• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۲۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۵
خراسان جنوبی » اجتماعی
خراسان جنوبی؛

هوشمندسازی دوربین‌های کنترل سرعت لنگ نبود اعتبار

هوشمندسازی دوربین‌های کنترل سرعت راهکاری برای کاهش تصادفات عنوان شده که نبود بودجه مانعی برای عملی شدن این راهکار شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: هوشمندسازی دوربین‌ها به خصوص در بلوار پیامبر اعظمهوشمندسازی دوربین‌های کنترل سرعت لنگ نبود اعتبار بیرجند از راهکار‌هایی است که می‌تواند به کاهش تصادفات و فوتی‌های ناشی از این تصادفات درون شهری کمک کند و عامل کمک کننده دیگر نیز ایجاد فرهنگ سازی رانندگی در سطح شهرهاست.

حجت الاسلام نسائی زهان افزود: هوشمندسازی دوربین‌های بلوار پیامبر اعظم و دیگر دوربین‌های درون شهری یکی از وظایف شهرداری است، اما به علت آنکه این ارگان بودجه کافی و لازم برای عملی کردن این موضوع را ندارد همچنان از روش‌های جایگزین دیگر مثل سرعت گیر برای کاهش حوادث در این مسیر‌ها استفاده می‌شود.

وی گفت: منابع مالی استان محدود است و باید به نحوی درست اولویت بندی شود و تا پایان سال بررسی‌ها صورت گرفته و بودجه‌ای به شهرداری برای عملی کردن این راهکار اختصاص داده شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان افزود: همچنین در مورد تصادفات برون شهری نیز پارسال ۳۹۷ نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۹۰۰ نفر در جاده‌های استان مجروح شدند و برای کاهش این آمار‌ها نیاز به افزایش نظارت‌ها، ایمن سازی جاده‌ها، بهسازی تابلو‌های رانندگی در جاده‌ها و افزایش فرهنگ رانندگی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: یکی از راهکار‌های کنترل رفتار ترافیکی در استان نصب دوربین‌های ترافیکی است که باید در قانون بودجه برای آن اعتباراتی در نظر گرفته شود.

عباس‌زاده افزود: حتی اگر تمام ظرفیت‌ها و اقدامات لازم قانونی برای کنترل ترافیک و کاهش حوادث جاده‌ای و درون شهری انجام شود، اما در نهایت رفتار ترافیکی شهروندان و ایجاد فرهنگ رانندگی از عوامل مهم بازدارنده حوادث است.

وی گفت: طبق آمار در حوزه ترافیک شهری امسال بیش از ۸۰ مورد برخورد با شی ثابت داشتیم و در موضوع واژگونی خودرو در داخل شهر نیز با افزایش آمار مواجه بودیم که اصلاح این رفتار نیازمند فرهنگ سازی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: از وظایفی که دستگاه‌ها برای کنترل و کاهش حوادث دارند نمی‌توان غافل شد و می‌توان به احداث باند‌های دوم در جاده‌های برون شهری به یک راهکار مناسب برای کاهش تصادفات اشاره کرد که در همین جهت تا پایان سال ۱۱۰ کیلومتر به مجموعه باند‌های در دسترس استان اضافه شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی گفت: بسیاری از افراد بلوار پیامبر اعظم بیرجند را با کمربندی اشتباه گرفته و با سرعت‌های بسیار بالا و خطرناک در این مسیر رانندگی می‌کنند که در نهایت منجر به بروز حادثه و آسیب رساندن به خود و دیگران می‌شوند.

سرهنگ عباسی افزود: طبق درخواست‌های مردم و حساس بودن این بلوار اقدامات بازدارنده‌ای در این مورد مصوب شده و در دستور کار قرار دارد که قرار است با همکاری شهرداری طرح آرام سازی را در این قسمت پیاده کنیم.

وی گفت: اقدامات مثمر به ثمر زیادی توسط دستگاه‌ها و نهاد‌های مربوطه برای کاهش و کنترل حوادث مانند خط‌کشی‌های طولی و عرضی و همچنین بهینه سازی و نوسازی تابلو‌ها در حال انجام است، اما با توجه به اینکه پارسال بیرجند به عنوان یکی از شهر‌های بحرانی در کشور شناخته شد می‌بایست از تمام توان برای کاهش حوادث جاده‌ای و درون شهری استفاده و فرهنگ رانندگی را نیز نهادینه کرد.
رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی افزود: از ابتدای سال تاکنون ۴۴۵ دستگاه در بیرجند توقیف شده‌اند که ۷۵ درصد آن‌ها مربوط به بلوار پیامبر اعظم و انتهای خیابان معلم بیرجند بود.

سرهنگ عباسی گفت: در مدت مشابه پارسال ۱۲ نفر در تصادفات درون شهری فوت کردند که این آمار از ابتدای سال تاکنون به ۵ فوتی رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتصاب بخشداران جدید مرکزی و سیمینه بوکان
دعوت دو ووشوکار خوزستانی به اردوی تیم ملی کشورمان
 آذربایجان‌غربی سومین استان کشور در حجم خدمات تخصصی دامپزشکی
توقیف سواری سمند با ۱۰ هزار و ۳۰۰ عدد انواع قرص غیر مجاز در نهبندان
اجرای طرح هم سفره در توکهور و هشتبندی
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای برگزاری همایش سرمایه‌گذاری استان مرکزی
توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در برخوار
جمع آوری روزانه ۱۱۰ میلیون فوت‌مکعب گاز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی
آماده‌سازی سایت ۴۵ هکتاری نهضت ملی مسکن در گلمان
نام نویسی ۷ هزار نفر در استان همدان برای زمین فرزندآوری و جوانی جمعیت
افزایش ۱۴.۸ درصدی اهدای خون در زنجان
فاصله نرخ ارز از تعادل، محصول ریسک‌های سیاسی و رشد بالای نقدینگی است
افزایش اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به تعهد کیفی خودروسازان
تقدیر از ۱۲۰ برگزیده طرح «همیار گاز» در آذربایجان‌غربی
توزیع ۵۲۴ بسته معیشتی بین بیماران و نیازمندان در دزفول
پذیرش مقاله پژوهشی کارمند شرکت گاز آذربایجان‌غربی در کنفرانس بین‌المللی مهندسی مکانیک آلمان
اعتراض ایران به هلند به علت قاچاق اقلام ممنوعه به ایران از سوی دیپلمات هلندی
خانه‌تکانی با چاشنی صرفه‌جویی؛ آب را هدر ندهیم
برخورد قاطع با عرضه نهال غیرمجاز
افتتاح نمایشگاه علوم قرآنی ویژه ماه مبارک رمضان در بوکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)