• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۵۵۱۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰
خوزستان » اقتصادی

تامین تسهیلات بانکی ۲۵۶ واحد تولیدی نیمه تمام در خوزستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان : در حال حاضر ۱۳۲ هزار میلیارد ریال از منابع مالی مورد نیاز واحد‌های تولیدی نیمه تمام تامین شده است که به زودی کار پرداخت تسهیلات آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ،محمد راضی جلالی از تحقق مصوبه دومین سفر رییس جمهور به استان مبنی بر تامین تسهیلات بانکی ۲۵۶ واحد تولیدی نیمه تمام بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی خبر داد و گفت : در بین این واحد‌های تولیدی نیمه تمام، طرح‌هایی با پیشرفت بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد نیز وجود دارد که عمده‌ترین مشکل آن‌ها تامین مالی است.

تامین تسهیلات بانکی ۲۵۶ واحد تولیدی نیمه تمام در خوزستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای تامین منابع مورد نیاز این واحد‌ها در قالب تسهیلات بانکی افزود: تکمیل و راه اندازی این طرح‌ها علاوه بر افزایش تولید در کاهش نرخ بیکاری استان تاثیر مستقیمی دارند.

وی تصریح کرد:در کنار برنامه‌های دراز مدت از جمله توسعه شهرک‌های صنعتی، زراعت چوب و تکمیل طرح ۵۵۰ هزار هکتاری، برای حل مشکل اشتغال در بازه زمانی کوتاه مدت چند بستر به عنوان اولویت انتخاب شده است.

راضی جلالی بازگرداندن واحد‌های راکد صنعتی به چرخه تولید را از جمله دیگر راهکار‌ها عنوان کرد و گفت: برخی واحد‌های صنعتی به دلایلی از جمله مشکلات سرمایه‌ای، تامین مالی، مسائل حقوقی و تسهیلات بانکی راکد مانده‌اند که بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید و صنعت در بازه زمانی کوتاه، افزایش تولید و اشتغال را به دنبال دارد.

معاون استاندار خوزستان به واحد‌های صنعتی تملک شده توسط بانک‌ها اشاره کرد و توضیح داد: برخی واحد‌ها اگر به هر دلیلی نتوانند تعهدات خود را انجام دهند توسط بانک تملک شده و از چرخه تولید خارج و کارگران بیکار می‌شوند.

وی ادامه داد: بنابراین راه اندازی مجدد واحد‌های تملک شده در دستورکار قرار دارد که از طریق ایجاد سازش بین بانک و متولیان واحد تملک شده یا موارد دیگر طی یک فرآیند قانونی دوباره به چرخه تولید باز می‌گردند.

راضی جلالی افزایش ظرفیت واحد‌های تولیدی را ازجمله دیگر اولویت‌ها عنوان کرد و گفت: تعدادی از واحد‌های صنعتی با داشتن فضای کار و تجهیزات، اما با مشکل تامین مواد اولیه مواجه هستند و با یک شیفت کار می‌کنند، اما در صورت تامین مواد اولیه لازم، تعداد شیفت‌های کاری افزایش و اشتغال نیز رونق می‌گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار خوزستان تامین مواد اولیه صنایع پایین دست پتروشیمی را از جمله این موارد عنوان کرد و گفت: باتوجه به اینکه مواد اولیه مورد نیاز این صنایع در بورس عرضه می‌شود؛ امکان تامین به میزان مورد نیاز برای واحد‌های پایین دست دشوار است؛ بنابراین ایجاد بورس استانی پیشنهاد شده تا فعالیت صنعتگر تسهیل شود.

وی تاکید کرد: مردم انتظار دارند ایجاد اشتغال را در زندگی لمس کنند بنابراین شرایط استان اقتضا می‌کند برنامه‌های اشتغال‌زایی کوتاه مدت و زودبازده باشد اگر چه اولویت‌های درازمدت زیربنایی هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)