• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۹۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی

جهاد تبیین، راهکار مقابله با جریان تحریف

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تنها راهکار مقابله با جریان تحریف، جهاد تبیین و معرفی دستاوردها و بیان حقایق به جامعه است.

جهاد تبیین، راهکار مقابله با جریان تحریفبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، معاون سیاسی سپاه ماه محرم را نوعی جهاد تبیین عنوان کرد و گفت: در صحنه کربلا در مقابل امام حسین(ع) و یارانش جبهه ای دروغ وجود داشت، این جبهه همیشه وجود دارد و پیروان جبهه حق باید با جهاد تبیین جبهه دروغ را افشا کنند.
سردار جوانی افزود: برجسته‌ترین ویژگی ویژگی جبهه دروغ اتهام ، شایعه و تخریب با هدف فریب افکار عمومی است.
 وی با بیان اینکه زنده نگاه داشتن قیام عاشور جهاد تبیینی بود که حضرت زینب (س) انجام داد، گفت: بر همین مبنا است که کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب(س) نبود.
سردار جوانی با اشاره به اینکه حضرت زینب (س)با این اقدام باعث استمرار عاشورا و کربلا شد، افزود: قیام امام حسین(ع) و روح حاکم بر این قیام به نوعی ایستادگی در برابر ظلم بود.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی در یک موقعیتی قرار گرفته است که دشمنان همه تلاش خود را برای ایجاد یاس و ناامیدی از طریق رسانه هایشان به کار گرفته اند تاکید کرد: اصلی ترین هدف آنها ایجاد فاصله بین نظام، مسئولان و مردم است.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه سپاه پاسداران امروز به کمک مردم این انقلاب را حفظ کرد، گفت: پاسداران باید همگی  جهادگر جهاد تبیین باشند.
سردار جوانی عنوان کرد: نظام سلطه با همه توانمندی‌ها و همراهانش در برابر پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران زانو زده است.

وی با اشاره به اینکه نظام سلطه با ابزار نظامی برخی کشور‌ها را تصرف کرد، گفت: عاشورایی عمل کردن ملت ایران در کنار مسئولان انقلابی نظام سلطه را مایوس و امنیتی مثال زدنی در ایران اسلامی برقرار کرده است همچنین تحریم های دشمنان ایران اسلامی با اتکا به توان داخلی و راهبردهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حال از بین رفتن است.
معاون سیاسی سپاه با عنوان اینکه دشمن وارد جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران شده است، گفت: در جنگ ترکیبی تمرکز آنها بر کمبود‌ها، دروغ گویی‌، شایعه پراکنی و تحریف افکار عمومی است.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی پرچم دار دفاع از مظلومان جهان است، تاکید کرد: امروزه در سرزمین‌های اشعالی و لبنان و سایر کشور‌ها رزمندگان اسلام سرافراز هستند و در آنها در برهه ای کار سوریه را تمام شده می دانستند اما هرگز به اهداف خود نرسیده و نخواهند رسید.
سردار جوانی با اشاره به اینکه تجزیه و تحلیل اغتشاشات پارسال با هدف ایجاد ناامنی و سنگ اندازی در مسیر دولت انقلابی و مردمی راه اندازی شد، تاکید کرد: هوشیاری مردم ایران اسلامی و مسئولان دلسوز انقلابی موجب شد تا آنها نتوانند به اهداف شوم خود دست یابند.
معاون سیاسی سپاه افزود: فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و تلویزیونی و سایر پایگاههای خبری با هدف ایجاد دروغ تشکیل شد و باید با جهاد تبیین مردم پایه مقابل دسیسه های آنها بایستیم .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهاباد میزبان آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۵
ارائه خدمات رایگان پزشکی با حضور ۱۲ متخصص در کبودراهنگ
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۳ بهمن
یاد و نام شهیدی که در راه مبارزه با سوداگران مرگ آسمانی شد
توقف تیم فوتبال شهید قندی در بوشهر
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از فردا
تأمین آب شرب پایدار برای بیش از ۲۴۰۰ نفر در سرخکلا
سمنوی سنتی شهرضا، میراث ناملموس فرهنگی کشور
اجرای یک حکم سبز برای متخلف محیط‌زیست در ری
آغاز دورانی نو بعد از انقلاب اسلامی در کردستان
پیشرفت طرح ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی در هشت استان کشور
دولت برای کاهش آثار و پیامد‌های حوادث اخیر تلاش می‌کند
اجرای عملیات راهسازی در ۵۱ کیلومتر از محور سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو
ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگی در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی
خدمات پزشکی و درمانی رایگان در روستای لیلیم شهرستان املش
حجم ذخایر سوخت نیروگاهی افزایش یافت
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از گیت خروجی منطقه آزاد ماکو
شهرداری گرگان صدر را در اختیار گرفت
تکریم و معارفه فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی
تأکید بر بی‌طرفی کامل هیأت‌های نظارت در بررسی صلاحیت داوطلبان شوراها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)