• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۳۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

تهیه لیست معوقات مالیاتی غیرقابل وصول در شورای‌عالی سران قوا

کمیسیون شورای‌عالی هماهنگی سران قوا با بررسی پیشنهاد تصویب و ابلاغ احکام مالی و چالش‌های سازمان امور مالیاتی در زمینه معوقات، مقرر کرد کمیته‌ای ویژه لیست معوقات مالیاتی را به تفکیک «قابل وصول» و «غیرقابل وصول» برای ارائه به مراجع نظارتی تهیه کند.

تهیه لیست معوقات مالیاتی غیرقابل وصول در شورای‌عالی سران قوابه گزارش  خبرگزاری صدا  و سیما ، یکصد و چهل و هفتمین نشست کمیسیون شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست «محسن رضایی» دبیر شورا و با حضور مسئولان دستگاه‌های ذیربط با موضوع «تکمیل عملیات اجرایی طرح توسعه و احیای کشاورزی خوزستان و ایلام» و «بررسی پیشنهاد تصویب و ابلاغ احکام مالیاتی» در محل دبیرخانه شورا برگزار شد.

در این نشست درباره راهکار‌ها و پیشنهادات تأمین مالی طرح توسعه کشاورزی خوزستان و ایلام و بازدهی و عملکرد این طرح از زمان راه‌اندازی و همچنین مسائل حوزه مالیاتی بحث و تبادل نظر شد.

«محسن رضایی» در خصوص ضرورت تکمیل عملیات اجرایی طرح توسعه و احیای کشاورزی خوزستان و ایلام گفت: با توجه به پدیده جهانی خشکسالی و تغییر اقلیم، فقط نقاط محدود و خاصی در آینده کشاورزی کشور نقش خواهند داشت و خوزستان یکی از آن نقاط است؛ مضاف بر آن، در حال حاضر کشور مبالغ زیادی صرف واردات مواد غذایی می‌کند، فلذا باید به بلاتکلیفی ۲۶ ساله توسعه این پروژه پایان داد.

دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به تزریق یک و نیم میلیارد دلاری نقدینگی به این پروژه در سال ۷۶ گفت: باید بازدهی و اثربخشی این طرح طی سال‌های فعالیت، ارزیابی و نتایج آن بررسی و آسیب‌شناسی شود.

در نهایت با توجه به عدم تأیید طرح موضوع در شورای‌عالی سران، مقرر شد پس از ارائه گزارشی از عملکرد و بازدهی این طرح طی سال‌های فعالیت و ارائه طرح و برنامه مدون و مشخص با پیش‌بینی منابع مالی جهت توسعه و تکمیل طرح توسط وزارت جهاد کشاورزی، موضوع در جلسات آینده شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران مطرح شود.

در خصوص چالش‌های سازمان امور مالیاتی در مورد معوقات مالیاتی هم مقرر شد کمیته‌ای تشکیل و لیست معوقات مالیاتی به تفکیک «قابل وصول» و «غیرقابل وصول» تهیه و به تأیید مراجع نظارتی برسد.

رئیس دبیرخانه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تأکید بر اینکه حتماً یک‌بار برای همیشه تکلیف معوقات مالیاتی کشور مشخص شود، متذکر شد: با توجه به مشخص نبودن مستندات سازمان امور مالیاتی، موضوع پس از تکمیل مستندات در جلسه سران قوا مطرح خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ سازی مالیات آبادانی به دنبال دارد 
صیانت از وفاق ملی وظیفه همه مسئولان است
احداث ۶۰ کیلومتر راه روستایی در سراب
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی