• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۳۳۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اوضاع پیچیده‌تر در غزه درصورت اجرای عملیات زمینی رژیم‌ صهیونیستی

وزیر دفاع ایران در گفت و گوی تلفنی با وزیر دفاع عراق گفت: اجرای عملیات زمینی در غزه اوضاع را از لحاظ انسانی و امنیتی پیچیده‌تر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما‏، امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفت وگوی تلفنی با «ثابت محمد سعید» وزیر دفاع عراق ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی به خصوص حمله به بیمارستان المعمدانی غزه گفت: جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه با پشتیبانی و حمایت غربی ها و آمریکایی ها ۷۵ سال ادامه داشته است که اقدامات وحشیانه اخیر آن ها به خوبی سرشت واقعی این رژیم سفاک را نشان داد.

اوضاع پیچیده‌تر در غزه درصورت اجرای عملیات زمینی رژیم‌ صهیونیستی

امیر سرتیپ آشتیانی ادامه داد: اعتقاد جمهوری اسلامی ایران بر این است که عملیات طوفان الاقصی و اقدامات رزمندگان حماس در چارچوب دفاع مشروع و مقابله با اشغال سرزمین فلسطین که با تضییع حقوق ملت عزیز فلسطین همراه شده است صورت گرفته است.

وزیر دفاع با اشاره به حضور مردم عراق در محکومیت کردن این حادثه و مواضع محکم مسئولین عراق به ویژه نخست وزیر این کشور گفت:  عراق امروز به عنوان محور گفتگوهای منطقه ای و عربی  شناخته می شود و الگو و نماد مبارزه شجاعانه با عادی سازی روابط با رژیم صیهونیستی است.

وزیر دفاع با بیان اینکه دولت آمریکا با ارسال محموله های تسلیحاتی و تامین نیازمندی های رژیم صهیونیستی از پایگاه های منطقه ای خود از این رژیم سفاک حمایت می کند، تصریح کرد: آمریکایی ها قطعنامه آتش بس را وتو کردند و این به منزله ی مجوزی برای کشتار بیشتر مردم مظلوم فلسطین است.

وزیر دفاع افزود: ادامه تحریم غزه و صادز نشدن مجوز فوری برای ارسال کمک های بشر دوستانه و انسانی منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد و باید دانست که مردم منطقه تحمل ادامه جنایات این رژیم را ندارند.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به طرح حمله زمینی به غزه اظهار داشت: ورود نظامیان این رژیم به داخل غزه و انجام عملیات زمینی اوضاع را به لحاظ انسانی و امنیتی پیچیده تر خواهد کرد.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا و دیگر مقامات دولتی آن ها به سرزمین های اشغالی گفت: این سفرها نشان دهنده برنامه ریزی آن ها برای پیچیده تر کردن اوضاع در منطقه است اما آن ها باید بدانند که تحمل مسلمانان نیز حدی دارد.

امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی بیداری و وحدت امت اسلامی را در خنثی کردن این برنامه ریزی ها موثر دانست و تشریح کرد: انفعال در برابر رژیم صهیونیستی سبب گستاخی این رژیم سفاک و ستم گر می شود و در اولین اقدام می بایست خط ارسال کمک های بشر دوستانه برای زنان و کودکان مظلوم غزه فعال شود.

وزیر دفاع ادامه داد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران آمادگی کمک رسانی به مردم غزه از جمله ارسال مواد غذایی دارویی و مداوای مجروحان را دارد.

در ادامه ی این گفتگوی تلفنی «ثابت محمد سعید» وزیر دفاع عراق با بیان اینکه هویت رژیم صهیونیستی از قبل آشکار بود، گفت:جنایت وحشیانه این رژیم اشغالگر در بیمارستان المعمدانی غزه هویت و سرشت ستمگر آن ها را برای تمام دنیا عیان کرد.

وزیر دفاع عراق با اشاره به مواضع محکم نخست وزیر این کشور در مورد فلسطین یادآور شد: نخست وزیر کشور عراق در ملاقات های خود در مسکو و ژنو، قویا جنایات رژیم صهونیستی را محکوم کرده است.

«ثابت محمد سعید» با بیان اینکه مواضع دولت عراق در خصوص رژیم صهیونیستی محکم و استوار بر رد هرگونه عادی سازی قرار دارد تشریح کرد:نخست وزیر کشور عراق مشغول رایزنی با مقامات کشورهای عربی و اسلامی برای ایجاد اتحاد بین امت اسلامی در راستای کمک به مردم مظلوم و ستم دیده غزه است.

وی در پایان ضمن تشکر از مواضع محکم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم غزه گفت: جمهوری عراق آماده ارسال کمک های بشر دوستانه به غزه است.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)