | جزئیات مبالغ واریزی
اجرای طرح جدید کالابرگ از امروز
امحای ۸۰۰ کیلوگرم افزودنی دارویی تاریخ‌گذشته در اندیمشک
توزیع ۷۰ تن بذر گندم دیم بین کشاورزان سرخس
بازدید رییس کل دادگستری گلستان از واحد‌های تولیدی؛ پیگیری خواسته‌های تولیدکنندگان
معرفی ­چهار تیم برتر والیبال قهرمانی پیشکسوتان ایران
آغاز طرح جدید کالابرگ ویژه نهاد‌های حمایتی
اختلاف کرد‌ها برای تصاحب ریاست جمهوری در عراق
باخت استقلال گنبدکاووس مقابل سایپا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
باد و برف در راه همدان
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)