• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۵۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

همکاری فارابی و کانون پرورش فکری برای توسعه سینمای کودک و نوجوان

مدیران عامل بنیاد سینمایی فارابی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشستی مشترک تفاهم‌نامه همکاری جامع در زمینه توسعه سینمای کودک و نوجوان و زیرساخت‌های مربوط به این گونه سینمایی امضا کردند.

همکاری فارابی و کانون پرورش فکری برای توسعه سینمای کودک و نوجوانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مجید زین‌العابدین مدیرعامل فارابی، با تأکید بر لزوم احیای سینمای کودک و نوجوان گفت: جلب توجه سینماگران به تولید اختصاصی کودک، برگزاری جشنواره‌های تخصصی و برنامه‌ریزی برای اکران عمومی، از راه‌حل‌های احیای سینمای کودک و نوجوان است.

او با بیان اینکه بنیاد سینمایی فارابی با آغاز به کار دبیرخانه سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان شاهد ثبت نام‌ فیلم‌ها و استقبال خوب سینماگران این حوزه بوده است، اظهار کرد: بعد از بررسی آثار ارسال ‌شده، بزودی اسامی فیلم‌ها و کارگردانان حاضر در جشنواره با جزئیات اعلام می‌شود.

زین‌العابدین با اشاره به اینکه امسال بعد از چهار سال وقفه، چراغ جشنواره فیلم کودک و نوجوان به شکل حضوری روشن می‌شود، برگزاری این رویداد سینمایی را عامل تشویق احیای سینمای کودک و نوجوان خواند و افزود: اینگونه رویدادها برای تربیت نسل‌های آینده استراتژیک است و به همین دلیل سینمای کودک، نیازمند توجه بیشتری از سوی مسوولان است، بنیاد سینمایی فارابی نیز برای ارتقای کیفیت آن برنامه‌ریزی دقیقی خواهد داشت.

او جشنواره فیلم کودک و نوجوان را برای ساماندهی و افزایش تولیدات کودک راهبردی خواند و گفت: نقش کانون و وزارت آموزش ‌و پرورش در این مسیر بسیار مهم است، چرا که آثار کودک نه فقط به عنوان یک اثر هنری بلکه باید در نقش یک مربی آموزشی و تربیتی خوب هم باشد و در خدمت رشد نسل‌های آینده قرار گیرد.

زین‌العابدین، همکاری‌های مشترک بین فارابی و کانون پرورش فکری در مسیر تولید را موضوع مهم دیگر در حوزه سینمای کودک دانست و افزود: در این مسیر، استفاده از فیلمسازان جوان و خوش‌فکر بسیار مهم است، کارگردانانی که زمینه حضورشان در سینمای حرفه‌ای کودک فراهم است.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در ادامه تاکید کرد: تعامل حرفه‌ای که سبب‌ساز ساخت آثار مشترک شود بسیار مهم است، ما در حوزه ایده، فیلمنامه و طرح شاهد کارهای مطلوبی هستیم که توجه به آن‌ها در مسیر تولید آثار جدید قابل توجه و اهمیت است، بنابراین امیدوارم این طرح‌ها و فیلمنامه‌ها منجر به ساخت فیلم‌های مشترک خوبی شود.

در ادامه این نشست، حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید بر اینکه تمام قد در کنار جشنواره فیلم کودک و نوجوان هستیم، گفت: سینما و جشنواره کودک حتماً نیازمند تولیدات مشترک هستند و در این راه، آنچه برای شما اهمیت دارد، قطعاً برای ما هم دارای اهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری کانون همه ساله این است که به‌طور اندک پا در عرصه تولید بگذارد، اما تولیدی با محتوا و دارای فرم و کیفیت ساختاری قابل اعتنا، چراکه محصولات ما نظیر آثار فارابی، باید حرفی برای گفتن داشته باشد، بنابراین این مهم باید فصل مشترک بین کانون و فارابی قرار گیرد.

او در ادامه صحبت‌های خود یادآور شد: کانون دارای یک جشنواره دو سالانه پویانمایی است که در برگزاری آن از شما کمک می‌خواهیم. همچنین ما نشست «سیفژ» (سازمان بین‌المللی کودک و نوجوان) را به عنوان یک سازمان مردم نهاد برگزار می‌کنیم که حدود ۸۰ نفر از اعضای آن ایرانی هستند. حال در این مسیر، اگر بتوانیم اتصالی بین جشنواره فیلم کودک و نشست سیفژ داشته باشیم، شاهد اتفاق بسیار خوبی خواهیم بود.

علامتی با بیان اینکه تعداد سینماهای کودک را باید افزایش دهیم، افزود: گرچه در دولت جدید شاهد رشد خوبی در این زمینه بوده‌ایم اما تعداد سالن‌های سینمای کودک باید بیشتر شود، بنابراین یکی از همکاری‌های ما با فارابی می‌تواند تجهیز این سالن‌ها باشد تا بعد از بهره‌برداری بتوانیم به‌طور مشترک از آن‌ها استفاده کنیم.

مدیرعامل کانون اشاره‌ای هم به تماشاخانه‌های سیار این مجموعه داشت که مختص مناطق کم‌برخوردار و کودکان و نوجوانانی است که شاید تا به حال فیلم سینمایی ندیده باشند و دراین‌باره ادامه داد: در این زمینه نیز همراهی فارابی می‌تواند کمک شایانی به حاصل شدن این اتفاق بکند.

او با بیان اینکه برای رونق سینمای کودک از ظرفیت دانش‌آموزان نیز باید استفاده کرد، گفت: حدود ۱۶ میلیون دانش‌آموز در کشور داریم که هشت میلیون از آنان کودک هستند، بنابراین باید از وجود چنین امکان و فرصتی نهایت بهره را ببریم.

در پایان این نشست، تفاهمنامه همکاری بین بنیاد سینمایی فارابی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به امضا رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)