• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۱۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۱
بین الملل » مقاومت

آتشباری بی هدف رژیم صهیونیستی با بمب‌های فسفری در جنوب لبنان

خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در جنوب لبنان از آتشباری کور و بی هدف رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: این اصابت‌ها و تجاوز‌های رژیم صهیونیستی باعث آتش سوزی در مناطق مرزی لبنان شده است.

آتش بار کور و بی هدف رژیم صهیونیستی با بمب های فسفری در جنوب لبنانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما ،شبكه خبر در ارتباط زنده با آقای حسن عظیم زاده خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در جنوب لبنان؛ در خصوص آخرين جنايات رژیم صهیونیستی در اين منطقه گفتگو كرد. 

مجری: به جنوب لبنان می رویم. آقای حسن عظیم زاده خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما: بامداد امروز حزب الله یک تانک میرکاوا رژیم صهیونیستی را در پایگاه نظامی بیاض هدف قرارداد همین الان که با شما صحبت می کنم حزب الله مراکز جاسوسی رژیم صهیونیستی را در ارتفاعات مزارع شبعا و کفرشوبا هدف قرارداد با چندین کورنت چند مرکز آن ها را هدف قرارداد و بعد از آن شلیک های پراکنده توپخانه رژیم صهیونیستی در این منطقه شنیده می شود که تقریبا مناطق پایینی مزارع شبعا و کفرشوبا را هدف قرارداده.
آقای عظیم زاده: همین الان که با شما صحبت می کنم آثار دود در پایین مزارع شبعا و تپه های کفرشوبا دیده می شود و رژیم صهیونیستی الان به صورت پراکنده و بی هدف در حال شلیک کردن به این مناطق است. دقایقی قبل هم بود که حزب الله بیانیه ای را منتشر کرد و در آن اعلام کرد که چند مرکز تجمع نیروهای نظامی صهیونیست را مورد هدف قرارداده و تعدادی از آن ها را به هلاکت رسانده و زخمی کرده است. صبح امروز هم بیانیه دیگری را حزب الله منتشر کرده بود که تصاویرش را هم اعلام حربی رسانه جنگی حزب الله اعلام کرد و در آن هم آمده بود که یکی از مراکز تجمع نظامیان صهیونیست در منطقه رامیا را هدف قرار داده بود که طبق اعلام و اعتراف خود رسانه های صهیونیست در هدف قراردادن آن تجمع نظامیان صهیونیست هم چهار نفر مجروح شدند. پایین و انتهای مزارع شبعا در خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی با بمب های ممنوعه فسفری این مناطق هدف قرار می گیرد.


مجری: در روزهای گذشته هم شاهد بمباران جنوب لبنان با بمب های فسفری بودیم یا این اولین بار است؟
آقای عظیم زاده: بله، در روزهای گذشته هم دیروز هم این اتفاق افتاد وقتی که مقابل شهرک صهیونیست نشین متلا رژیم صهیونیستی یک خودروی نظامیان صهیونیست را در داخل شهرک صهیونیست متلا نیروهای حزب الله هدف قرار دادند. بعد از آن توپخانه رژیم صهیونیستی با بمب های فسفری ممنوعه آن منطقه را هم هدف قرارداد این اولین بار نیست در طی این ده دوازده روز گذشته بارها و به تناوب این اتفاق در مرزهای جنوبی لبنان افتاده.


مجری: فکر می کنم شما الان در جنوب شرقی لبنان هستید نزدیک مناطق شاید جولان هم می شود در کل این مرز جنوبی لبنان و سرزمین های اشغالی اگر از دریای مدیترانه حساب کنیم تا بلندی های جولان و مزارع شبعا وضعیت به چه شکل است در چند نقطه شاهد چنین شرایطی هستیم؟
آقای عظیم زاده: همین الان که با شما صحبت می کنم سمت دیگر مرز هم صدای توپخانه رژیم صهیونیستی شنیده می شود. در طول نوار مرزی تا به این جا مزارع شبعا در طول این حدود صد کیلومتر در طول این نوار مرزی در مناطق مختلفش بارها و بارها صدای آتش بار رژیم صهیونیستی شنیده می شود متعاقبا می گویم این آتش بار کور و بی هدف است که شلیک می کند چون عملیات های حزب الله که انجام می شود آن ها مراکز نظامی، تجهیزات نظامی و یا تجمع نظامیان صهیونیست را هدف قرار می دهند بعد از آن صهیونیست ها به صورت بی هدف و پراکنده اقدام به شلیک گلوله های توپخانه می کنند و این گلوله ها را به خاطر این که بتوانند وسعت بیشتری را هدف قرار بدهند از بمب های ممنوعه فسفری استفاده می کنند و باعث آتش سوزی در مناطق مرزی لبنان هم این اصابت ها و تجاوزهای رژیم صهیونیستی شده.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی دانش‌آموزان زنجان به مرحله انتخابی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم
هیچ رسوبی در منابع تبصره‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن
فرهنگ شهادت رمز تداوم انقلاب اسلامی است
کسب رتبه اول واحد تحقیقات استان یزد در سطح کشور
آسمان صاف استان قزوین؛ هشدار انباشت آلاینده‌ها در روز‌های سرد
تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع تنش آبی در مهاباد
رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت
عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از سه هزار و ۵۰۰ مگاوات
ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا پایان امروز
برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند متناسب با نیازهای کودکان
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
کمک ۳۰ میلیارد تومانی مردم خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت زهرا (س)
ثبت روزانه حدود ۵۰ هزار زیارت در قالب پویش سراسری «شهد رجب»
قطع گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه با مصرف بالای گاز
شناسایی بیش از ۱۲ هزار مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
آسمانی شدن پدر شهید علی رضا هاتف در بخش سنگر
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
خطرناک بودن مصرف خودسرانه آزیترومایسین
«همزیستی هوشمند با سیل» طرح محققان دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)